Recenzje książki "Kolory tamtego lata"

Dodaj swoją recenzję

KOLORY TAMTEGO LATA - Richard Paul Evans

4.11.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autorzy pisząc swoje powieści podejmują się albo stworzenia czystej fikcji literackiej, albo mieszają fikcję z rzeczywistością, albo też decydują się na opisanie historii, która zdarzyła się naprawdę. Autor powyższej powieści zdecydował się na trzecie rozwiązanie. A historia, która zdarzyła się w rzeczywistości dotyczy historii miłosnej. Temat dość... {} Recenzja książki Kolory tamtego lata

Magiczna miłość.

18.08.2013

Tytuł oryginalny: The Last Promise Tłumaczenie:Hanna de Broekere Wydawnictwo:Znak Rok wydania: 2012 Oprawa : miękka Ilość stron: 349 Gatunek: powieść obyczajowa „Każdy zasługuje na miłość. Jednak przekonałem się, że ci, którzy potrzebują jej najbardziej, zwykle czują się jej najmniej warci." Książek o takim uczuc... {} Recenzja książki Kolory tamtego lata

Kolory tamtego lata - "żyli długo i szczęśliwie", czy "historie z życia wzięte"?

7.11.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ona i on, spotykają się, zakochują… Życie, jak przekonuje pewne popularne powiedzenie, bywa jednak ciężkie i pełne zasadzek. Nim zakochani będą mogli być razem przyjdzie im się zmierzyć z wieloma problemami. Jedno jest pewne, historia kochanków zawsze kończy się happy endem. Tak w telegraficznym skrócie wygląda fabuła większości romansów. Jedynym p... {} Recenzja książki Kolory tamtego lata

@milla@milla {}

Miłość, a w tle słoneczna Toskania

4.07.2012

Jako, że miałam troszeczkę wolnego czasu, postanowiłam całkowicie oddać się mojemu ulubionemu zajęciu, czyli czytaniu. Zdecydowałam się na "Kolory tamtego lata" Richard Paul Evans i naprawdę nie żałuję a co więcej, czuję się nią oczarowana. Historia ta opowiada o życiu Eliany-młodej Amerykanki, która pewną jego część spędziła we Włoszech... {} Recenzja książki Kolory tamtego lata

idealna powieść na deszczowy dzień

14.06.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Richarda Paula Evansa chyba specjalnie nie muszę Wam przedstawiać. Jego powieści wydawane są w milionowych nakładach i rozchodzą się jak ciepłe bułeczki. Każda szybko staje się bestsellerem. Zapadają w pamięć i w serce. Pokuszę się o stwierdzenie, że ten, kto przeczytał jedną jego powieść, szybko będzie szukać następnych. Tak było w moim przypadku.... {} Recenzja książki Kolory tamtego lata

@diunam@diunam {}

Kolory tamtego lata

26.10.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Każdy zasługuje na miłość. Każdy potrzebuje miłości. Jednak przekonałem się, że ci, którzy potrzebują jej najbardziej, zwykle czują się jej najmniej warci. Więc wyrzekają się prawdziwej miłości na rzecz miłości warunkowej. Miłość warunkowa to nie miłość, tylko sposób na manipulowaniem drugim człowiekiem i panowanie nad nim. (…) W pewnym momen... {} Recenzja książki Kolory tamtego lata

Miłość w pięknej Toskanii

7.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Miłość nie rozwija się za sprawą naszego wyboru, ale za sprawą przeznaczenia” s. 95 Wakacje zawsze kojarzą mi się ze słońcem, plażą, morzem i zagranicznymi wyjazdami. A gdzie nie jest piękniej latem jak nie we Włoszech. To właśnie do Włocha, a dokładniej do Prowansji przenosi nas autor książki „Kolory tamtego lata” Richard Paul Evans. Z powieścia... {} Recenzja książki Kolory tamtego lata

@mad28@mad28 {}

"Kolory tamtego lata"

21.07.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie czytałam powieści tego autora, które wcześniej ukazały się na rynku wydawniczym. Ale muszę to nadrobić. Bo Evans pisze fantastycznie, a lektura jego najnowszej powieści bardzo przypadła mi do gustu. "Kolory tamtego lata " to przepiękna historia miłosna, której akcja rozgrywa się współcześnie we włoskiej Toskanii i w Stanach Zjednoczonych. Nie j... {} Recenzja książki Kolory tamtego lata

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe