Recenzje książki "Gra Matteo"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

17.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po świetnym „Kontrakcie Jacksona” i rewelacyjnym „Układzie z Cameronem” J.T. Geissinger powraca z tajemniczym tytułem „Grą Matteo”. Czy najnowsza książka z serii „Slow Burn” okazała się równie dobra co jej poprzedniczki? Zapraszam na krótką recenzję. Ona – Kimber Disanto– młoda i szalenie utalentowana projektantka, którą poznajemy w najgorszym ... {} Recenzja książki Gra Matteo

Gra Matteo ♥️♥️

11.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Gra Matteo ♥️ trzecia część serii Slow Burn #3 ♥️ autorki J.T. Geissinger. „Gorący Włoch, którego poznała w Nowym Jorku, okazał się jej przybranym bratem”. Kimber to kobieta, której najpiękniejszy dzień w życiu zmienił się w koszmar. Narzeczony porzuca ją przed ołtarzem, a na domiar złego dowiaduje się, i... {} Recenzja książki Gra Matteo

@monika032890@monika032890 {}× 1

Gra Matteo

28.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy coś zaczyna się walić, to jak po sznurku, pozostałe sprawy również nie idą po naszej myśli. Kimber przekonała się o tym w bardzo bolesny sposób. Ze zgliszczy jej wcześniejszego życia nic nie dało się już uratować. Nowe życie, nowe wyzwania i on... przystojny Włoch, dla którego nie istnieje słowo "nie". Splot niesamowitych zwrotów akcji stawi... {} Recenzja książki Gra Matteo

Gra Matteo - Recenzja

22.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Recenzja "Gra Matteo" autorstwa J.T. Geissinger Przeczytanie książki zazwyczaj nie zajmuję mi zbyt wiele czasu, o ile okaże się ona wciągająca do samego końca Znacznie więcej problemów mam z recenzjami, ale o tym można poczytać na moim instastory. Dlatego, wciąż nie mogę uwierzyć, że między mną, a Matteo oraz Kimber w 100% nie zaiskrzyło... Pewni... {} Recenzja książki Gra Matteo

Gra Matteo

6.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wystarczyło kilka dni, aby życie Kimber całkowicie legło w gruzach. Najpierw została zostawiona przed samym ołtarzem, przez mężczyznę którego kochała, z którym była od dość dawna, na dodatek prasa nie pozwalała jej zapomnieć o tym upokorzeniu. Następnie dowiaduje się, że jej ojciec jest umierający, podczas oczekiwania na samolot poznaje pewnego mę... {} Recenzja książki Gra Matteo

"Gra Matteo"

4.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Stworzenie trwałego związku jest trudne. Miłość wymaga wiele przebaczenia. Ludzie nie są idealni. Zakochać się łatwo, ale pozostanie w miłości to wybór.” Kimber DiSanto mieszka w Nowym Jorku, to niesamowita, pełna energii i zachłanności na życie młoda kobieta. Ma plany, marzenia, świat stoi przed nią otworem. I nagle, zupełnie niespodziewanie ws... {} Recenzja książki Gra Matteo

Gra Matteo

30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ona straciła wszystko, a On zamierza dać jej wszystko. Zdolna projektantka i właściciel domu mody. Ona uparta, wybuchowa z ciętym językiem, on przystojny, uparty i arogancki Włoch. Dokąd ich to wszystko zaprowadzi? Gdy każda ich rozmowa i spotkanie to tykająca bomba. „Tylko tego zawsze chciałam – mężczyzny, który kochałby mnie tak mocno, że nie ... {} Recenzja książki Gra Matteo

Slow burn #3

30.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Kontrakt Jacksona” i ,,Układ z Cameronem” bardzo miło wspominam, ale to ,,Gra Matteo” zostaje moją ulubioną częścią serii ,,Slow Burn”. Ta historia i ci bohaterowie najbardziej trafili w mój gust. Jeśli jeszcze nie mieliście okazji sięgnąć po tę serię, bardzo wam polecam. Można ją czytać bez wcześniejszej znajomości innych tomów, bo historie boh... {} Recenzja książki Gra Matteo

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl