Recenzje książki "Miasto głupców"

Dodaj swoją recenzję

Rewelacyjna, polecam gorąco.

10.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

💭"Jeden głos nic nie znaczy, brzmi cicho jak szept. Ale tysiąc głosów to już krzyk." Zastanawialiście się kiedyś, czy przypadkiem Wasi sąsiedzi, których spotykacie na co dzień, pozdrawiacie się, nie ukrywają czegoś przed Wam? Ja bym miała na nich oko, bo nigdy nic nie wiadomo, co mają za uszami lub pod paznokciami😈 🌿 "Miasto głupców" tytuł dość n... {} Recenzja książki Miasto głupców

Do czego zdolni są rodzice, by chronić swoje dzieci?

16.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hanna Greń po raz kolejny udowodniła, że jest mistrzynią snucia fenomenalnych intryg, a „Miasto głupców” jest tego namacalnym dowodem. Wprost nie mogłam oderwać się od lektury! Jestem nią zachwycona, a główną bohaterkę po prostu uwielbiam. "Miasto głupców" to już czwarty tom cyklu z Dionizą Remańską, błyskotliwą panią detektyw, która jest bardz... {} Recenzja książki Miasto głupców

Bardzo ciekawe odkrycie

15.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zdarza Wam się zaczynać serię od środka świadomie lub przypadkiem? Ja do tej pory zawsze upierałam się przy tym, że trzeba czytać od początku. Pierwszy raz złamałam się przy Chrisie Carterze, bo tak bardzo chciałam poznać jego twórczość, że nie mogłam już dłużej czekać aż dotrą do mnie pierwsze tomy i sięgnęłam po trzeci, który miałam na półce. Po... {} Recenzja książki Miasto głupców

Miasto głupców

10.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Weekend spędziłam w towarzystwie Dionizy Remańskiej, nić sympatii, która połączyła nas w ubiegłym tygodniu zamieniła się przy tym w sznur przyjaźni 😉 a wszystko dlatego, że "Miasto głupców" podobało mi się jeszcze bardziej niż czytana niedawno "Wioska kłamców". Tutaj czytelnik od pierwszych stron wbity jest w fotel, mniej warstwy obyczajowej za to... {} Recenzja książki Miasto głupców

„Miasto głupców” Hanna Greń

9.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Małżeństwo Witeckich kupuje zaniedbany dom w niewielkiej miejscowości, gdyż w najbliższej przyszłości ma im się urodzić dziecko. W inwestycje wkładają całe swoje oszczędności, jednak nie mogą długo cieszyć się z zakupu. Dowiadują się, że ich posiadłość jest nawiedzona, a mieszkańcy miasteczka odwracają się od nich, nie chcą z nimi rozmawiać, nie s... {} Recenzja książki Miasto głupców

Kiedy społeczność ma tajemnice...

7.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To wyjątkowo nietypowy kryminał z jakim przyszło mi się mierzyć kiedykolwiek. Nie czytałam czegoś tak oryginalnego, takiego jednocześnie fantastycznego w swojej prostocie. To kolejna, już czwarta powieść z cyklu z Dionizą Remańską, tak bardzo uwielbianą przeze mnie i nie tylko pewnie przeze mnie, panią detektyw! Gdy Magdalena i Krzysztof Witeccy ... {} Recenzja książki Miasto głupców

@karolcik@karolcik {}× 1

Kiedy przeszłość nie daje o sobie zapomnieć..

5.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy przyszłym rodzicom Magdalenie i Krzysztofowi Witeckim, po długich poszukiwaniach udaje się wreszcie znaleźć wymarzony dom na wsi, nie posiadają się ze szczęścia. Nie zniechęcają się jego kiepskim stanem i rozpoczynają prace remontowe w budynku. Kiedy jednak chcą uporządkować ogród na tyłach posesji dowiadują się od miejscowych, że wiele lat ... {} Recenzja książki Miasto głupców

Miasto głupców

5.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wcześniej czytałam tylko jedna książkę Pani Hani. Jednak to wystarczyło bym miała ochotę na więcej. Podobał mi się sposób prowadzenia opowieści oraz wielowątkowość i wodzenie czytelnika za nos. Małżeństwo decyduje się na kupno domku w Jasieniu. Dość szybko dowiadują się o klątwie ciążącej nad domostwem. Jednak traktują to z przymrużeniem oka. P... {} Recenzja książki Miasto głupców

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe