Recenzje książki "Kandydatka."

Dodaj swoją recenzję

Kandydatka

14.11.2021

Powiem szczerze, że od momentu mojego ostatniego spotkania z serią Czarny Mag minęło już trochę czasu, jednak wciąż wracałam myślami do Ryiah i pozostałych bohaterów serii. Nareszcie postanowiłam sięgnąć po tom trzeci ich przygód, a w następnej kolejności doprowadzić do skończenia całej serii. Czy Kandydatka zachwyciła mnie równie mocno co poprzed... Recenzja książki Kandydatka.

Kandydatka

28.06.2021

Ryiah jest czarną maginią frakcji bojowej, a wkrótce także i żoną księcia Darrena. Zanim weźmie udział w bitwie o szaty Czarnego Maga, dziewczyna ma udać się do Ferren's Keep, gdzie pomagać będzie żołnierzom, którzy walczą i bronią granic przeciwko buntownikom. Przebywając tam, zajęta jest ćwiczeniem swoich umiejętności magicznych do turnieju i pr... Recenzja książki Kandydatka.

TRUDNE DECYZJE

14.11.2020

KANDYDATKA @Link seria fantasy Czarny Mag. Tom 3. „Moje życie miało się zaraz zmienić. Gdybym tylko wiedziała, jak bardzo.” Akcja rozpoczyna się chwilę po wydarzeniach z „Adeptki” gdzie Ry została Magiem Bojowym. Nasza bohaterka ma dwadzieścia lat i jest narzeczoną Darrena, co nie popiera król Lucius i jego następca brat Księcia - Blayne. Na... Recenzja książki Kandydatka.

Recenzja ,,Kandydatki,, - Wind of renewal

28.03.2020

W drugim tomie Ryiah zostaje czarną maginią frakcji bojowej, jednak dla niej to wciąż za mało. Teraz przyszła kolej na zostanie Czarnym Magiem. Dwudziestolatka od zawsze marzyła o legendarnej szacie. Aby ją zdobyć musi przejść turniej dla magów, który jest ukoronowaniem nauki w Akademii Magii. Dla Ryiah nie ma rzeczy niemożliwych. Kobieta przystęp... Recenzja książki Kandydatka.

Wciągająca przygoda

5.11.2019

„Kandydatka” to trzecia część cyklu „Czarny Mag” Rachel E. Carter. Nie znałam wcześniej tej historii, więc przy okazji premiery najnowszego tomu zabrałam się także za „Pierwszy Rok” i „Adeptkę”. Przed zapoznaniem się z treścią sądziłam, że jest to seria dla młodszej części młodzieży i dlatego byłam sceptycznie nastawiona. Na szczęście dosyć szybk... Recenzja książki Kandydatka.

Jak się spisała "Kandydatka" Rachel E. Carter?

2.11.2019

"Kandydatka" to trzeci tom z cyklu "Czarny mag" i jest ich bezpośrednią kontynuacją. Zdecydowałam się przeczytać ten tom, bez wcześniejszego zapoznania się z "Pierwszym rokiem" (tom 1) i "Adeptką" (tom 2) i chociaż nie czytało się źle, tzn. nie czułam się za bardzo zdezorientowana ani sfrustrowana, że mowa jest o czymś, o czym nie mam kompletnie p... Recenzja książki Kandydatka.

Czarny Mag

31.10.2019

Niektórym mogłoby się wydawać , że cykl Czarny Mag w bajkowej okładce jest historią dla młodszego grona czytelników. I tutaj Was zaskoczę, gdyż opowieść faktycznie zaczyna się gdy bohaterowie są bardzo młodzi, ale każdy kolejny tom jest dojrzalszy, tak jak i postacie w nim występujące. Z każdą częścią jest coraz więcej walki, wyborów, zdrad i miło... Recenzja książki Kandydatka.

W oczekiwaniu na kolejny tom!

29.09.2019

„Pierwszą rzeczą, jaką zauważyłam, było słońce. Gdy wyszłam na arenę, poczułam, jak ogrzewa mi plecy. Jego promienie odbijały się od piachu, który skrzypiał mi pod butami. Było południe, a słońce znajdowało się niemal bezpośrednio nad stadionem.” Książka „Czarny Mag. Kandydatka” jest trzecią częścią serii „Czarny Mag”. Wie... Recenzja książki Kandydatka.

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl