Recenzje książki "(Nie)zdobyta. Tom 1"

Dodaj swoją recenzję

(Nie)zdobyta

25.10.2020

(Nie)zdobytą przeczytałam dzięki udziałowi w Booktour u @slowooksiazce #booktourzslowooksiazce. Książkę czytało mi się przyjemnie, niekiedy miałam jakieś zastrzeżenia ale o tym później. Jest lekka i przyjemna, idealna na jeden bądź dwa wieczory. Bardzo była mi potrzebna by pozbyć się kaca książkowego po ostatniej serii, którą czytałam. Zakończenie... Recenzja książki (Nie)zdobyta. Tom 1

Jestem zadowolona

15.07.2020

Julka jest bardzo ambitną dziennikarką, która za wszelką cenę chce wszystkim dowieść, że z dziennikarskiej pensji można wyżyć. Jej plany jednak powoli tracą wiarygodność, bowiem gazeta w jakiej pracuje ma spore problemy i grozi jej utrata pracy. Dostaje ostatnią szansę (dla siebie i czasopisma) na napisanie artykułu, który znacznie poprawi statyst... Recenzja książki (Nie)zdobyta. Tom 1

(Nie)zdobyta

14.06.2020

Właśnie sprawdziłam na Lubimy Czytać, bo wstyd się przyznać, ale w życiu nie słyszałam o autorce i zupełnie nie znam jej twórczości. Po (Nie)zdobytą sięgnęłam przez zupełny przypadek, bo po pierwsze spodobała mi się okładka, a po drugie na Legimi były dwa tomy. I tak sobie pomyślałam,że w zasadzie nic nie stoi na przeszkodzie zobaczyć kto to i co ... Recenzja książki (Nie)zdobyta. Tom 1

góry, przyroda i męska klata

19.04.2020

Julka jest dojrzałą kobietą. Ma trzydziestkę na karku, słabo płatną pracę i kota który za nią nie przepada. Życie stawia na jej drodze wyzwanie gdy naczelna z jej wydawnictwa ogłasza że mają problemy finansowe i jesli nie znajdzie chwytliwego tematu może zostać zwolniona. Julia szuka w świecie celebrytów jakiegoś kąska i tak trafia na temat himala... Recenzja książki (Nie)zdobyta. Tom 1

Świetna

10.03.2020

Heej😘 Dzisiaj przychodzę do Was z opinią książki, po którą miałam okazję sięgnąć dzięki BookTour jest to "(Nie) zdobyta" tom 1 od @melissadarwood Było to moje pierwsze spotkanie z twórczością autorki i na pewno nie ostatnie! Mam w planach nadrobić teraz poprzedni powieści. Bardzo lekkie pióro autorki sprawiło, że książkę przeczytałam jednym tche... Recenzja książki (Nie)zdobyta. Tom 1

Powieść o pasji, namiętności i miłości.

26.02.2020

Najnowsza książka Melissy Darwood to powieść o pasji, namiętności i miłości. Głównych bohaterów dzieli naprawdę wiele. Julka pracuje jako dziennikarka, lecz trudno nazwać jej teksty popularnymi. By utrzymać pracę, którą lubi, musi napisać artykuł na chwytliwy temat, kobieta szybko zaczyna zbierać materiały na temat polskich himalaistów. Gdy wydawa... Recenzja książki (Nie)zdobyta. Tom 1

Kolejna świetna książka autorki!

10.02.2020

Co bardziej wolicie, góry czy morze? Ja zazwyczaj wybierałam morze, ale już jakiegoś czasu chętnie bym sobie po górach podreptała. Zmęczyła się, pooglądała widoki. No ale zobaczymy. Może kiedyś coś się ogarnie. Ale wolę latem niż zimą. Ostatnio w booktourze przeczytałam "(Nie)zdobytą" Melissy Darwood. Byłam szczerze ciekawa tej książki. Julka jest... Recenzja książki (Nie)zdobyta. Tom 1

Romantyczna i lekka książka na wieczór

8.02.2020

Lekka, przyjemna, wciągająca, romantyczna, z przesłaniem... - nie mogę zdecydować się na jedno określenie jeśli chodzi o (Nie)zdobytą Melissy Darwood. Ale jedno wiem na pewno - chce już kolejną część <3 Ja ogółem nie lubię zaczynać serii, jeśli nie mam jeszcze wszystkich książek. Tą przeczytałam w booktourze u @slowo.o.ksiazce i teraz nie dość, że... Recenzja książki (Nie)zdobyta. Tom 1

@justus228@justus228 × 3
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl