Recenzje książki "Kapitan Ross"

Dodaj swoją recenzję

Z kapitanem w błogi rejs

3.08.2022

Szukacie świetnej propozycji lektury? No to bez wahania sięgnijcie po najnowszą książkę Melisy Bel, by zapoznać się z niebywale urokliwym kapitanem Rossem oraz przepiękną i charakterną lady Helen. Jest to już czwarty tom serii „Niepokorni”, a znajdziemy tu romans historyczny pełen rumieńców, który momentami rozśmiesza do łez (a przynajmniej uczyni... Recenzja książki Kapitan Ross

Kapitan Ross kontra arystokratka

27.07.2022

MELISA BEL ⚜️ Kapitan Ross ⚜️ Pewnie zadajecie sobie pytanie ile jeszcze Melisa Bel może wypuścić książek na jeden temat? Przecież to wszystko się powiela. Wstrzemięźliwa damulka, która udaje niewinna dziewczynkę, plus koleś który widząc ją ma tylko jedno na myśli - seks... co tam może być nowego? Już spieszę z odpowiedzią na te pytanie. A no moż... Recenzja książki Kapitan Ross

Ale tu gorąco

23.07.2022

Achoj marynarze,czy jesteście gotowi wyruszyć w najbardziej erotyczny rejs w swoim życiu? Jeżeli tak ,to rozgość się wygodnie w fotelu , załóż seksowna bieliznę, bo zaraz przyjdzie do Ciebie diabelsko przystojny kapitan ,który odkryje z Tobą wszystkie nieznane lądy...😉 Jeżeli jesteś jak Lady Helen Williams piękną, niedostępną i… wybredną to ta hi... Recenzja książki Kapitan Ross

Kapitan Ross

19.07.2022

Na początek muszę się przyznać, że zgłaszając się do recenzji tej powieści, nie miałam świadomości, że jest to już czwarta książka z cyklu "Niepokorni". Na szczęście można każdą z części czytać bez znajomości poprzednich, bo każda z nich dotyczy innej pary- a wszystkie istotne wątki, które być może pojawiły się we wcześniejszych częściach i miał... Recenzja książki Kapitan Ross

Kapitan Ross

6.07.2022

Dzisiaj przychodzę do was z książką, na myśl której na mojej twarzy od razu pojawia się szeroki uśmiech. Mowa o "Kapitanie Rossie", czwartym tomie serii Niepokorni autorstwa Melisy Bel. Mówiłam już o tym przy recenzji wspaniałego "Wilczego lorda", ale powtórzę jeszcze raz — styl pisarski Melisy Bel jest jedyny w swoim rodzaju i jestem absolutnie ... Recenzja książki Kapitan Ross

Kapitan Ross

21.06.2022

"Kapitan Ross" jest czwartym tomem cykluNiepokorni,jednakże każdą z części można czytać niezależnie od siebie, gdyż są to oddzielne historie. Melisa Bel tym razem wyszła poza pełne przepychu londyńskie sale balowe na rzecz morza. To miła odmiana, wprowadzająca zarazem pewien rodzaj świeżości w twórczości autorki. A kajutę Rossa... jeszcze długo b... Recenzja książki Kapitan Ross

@iza.81@iza.81 × 4

Najlepsza seria romansów historycznych

17.06.2022

. 🌟Recenzja🌟 🌸Książka "Kapitan Ross" jest czwartą częścią serii "Niepokorni" spod pióra wspaniałej pisarki Melisy Bel, która jest moją ulubioną polską autorką romansów historycznych. 🌸 Lady Helen jest niezwykle piękną kobietą, która bryluje na salonach. Przez towarzystwo jest uważana za zimną i niedostępną, i choć ma wielu adoratorów, to czuje, ... Recenzja książki Kapitan Ross

Kto skusi się wyruszyć w rejs z Kapitanem?

27.05.2022

"Kapitan Ross" to powieść, która urzeka swoją odmiennością, humorem i barwnymi bohaterami. Tak jak przy "Wilczym Lordzie" bawiłam się niesamowicie, czytając ją. Książka od samego początku wciąga do swojego świata i zachwyca coraz to ciekawszymi akcjami. Bal i przypadkowe spotkanie Helen z Kapitanem Rossem, od razu wznieca zainteresowanie czytelnik... Recenzja książki Kapitan Ross

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl