Gotowanie na parze + parowar

Gotowanie na parze + parowar
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

"Człowiek od tysiącleci wykorzystywał parę do przyrządzania posiłków. Dzięki niezwykle delikatnemu procesowi gotowania smak, kolor i konsystencja surowców uzyskują swoją prawdziwą pełnię. Gotowanie na parze sprzyja zdrowiu, ponieważ pozwala surowcom zachować wszystkie ich substancje odżywcze i prawie nie wymaga stosowania tłuszczu. Ten sposób przyrządzania posiłków przynosi wspaniałe efekty w odniesieniu do praktycznie wszystkich potraw, zarówno z warzyw, ryb i owoców morza, kurczaka, mięsa, a takze deserów. W małym mieszkanku pozwala z łatwością przygotować cały posiłek jednocześnie w jednym garnku. Zasady i metody gotowania przedstawiono w tej książce w sposób bardzo przejrzysty, a zawarte w niej przepisy (60) pozwolą na sprawdzenie nowo zdobytej wiedzy. Gotowanie na parze jest bardzo proste, a ryzyko niepowodzenia przaktycznie minimalne. Niech ta książka inspiruje i pobudza wyobrażnię. Helene Bodin, pisarka i specjalistka od produkcji medialnych. Od ponad 20 lat odnosi sukcesy dzieki swoim książkom, a także innymy produktom medialnym Przepiekny album ""Bale noblistów"" cieszy sie ogromnym powodzeniem zarówno w Szwecji, jak i za granicą. W książce ""Gotowanie na parze"" autorka zajmuje się niezwykle aktualnym tematem ""posiłek jako źródło dobrego zdrowia"""
Data wydania: 2007
ISBN: 978-83-89304-56-8, 9788389304568
Wydawnictwo: EP Publishing

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Książka Gotowanie na parze + parowar nie ma jeszcze recenzji. Znasz ją? Może napiszesz kilka słów dla innych Kanapowiczów?
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Gotowanie na parze + parowar. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl