Recenzje książki "Nie wiesz dlaczego"

Dodaj swoją recenzję

Nie wiesz dlaczego

3.10.2022

"Nie wiesz dlaczego" Marcel Moss Cykl: Liceum Freuda (tom 4) Wydawnictwo: Filia Gatunek: thriller Ilość stron: 320 Rok wydania: 2022 Fabuła: Uczniami prestiżowego liceum Freuda wstrząsa tajemnicze zniknięcie nastoletniej Dagmary. Dziewczyna widziana była po raz ostatni w pobliżu szkoły, gdy wsiadała do nieznanego samochodu. Niektórzy sądzą, ... Recenzja książki Nie wiesz dlaczego

@Marcela@Marcela × 8

Daga! Gdzie jesteś?

28.09.2022

Czwarta część przygód młodych uczniów z liceum Freuda. Chodź czytałam już parę tytułów pióra Marcela Mossa to tu muszę przyznać, że warto jest na początku zagłębić się w poprzednie części serii. Z tego względu czytając tą część jako pierwszą miałam naprawdę wiele informacji kluczowych dla poprzednich książek z tego właśnie cyklu. Przejdźmy do ksi... Recenzja książki Nie wiesz dlaczego

Nie wiesz dlaczego

10.09.2022

"Nie wiesz dlaczego" ~ M. Moss [...] Uᴛʀᴀᴛᴀ ᴘʀᴢʏᴊᴀᴄɪᴇʟᴀ ᴏᴛᴡɪᴇʀᴀ ᴡ sᴇʀᴄᴜ ᴋᴀᴢ̇ᴅᴇɢᴏ ᴄᴢᴌᴏᴡɪᴇᴋᴀ ʀᴀɴᴇ̨, ᴋᴛᴏ́ʀᴀ ᴊᴜᴢ̇ ɴɪɢᴅʏ sɪᴇ̨ ɴɪᴇ ᴢᴀɢᴏɪ. °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Opis autorski: Szokujący thriller psychologiczny autora bestsellerowej serii Liceum Freuda. Potrzebuję ich. Tylko one pomagają mi choć na krótko zapomnieć o beznadziei życia. ... Recenzja książki Nie wiesz dlaczego

Nie wiesz dlaczego

12.08.2022

"Reagujcie na wszelkie przejawy wykluczenia, słuchajcie swoich przyjaciół i bacznie ich obserwujcie. Czasem nawet ci, którzy najszerzej się uśmiechają, noszą w sobie ogromny smutek." Powieść rozpoczyna się w momencie zamachu na liceum Freuda. W tym samym czasie jedna z uczennic wsiada do nieznanego samochodu i słuch o niej ginie. Dwa miesiące póź... Recenzja książki Nie wiesz dlaczego

Bardzo dobra! Trzyma poziom poprzednich części.

10.08.2022

„Nie wiesz dlaczego” to kolejna część perypetii uczniów z Liceum Freuda i kolejna książka, która porusza nie tylko ważne społecznie kwestie, ale też te najbardziej istotne dla młodych, dopiero wchodzących w dorosłość, ludzi. Dla czytelnika, który swoją przygodę z cyklem rozpoczyna od tego tomu, początek może wydawać się nieco chaotyczny. Autor wra... Recenzja książki Nie wiesz dlaczego

„Czasem nawet ci, którzy najszerzej się uśmiechają, noszą w sobie ogromny smutek”, czyli o sa...

10.08.2022

Jakiś czas temu zrobiłam sobie przerwę od książek tego autora. Praktycznie przez cały rok nie czytałam nic, co wyszło spod jego pióra. W tamtym roku miałam taki czas, że w ciągu kilku miesięcy przeczytałam wiele jego powieści i czułam, że na chwilę muszę odetchnąć. Teraz widząc w zapowiedziach Nie wiesz dlaczego, zdecydowałam się powrócić do Mossa... Recenzja książki Nie wiesz dlaczego

"Nie wiesz dlaczego"

8.08.2022

„Nie wiesz dlaczego” – Marcel Moss Dagmara jest uczennicą liceum Freuda i pewnego dnia, wsiada do nieznajomego auta i znika. Wszyscy uważają, że postanowiła zacząć życie od nowa. Marta ma do siebie pretensje, ponieważ już jakiś czas czuła, że z Dagą coś złego się dzieje. Nie zareagowała w odpowiednim momencie. Dlatego tym razem, postanawia ... Recenzja książki Nie wiesz dlaczego

Głos pokoleń

2.08.2022

Coraz rzadziej zdarza mi się czytać książkę od deski do deski bez żadnych przerw. Nie chodzi o to, że nie trafiam na wciągające lektury, znam już swój własny gust na tyle, że intuicyjnie dobieram sobie historię, które po prostu muszą mi się spodobać. Z reguły to proza życia zmusza mnie do oderwania się od fabuły, ale mam też takie wrażenie, że sty... Recenzja książki Nie wiesz dlaczego

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl