Recenzje książki "Kwiaty na poddaszu"

Dodaj swoją recenzję

KWIATY NA PODDASZU

30.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kwiaty na poddaszu" to pierwszy tom sagi książek o rodzinie Dollangerów. Na książkę tę trafiłam przypadkowo, bardzo zachęcił mnie jej opis, jednak nie mogłam nigdzie znaleźć jej wersji papierowej, co bardzo mnie zaskoczyło. W końcu zdecydowałam się na format mobilny i tak o to w dwa wieczory pochłonęłam ją z niesamowitą przyjemnością. Piękna, wz... {} Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

@anna.szmelak@anna.szmelak {}× 1

"Kwiaty na poddaszu"

22.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kwiaty na poddaszu" Virginii C. Andrews to książka, która sprzedała się w ponad 40 milionach egzemplarzy. Nic dziwnego, że historia rodziny Dollangangerów chwyciła ludzi za serca na całym świecie i niewątpliwie chwyta do dziś. Doczekała się również swojej ekranizacji w 1987 oraz w 2014 roku. Mamy tutaj rodzinę, która jest nazywana "drezdeńskimi... {} Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

Kwiaty na poddaszu

27.01.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Virginia C. Andrews "Kwiaty Na Poddaszu". Historia czwórki rodzeństwa, które zostaje pozbawione ojca, dzieciństwa i po prostu normalnego życia. Dwie dziewczynki, dwóch chłopców i ich matka. Matka, gdzie po prostu nie powinno używać się wobec kogoś takiego tego określenia. Cathy i Chris stają się rodzicami dla Corre'go i Carrie, po tym, gdy ich ... {} Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

@emmeneea@emmeneea {}× 8

Początek rodzinnej sagi

30.12.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jakie mam podejście do rodzinnych sag? Myślałam, że to raczej nuda, a książki o takiej tematyce są raczej przeznaczone dla osób w wieku mojej mamy czy babci niż moim. Czytając „Kwiaty na poddaszu" autorstwa Virginii Andrews, czyli pierwszą część cyklu o rodzinie Dollangangerów, odczuwałam wachlarz emocji – zdziwienie, niedowierzanie, złość i smute... {} Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

@arcytwory@arcytwory {}× 2

"Kwiaty na poddaszu"

1.09.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czwórka rodzeństwa wraz z matką po tragedii jaka ich spotkała wprowadzają się do ogromnej rezydencji dziadków. Rodzice ich matki wydziedziczyli ją za ciężki grzech jaki popełniła. Postanowiła jednak z powrotem wkraść się w łaski ojca by odzyskać fortunę jaką miała odziedziczyć. Niestety, aby tego dokonać dzieci muszą ukryć się na ostatnim piętrze ... {} Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

Kwiaty na poddaszu

24.11.2015

Wciągająca opowieść o rodzinnych tajemnicach i zakazanej miłości. Szczęśliwą z pozoru rodzinę Dollangangerów spotyka tragedia - w wypadku samochodowym ginie ojciec. Matka z czwórką dzieci zostaje bez środków do życia i wraca do swego rodzinnego domu. Niezwykle bogaci rodzice mieszkający w ogromnej posiadłości, wyrzekli się córki z powodu jej małżeń... {} Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

Poddasze i więdnące kwiaty...

21.11.2013

Pamiętam moment wielkiego "boom" - wszyscy czytają "Kwiaty na poddaszu"! Na blogach roiło się od recenzji i po prostu nie sposób było nie zwrócić uwagi na ten tytuł, ale Chomik powiedział sobie "eee, może innym razem". I uwaga, w końcu nadszedł ten "inny raz", bo okazało się, że książka doskonale pasuje do kilku wyzwań czytelniczych, w których star... {} Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

Kwiaty na poddaszu

27.06.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Virginia C. Andrews to nieżyjąca już od wielu lat autorka serii o rodzeństwie Dollangangerów. Po latach cykl ten narodził się na nowo i odniósł ogromny sukces. Po wielu rekomendacjach pierwszej części i miłych słowach na jej temat większości moich znajomych oraz blogerów postanowiłam ją przeczytać. Cathy, Christopher i ich rodzice wiodą szczęśliwe... {} Recenzja książki Kwiaty na poddaszu

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe