Recenzje książki "Małe sekrety"

Dodaj swoją recenzję

Małe sekrety

30.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Małe sekrety” Jennifer Hillier to kolejna propozycja Wydawnictwa Muza zasilająca gatunek kryminał, thriller, sensacja. W prologu poznajemy Marin – właścicielkę kilku renomowanych salonów fryzjerskich. Jej mąż – Derek – zarządza firmą produkującą zdrową żywność. Ich dotychczasowe życie legnie w gruzach kiedy ich czteroletni synek Sebastian zost... {} Recenzja książki Małe sekrety

@justyna_@justyna_ {}× 2

co zrobisz, gdy się dowiesz

29.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Klasyczna powieść wielowątkowa, gdzie wszystkie postacie coś łączy, a my powoli odkrywamy ich małe sekrety. Osią fabuły jest dramatyczna historia zaginięcia dziecka w trakcie beztroskich przedświątecznych zakupów i wpływ tej traumy na życie obojga rodziców. Od razu wiemy, że mały Sebastian został porwany. Na monitoringu widać, jak odchodzi, prowad... {} Recenzja książki Małe sekrety

@daka_portal@daka_portal {}× 3

Poznaj moją tajemnicę

26.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sporo pozytywnych opinii i u większości czytelników zachwyt nad książką, której całokształt mógłby zostać rozdzielony na co najmniej trzy odrębne historie. "Małe sekrety" to dramat rodzinny z domieszką thrillera, w którym na świeczniu znajduje się porwanie dziecka - temat dość chodliwy i zazwyczaj skłaniający do sięgnięcia tych, którzy lubują się... {} Recenzja książki Małe sekrety

Niszczące sekrety

25.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na wstępie dziękuję wydawnictwu @muza.black za egzemplarz. Na początku dodam,że dawno nie czytałam tak dobrego thrillera psychologicznego,który poruszył by mnie do reszty. Autorka porusza tu nie tylko temat zaginięcia dziecka,ale i depresji oraz tego do czego człowiek jest zdolny by uratować siebie. Poznajemy Marin,kobietę która prowadzi salon d... {} Recenzja książki Małe sekrety

Małe sekrety

18.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Porwanie dziecka to ogromna tragedia dla rodziców.Tragedia nie do opisania.Jennifer Hillier w książce " Małe sekrety" przedstawia historię kobiety,której porwano dziecko.Marin Machado to szczęśliwa mężatka i matka czteroletniego synka,Sebastiana. cyt . "Jest kobietą sukcesu.Piękna,elegancka,prowadzi własny biznes,ma trzy salony z uwielbiającymi j... {} Recenzja książki Małe sekrety

@promyk1@promyk1 {}× 3

Nadzieja umiera ostatnia...

18.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Małe sekrety" to najnowsza książka kanadyjskiej autorki, Jennifer Hillier. Marin to dobrze sytuowana i niezależna kobieta, która spełnia się zawodowo. Pewnego dnia wybiera się z synkiem na przedświąteczne zakupy. Moment, w którym kobieta na chwile straci z oczu swoją pociechę, zmienia jej życie na zawsze. Sebastian przepadł jak kamień w wodę, a p... {} Recenzja książki Małe sekrety

Wszyscy kłamią, traci dziecko...

{} WYBÓR REDAKCJI
19.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zaczyna się od porwania czteroletniego Sebastiana w centrum handlowym w Seattle. Jego matka, Marin, zbyt zajęta była esemesowaniem ze swoim mężem, Derekiem, żeby dopilnować synka. Nagrania z kamer pokazywały, jak chłopiec bez oporu odchodzi z obcą (?) osobą przebraną za świętego Mikołaja. Półtora roku później Marin Machado, po różnych terapiach... {} Recenzja książki Małe sekrety

@Meszuge@Meszuge {}× 7

Coś, czego nie podejrzewasz

{} WYBÓR REDAKCJI
17.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zacznę szczerze, prosto z mostu. Tak dobrej powieści kryminalnej od dawna nie czytałam. Od czasów "Trylogii białego miasta" nie było nic AŻ tak wartego uwagi, jak "Małe sekrety". Niezaprzeczalnie jest to bardzo dobrze przemyślana, skonstruowana i napisana powieść. Kryminał trzymający w napięciu do samego końca. Wydaje ci się, że jesteś krok do ... {} Recenzja książki Małe sekrety

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe