Recenzje książki "Kawa o zapachu lawendy"

Dodaj swoją recenzję

#163 "Kawa o zapachu lawendy" Paulina Kowalczyk

5.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Dziecka trzeba słuchać. Nie można nim zarządzać." Konstanty, trzydziestoletni właściciel szkoły językowej i nauczyciel języka niemieckiego, czuje się samotny i sfrustrowany. Mimo że ma świetny pomysł na powieść i w głębi ducha bardzo chciałby zadebiutować jako pisarz, jego brak wiary w siebie nie pozwala mu realizować marzeń. Wszystko się... {} Recenzja książki Kawa o zapachu lawendy

@Bookwizja@Bookwizja {}× 1

Kawa o zapachu lawendy.

14.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj napiszę kilka sów o książce Pauliny Kowalczyk 'Kawa o zapachu lawendy". Znajdziemy tutaj dwójkę głównych bohaterów Konstantego (Kostka) i Anię. Kostek, jest młodym, przedsiębiorczym, samodzielnym i bardzo zaradnym mężczyzną. Dodatkowo jest właścicielem dobrze prosperującej szkoły językowej, a także nauczycielem języka niemieckiego, który ... {} Recenzja książki Kawa o zapachu lawendy

Warto wierzyć w siebie.

27.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kawa o zapachu lawendy Pauliny Kowalczyk bardzo dobrze pokazuje to jak ważna jest wiara w siebie. A jeśli nam jej brak potrzebujemy kogoś, kto nam ją pomoże odbudować. Kto po prostu powie nam, że tak zwyczajnie w nas wierzy. Kostek ma takiego przewodnika, dobrego ducha bez wątpienia w osobie najlepszego przyjaciela, Bartka. To właśnie jemu jako pi... {} Recenzja książki Kawa o zapachu lawendy

Uczucia o smaku kawy

25.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Są takie dni, że mam mało czasu na czytanie. Wtedy cieszę się, że mam w swojej biblioteczce książkę, którą dam radę przeczytać w jeden wieczór. Poznam całą historię, losy bohaterów i nie będę musiała się od niej odrywać. Taka właśnie jest książka "Kawa o zapachu lawendy" Pauliny Kowalczyk. Konstanty, po ukończeniu studiów otworzył szkołę językową.... {} Recenzja książki Kawa o zapachu lawendy

Za krótko i zdecydowanie "za sucho"

9.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Piękna okładka od razu przywodzi na myśl cudowną, ciepłą historię. No bo przecież chyba nie zaprzeczycie, że ta okładka jest obłędna. Do tego jeszcze fiolet –mój ulubiony kolor <3 ale czy środek mnie zachwycił? Konstanty to trzydziestolatek, który pomimo swojego wieku dalej nie wierzy w siebie. W głowie rodzą mu się co chwilę pomysły na powieść... {} Recenzja książki Kawa o zapachu lawendy

@justus228@justus228 {}× 2

Moje zawiedzione nadzieje

6.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Nie można nosić urazy w sercu przez całe życie” Często, sięgając po jakąś publikację, sugeruję się wyglądem graficznym okładki i jej opisem. To stanowi dla mnie wizytówkę i przedsmak tego, co znajdę na kartach danej powieści. Podobne motywacje kierowały mną przy książce pt.: „Kawa o zapachu lawendy” Paulina Kowalczyk - Miłośniczka dobrej kawy, ... {} Recenzja książki Kawa o zapachu lawendy

@Mirka@Mirka {}× 2

Przyjemna historia

3.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autor : Paulina Kowalczyk Tytuł : Kawa o zapachu lawendy Wydawnictwo : Novae Res Premiera była : 5 czerwca 2020 ❗Książkę otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu @nakanapie.pl , @wydawnictwo_novaeres dziękuję za wysyłkę egzemplarza 😊. O książce : Konstanty to trzydziestoletni właściciel szkoły językowej, który codziennie rano wychodzi pobiegać do pob... {} Recenzja książki Kawa o zapachu lawendy

Poszukując siebie...

2.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kawa o zapachu lawendy" to debiut powieściowy Pauliny Kowalczyk. Ta niepozorna książeczka o cudownie brzmiącym tytule kryje w sobie wiele poruszających treści. Kostek ma trzydzieści lat i ustabilizowane życie zawodowe, jest właścicielem szkoły językowej, w której uczy języka niemieckiego. Jednak jego życie prywatne pozostawia wiele do życzenia, ... {} Recenzja książki Kawa o zapachu lawendy

@coolturka104@coolturka104 {}× 9
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl