Recenzje książki "Jesienna miłość"

Dodaj swoją recenzję

Jesienna miłość

16.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przeżywam ten rok na nowo, wskrzeszając przeszłość i robiąc to, czuję zawsze dziwne połączenie smutku i radości. Są chwile, kiedy chciałaby cofnąć wskazówki zegara i wyzbyć się smutku, mam jednak wrażenie, że gdybym to uczynił, ulotniłaby się również cała radość. Przyjmuję więc wspomnienia z całym dobrodziejstwem. Każdy z nas pewnie kojarzy film ... {} Recenzja książki Jesienna miłość

@Suzbook.e@Suzbook.e {}× 1

Bestsellerowe, ckliwe czytadło

3.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Moje pierwsze literackie spotkanie ze Sparksem wypadło przeciętnie. Jako że jego dorobek pisarski jest dosyć bogaty, postanowiłam nie oceniać autora na podstawie tej jednej tylko książki i sięgnęłam po kolejną. Tym razem padło na Jesienną miłość. Narratorem jest tu pięćdziesięcioletni mężczyzna, Landon Carter. Opowiada on czytelnikowi histori... {} Recenzja książki Jesienna miłość

Miłość nie zna granic

21.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Głównymi bohaterami są Jamie Sallivan i London Carter. London jest typowym nastolatkiem: beztroski, dziecinny, żyjący w świecie, do którego poważne problemy nie miały dostępu. Nie myślał o przyszłości, chociaż tę dokładnie zaplanował jego ojciec - kongresmen. London nie wie jak szybko będzie musiał dorosnąć i z jakim problemem się zmierzyć. Los po... {} Recenzja książki Jesienna miłość

{}× 1

Jesienna miłość

18.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Potraktowałem ją podle i wygarnąłem prosto w twarz naprawdę przykre rzeczy, lecz ona i tak potrafiła znaleźć jakiś powód, żeby mi podziękować. Taka po prostu była i chyba za to ją nienawidziłem. A może raczej nienawidziłem samego siebie." - Jesienna miłość Nicholas Sparks Książka, którą prawie każdy przeczytał chodź raz, a nawet jeśli nie to wi... {} Recenzja książki Jesienna miłość

Miłość nagle i niepotrzebnie...

17.09.2017

Czy kiedykolwiek zastanawialiście się, co znaczy słowo "miłość"? Jestem pewna, że tak. W końcu mówimy tu o słowie, które określa całe nasze życie. Miłość jest naszą nieodłączną częścią. Nawet najbardziej zatwardziali jej przeciwnicy nie są w stanie bez niej żyć, choć nie wiem, jak bardzo by przeczyli. To ona dyktuje wszystkie warunki i ostatecznie ... {} Recenzja książki Jesienna miłość

Piękna historia

11.02.2016

"Jesienna miłość" to pierwsza przeczytana przeze mnie książka Nicholasa Sparksa. Pierwszy raz przeczytałam ją jakieś 5-6 lat temu i od razu zakochałam się w twórczości tego autora i nadrobiłam czytelnicze zaległości. Przyznam się, że najpierw oglądałam film nie wiedząc, że jest książka. Nie zmieniło to faktu, że prawie wypłakałam oczy podczas lekt... {} Recenzja książki Jesienna miłość

Pełna wzruszeń

15.08.2015

Mam nad Wami tę przewagę, że „Szkoła uczuć” - film z 2002 roku w reżyserii Adama Shankman'a nie jest dla mnie zbiorem ujęć filmowych, ale produkcją, której nie miałam jak dotąd okazji zobaczyć. Stąd też po nowe wydanie trzeciej książki Nicholasa Sparksa sięgałam jak po kolejną książkę, nie darząc jej początkowo żadnymi emocjami. Okładka zwiastowa... {} Recenzja książki Jesienna miłość

Jesienna miłość - Nicholas Sparks

30.07.2014

Twórczość Nicholasa Sparksa jest znana mniej lub bardziej, chociaż jego książki dotyczą całkiem życiowych i codziennych spraw, to jednak można w nich także znaleźć coś odrobinę niepokojącego. Dlaczego? Cóż, w książkach jego autorstwa, które miałam do tej pory okazję przeczytać zawsze ktoś umierał. Aspekt ten sprawia, że czytelnik zanim sięgnie po k... {} Recenzja książki Jesienna miłość

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe