Recenzje książki "Miasteczko Anterrey. Znamię"

Dodaj swoją recenzję

Anterrey.

7.01.2021

"Anterrey ogarniała ciemność. Miasteczko nie kładło się jeszcze do snu, a może po prostu nigdy się z niego nie wybudzało. Czasami wydawało się, że żyje własnym życiem: niby spokojnym, aczkolwiek tajemniczym, radosnym, lecz bez uśmiechów na ustach, żywym, a jednak zaledwie na skraju egzystencji. Tu nikt nie przyjeżdżał w odwiedziny, bo odwiedzić An... Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

@angell15@angell15 × 1

Myślałam, że będzie lepiej...

24.12.2019

„Kim jest ta kobieta? Czy moja własna żona mogłaby coś przede mną ukrywać? Jeśli tak, to dlaczego? Czy jej chłód i dystans mają jakiś związek z tym wszystkim? Wiele pytań kłębiło mu się w głowie i pragnął jak najszybciej znaleźć na nie odpowiedzi. Bez pomocy Barbary. Bez niczyjej pomocy. Rozejrzał się po salonie, ale nie dostrzegł nicze... Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

Czy to sen?

5.11.2019

Całkiem niedawno otrzymałam od Wydawnictwa Novae Res książkę, której autorem jest mi dotąd nieznany autor, Daniel Radziejewski. Sam Autor opisuje tę powieść jako "kryminał z domieszką horroru traktujący o wędrówce dusz". Powiedziałabym, że jak najbardziej, jest to kryminał, ale czy horror? Nie. Po prostu, typowy kryminał. Ale po kolei... Bardz... Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

Miasteczko Anterrey- znamię

27.10.2019

Po przeczytaniu tej książki mam mieszane uczucia. Tak lubię kryminały, a to był kryminał nawet z nutą tajemniczości, no ale ... , Ale mnie nie powalił. Mroczna historia jaka miała miejsce w małym miasteczku, zagadkowe morderstwa, historia pisarza cierpiącego na amnezję nie spowodowała , że czytałam z wypiekami na twarzy. Wprowadzona nuta tajemnicz... Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

Miasteczko skrywające tajemnice...

22.10.2019

"Miasteczko Anterrey. Znamię" Daniela Radziejewskiego przenosi nas do tytułowej miejscowości, w której spotykamy zdezorientowanego pisarza z amnezją wsteczną. Utrata pamięci sprawiła, że nie wie kim jest on sam, a tym bardziej tajemnicza kobieta, która się nim opiekuje. W tym samym czasie w tym pozornie nudnym miasteczku dochodzi do tajemniczych z... Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

Kto jest odpowiedzialny za morderstwa w Anterrey?

14.10.2019

Czytając książkę ,,Miasteczko Anterrey. Znamię" przenosimy się do tytułowego miasteczka Anterrey, które dotychczas było spokojnym i cichym miejscem, w którym niewiele się działo, nagle w miasteczku znikają trzy osoby: młody chłopiec, ksiądz i aptekarka. Czy zaginięcie tych osób coś łączy? W książce przeplatają się dwa wątki: pisarz, który po wyp... Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

Tajemnica Anterrey

2.10.2019

Daniel Radziejewski jest autorem książki pt. „Miasteczko Anterrey – Znamię” wydanej w roku 2019 przez Wydawnictwo Novae Res. Autor w swojej książce opisuje losy mieszkańców małego miasteczka Anterrey, których spokojne wydawać by się mogło życie zakłócają tajemnicze porwania i zbrodnie dokonywane ze szczególnym okrucieństwem. W poszczególnych... Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

@Doris_2@Doris_2 × 1

Dziwne miasteczko

1.10.2019

Anthony budzi się niczego nie pamiętając. Spadł ze skarpy i cierpi na amnezję, sam nie wiedząc dlaczego z tej skarpy spadł. Własnymi siłami stara się przypomnieć swoją przeszłość i całe swoje życie. Richard jest detektywem w Anterrey. Ma rozwikłać niespotykaną na tym terenie serię zaginięć. Gdy śledczy znajdują ugotowane ciało jednego z zaginionyc... Recenzja książki Miasteczko Anterrey. Znamię

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl