Recenzje książki "Kochanie, nie rań mnie"

Dodaj swoją recenzję

Lekki, udany debiut

27.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Hit Wattpada! Milion odsłon w trzy miesiące” – napis na okładce Was przyciąga? Czy raczej odpycha? Czytacie książki na Wattpadzie? ------------- Długo zabierałam się do tej książki, ale to tylko z tego względu, że co chwile coś stawało mi na drodze… a im więcej dobrych opinii czytałam, tym bardziej nie mogłam się doczekać aż po nią sięgnę! ... {} Recenzja książki Kochanie, nie rań mnie

@justus228@justus228 {}× 2

Kochanie nie rań mnie

25.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Przewrotny los stawia na naszej drodze różnych ludzi, ale i zabiera ich z niej. Za każdym razem kryje się w tym jakiś cel. Czasami daje nam nauczkę, by przypomnieć, czym jest pokora. Nieraz pozwala nam dostrzec, jak piękne mogłoby być nasze życie, gdybyśmy tylko odrobine pomogli szczęściu.”. „Kochanie nie rań mnie” to jedna z książek, która już ... {} Recenzja książki Kochanie, nie rań mnie

Intrygująca znajomość.

18.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W tym roku mamy okazję wyczekiwać na wiele świetnych debiutów! Jednym z nich była właśnie powieść od Karoliny Wasilewskiej. Cenię sobie książki od wydawnictwa NieZwykłego, a w tym roku mają wiele wspaniałych premier! A historię od Autorki łyknęłam raz dwa... Nie wiem czy dlatego, że specjalnie jest nie wielkich rozmiarów czy dlatego, że tak mocno ... {} Recenzja książki Kochanie, nie rań mnie

Nawarstwiające się tajemnice...

19.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Melody skończyła studia prawnicze i ma rozpocząć pracę w rodzinnej firmie, chociaż wcale tego nie chce. Więc po co? Żeby nie robić przykrości mamie i dziadkowi. Doskonałym im. Taka nieidealna ona. Ale to nie jej świat, czuje, że tam nie pasuje. Przy rodzinie nie jest sobą, hamuje się przed mówieniem prawdy, mówieniem czego chce. Można by pomyśleć,... {} Recenzja książki Kochanie, nie rań mnie

@Angel@Angel {}× 1

Kochanie, nie rań mnie

9.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wybór własnej ścieżki życiowej jest bardzo trudny. Mając niewielkie doświadczenie życiowe trudnym, wręcz niemożliwym wydaje się wybór własnej drogi. Melody jest bardzo cichą i spokojną młodą kobietą, stłamszoną przez swoich biskich. Każdy jej dzień od dnia narodzin jest już zaplanowany, a dziewczyna nie ma innej możliwości niż wypełniać polecenia.... {} Recenzja książki Kochanie, nie rań mnie

⭐RECENZJA⭐

8.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐RECENZJA⭐ Czy w wieku dwudziestu trzech lat może ktoś za nas decydować? Melody przekonuje się, że tak. Mama wraz z dziadkiem zaplanowali jej całe życie. Teraz ma odbyć staż w kancelarii rodzinnej i mimo tego, że nie chce - zgadza się. Jeszcze okazuje się, że nie będzie pracować z nikim bliskim, lecz dla Rhysa Mariposy, który okazuje się być tym ... {} Recenzja książki Kochanie, nie rań mnie

Kochanie, nie rań mnie

6.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Melody właśnie ukończyła studia prawnicze i to z wyróżnieniem. Powinna się z tego cieszyć, być z siebie dumna, z podniesioną głową wkroczyć w świat prawników, jednak ona wcale nic z tego nie czuje. Te studia to nie było jej marzenie, a poszła na nie, ponieważ tak chcieli matka i dziadek, oboje są prawnikami i tego samego chcieli dla kobiety. Miesz... {} Recenzja książki Kochanie, nie rań mnie

"Kochanie nie rań mnie"

4.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Kiedy w grę wchodzą uczucia, zdrowy rozsądek odsuwa się w cień”. Melody Prince właśnie ukończyła z wyróżnieniem studia prawnicze. Niestety nie czuje radości, dumy, czy ekscytacji z tego, że w końcu będzie mogła rozwinąć skrzydła. Nigdy nie chciała być prawnikiem, to jej najbliżsi, matka i dziadek wyznaczają i decydują o kolejnych etapach je... {} Recenzja książki Kochanie, nie rań mnie

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl