Recenzje książki "Grzeszne święta"

Dodaj swoją recenzję

Grzeszno-grzeczne święta

24.11.2020

"Grzeszne święta" to zbiór krótkich dziesięciu opowiadań o zabarwieniu erotycznym (nawet bardzo). Wśród autorek przewijają się tak znane nazwiska jak Paulina Świst czy K.N. Haner. To co pierwsze rzuciło mi się wo czy to piękna okładka i żarcik w tytule ;). Książka może wydawać się gruba, ale opowiadania średnio zajmują około 35 stron. Po każdej ... Recenzja książki Grzeszne święta

@Rakshell@Rakshell × 1

Super

20.11.2020

Hej, dziś przychodzę do was z recenzją Antologii pt." Grzeszne Święta "w skład której wchodzi dziesięć dość niegrzecznych opowiadań autorek. Każda z nich ma swoje wyjątkowe pióro, z kilkoma spotkałam się po raz pierwszy, a niektóre były moimi "pewniakami" i opowiadań tych autorek się kompletnie nie obawiałam, po prostu wiedziałam, że będzie mocno,... Recenzja książki Grzeszne święta

Grzeszne święta

20.11.2020

Tytuł: „Grzeszne święta” Autor: P. Świst, K. N. Haner, A. Wolf, K. Litkowiec, A. Suchocka, A. Szafrańska, M. W. Staniszewska, J. B. Grajda, A. Siepielska, A. Bellon Wydawnictwo: Akurat Data wydania: 28 października 2020 Ilość stron: 414 stron Cena: 39,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐✩✩✩ Już drugi raz sięgnęłam po tego typu książkę. Znajdziecie w niej... Recenzja książki Grzeszne święta

Zrobiło się gorąco

17.11.2020

"Grzeszne Święta" to zbiór 10 opowiadań, które wyszły spod piór polskich autorek (A.Suchocka, A.Wolf, M.W.Staniszewska, J.B Grajda, A.Szafrańska, K.Litkowiec, A. Bellon, A. Siepielska, K.N.Haner, P.Świst). Z wyjątkiem znanych nazwisk, a także samego opisu, do przeczytania książki zachęca piękna, klimatyczna okładka, która na półkach zdecydowanie p... Recenzja książki Grzeszne święta

Recenzja

16.11.2020

"Grzeszne święta" "Zbiór gorących opowiadań na zimne wieczory' I tu się zgodzę z napisem z okładki, było gorąco i grzesznie 🔥 Autorki zaserwowały nam tutaj 10 pikantnych opowiadań, a jednocześnie romantycznych ale z pazurem. A wszystko opływało w magicznym świątecznym klimacie. "Ki" gdy zaczęłam czytać tę opowiadania, miałam ochotę pójść Michało... Recenzja książki Grzeszne święta

Grzeszne czy grzeczne?

16.11.2020

Cześć! Jak tam po weekendzie? Wypoczęci? U mnie było leniwie i udało mi się trochę nadrobić czytanie. 😄 W sobotę skończyłam czytać antologię "Grzeszne Święta" od Wydawnictwa Akurat/ Muza jest to zbiór 10 opowiadań napisanych przez 10 polskich autorek. Twórczość nie których autorek była już mi znana, a dzięki antologii poznałam pióro pozostałych.... Recenzja książki Grzeszne święta

Gorące opowiadania na zimne wieczory

11.11.2020

Za egzemplarz dziękuję @wydawnictomuza Zbiór gorących opowiadań na zimowe wieczory....? Tak. Zdecydowanie "Grzeszne święta" do nich należą. Na początku byłam sceptycznie nastawiona,gdyż początkowe opowiadania nie ruszyły nic w tym kierunku, by było niegrzecznie. Zdecydowanie brakowało mi tego czegoś w nich. Na pewno miały swoją wyjątkową magię,a... Recenzja książki Grzeszne święta

Grzeszne święta

11.11.2020

Gdy w świątecznej atmosferze towarzyszącej występującym u boku bohaterów w zbiorze dziesięciu opowiadań pt. '' Grzeszne święta'' autorstwa następujących autorek Marty W. Staniszewskiej, K.N. Haner, Agaty Suchockiej, Anny Bellon, Anny Szafrańska, Pauliny Świst, Agnieszki Siepielskiej, J.B. Grajdy, Anny Wolf, Kingi Litkowiec poznajemy ich, w różnych... Recenzja książki Grzeszne święta

@Anna30@Anna30 × 8
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl