Recenzje książki "Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe"

Dodaj swoją recenzję

kwietniowe deszcze słońce sierpniowe

4.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwsze spotkanie z twórczością Izabeli Skrzypiec Dagnanuważam za bardzo udane a to wszystko dzięki współpracy z Wydawnictwem Zysk i S-kadzięki któremu mam przyjemność podzielić się tutaj swoją recenzją. Tina, trzydziestolatka która zrządzeniem losu trafia do miejscowości w urokliwych Beskidach. W domu po zmarłej przyszywanej ciotce spędza ... {} Recenzja książki Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe

@anka19850701@anka19850701 {}× 1

Podróże życia

3.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tina Wagner, ma 30 lat, rozterki uczuciowe i klucze do domu ciotki w Beskidach. Janina była aktorką teatralną i pełną tajemnic, otwartą na świat i ludzi, idącą do przodu na przekór wszystkiemu i wszystkim kobietą. Tina była bardzo związana z Janiną, dlatego pod wpływem impulsu postanawia rzucić wszystko i wyjechać w Beskidy. Czuje, że potrzebuje z... {} Recenzja książki Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe

@karolina92@karolina92 {}× 2

Zabierz mnie tam...

21.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czasem nieplanowane wyprawy stają się podróżami życia”… Dziś recenzja książki „Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe”. Główna bohaterka Tina wyrusza w podróż do tajemniczego domku w Beskidach, w którym ostatnie lata życia spędziła jej ciotka. Spontaniczna decyzja dała jej możliwość znalezienia się w innym świecie. Dom okazał się inny niż myśla... {} Recenzja książki Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe

@kat.czyta@kat.czyta {}× 1

Świat pełen sprzeczności

16.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czasami ciągniemy za sobą łańcuszek trudnych doświadczeń przodków: rodziców, dziadków i dalszej rodziny. Nieświadomie. Obciążenia genetyczne i obciążenia natury duchowej. Nieprzepracowane traumy, które wykwitają w nas w najmniej oczekiwanym momencie.” Kolejna powieść o poszukiwaniu swojego miejsca na ziemi, o tym jak mało znamy osoby z własneg... {} Recenzja książki Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe

@gala26@gala26 {}× 22

Książka poruszająca wszystkie zmysły

13.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak zwykle sięgnęłam po kolejną książkę dzięki pięknej okładce. Nic na to nie poradzę, że wybieram pozycje do przeczytania wzrokowo. Nie wiedziałam, czego się spodziewać w środku. Tina, to trzydziestoletnia kobieta, która znalazła się na życiowym zakręcie. Kilka miesięcy temu musiała odwołać ślub. Dalej mieszka z bardzo ją kochającymi rodzicami, m... {} Recenzja książki Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe

Magiczna powieść o codzienności

10.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta książka jest niesłychanie delikatna. Ma w sobie taki spokój i delikatność. Te opisy mają w sobie coś tak niesamowicie magicznego, że nie mogłam się oderwać. Choć cała historia zaczyna się dość ponuro, to po prostu cała ta książka ma w sobie to "coś". Błogi spokój i cisza. Taka jest ta powieść, nieco wakacyjną, ale spokojną historią, dzięki któr... {} Recenzja książki Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe

@karolcik@karolcik {}× 1

Rewelacyjna, klimatyczna książka...;]

10.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ocena 4,5/5 "Nastaw się na to, że inni mogą okazać się lepsi, i jednocześnie rób wszystko najlepiej, jak potrafisz. A oto definicja sukcesu. A także spokojnego życia, bez chorej ambicji". "-Chodźmy. – Łapie mnie za rękę, ciągnie za sobą. – Robi się to niebezpiecznie. – nie martw się...– Ja się nie boję o siebie. Boję się o ciebie, szalona dziewc... {} Recenzja książki Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe

"Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe"

12.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czasem nie mamy pojęcia, co siedzi w duszy osób, które, jak nam się wydaje, znamy.” Tina jest jedynaczką, wychowana w poczuciu poszanowania drugiego człowieka i tolerancji, jest inteligentną, ciepłą otwartą na drugiego człowieka osobą. Mieszka z rodzicami, ma ciekawą pracę, w której się spełnia i co dla niej bardzo ważne może pracować zdalnie. W... {} Recenzja książki Kwietniowe deszcze, słońce sierpniowe

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl