Recenzje książki "Nikt nie musi wiedzieć"

Dodaj swoją recenzję

Recenzja

9.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę, która mamy dla was do zrecenzowania zaczynałyśmy trzy razy czytać i ten ostatni raz był strzałem w dziesiątkę, a dlaczego? Ponieważ przebiłyśmy się przez początek, ale resztę wytłumaczymy pozniej. Zapraszamy na recenzje książki Katarzyny Bondy i Wydawnictwa Muza "Nikt nie musi wiedzieć". "Mieliśmy razem bajtla, gorolu, a teraz już go nie ... {} Recenzja książki Nikt nie musi wiedzieć

Nikt nie musi wiedzieć

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

RECENZJA "Nikt nie musi wiedzieć" to czwarta część z serii o Hubercie Meyerze autorstwa Katarzyny Bondy. Mimo że pierwszy raz książkę z tej serii czytałam dawno temu, główny bohater od razu stał się jednym z moich ulubieńców i nie zmieniło się to po dzisiejszy dzień. Zawsze wspominam pierwsze części bardzo dobrze. To były jedne z moich ulubionyc... {} Recenzja książki Nikt nie musi wiedzieć

@jula7202@jula7202 {}× 1

Witaj z powrotem w firmie

20.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie będzie kłamstwem, jeśli napiszę, że Pani Kasia Bonda zjawiła się niegdyś w moim życiu w odpowiednim czasie. Był to czas zmian, (z perspektywy czasu nie takich znowu dużych i strasznych) a ja potrzebowałam zanurzyć się w lekturze i zorganizować swój czas na nowo. Musiałam przestawić się na poranne czytanie. I Pani Bonda mi w tym pomogła. „Pochł... {} Recenzja książki Nikt nie musi wiedzieć

@canis.luna@canis.luna {}× 3

Najgorsza książka roku "Królowej kryminałów"

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tylko on, telewizor i bateria tequili. Tak Hubert Meyer postanawia spędzić swój trzynastodniowy urlop. Ten plan się jednak nie powiedzie. Nieznajoma kobieta zaczyna nękać go dziwnymi esemesami, a wkrótce potem niezapowiedzianą wizytę składają mu zaprzyjaźnieni policjanci razem z prokurator Weroniką Rudy. Pół roku wcześniej jeden z funkcjonariuszy ... {} Recenzja książki Nikt nie musi wiedzieć

"Z lękiem jak z ciemnością. Wystarczy zapalić światło i demony znikają", czyli Hubert Meyer p...

22.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nikt nie musi wiedzieć to już czwarty tomm serii z psychologiem śledczym Hubertem Meyerem. Dla mnie jest pierwsze spotkanie z Katarzyną Bondą. Od jakiegoś czasu chciałam sięgnąć po jej książki, ale nigdy jakoś nie było mi do nich po drodze. Widząc premierę Nikt nie musi wiedzieć pomyślałam, że to dobra okazja, by wreszcie się z autorką zapoznać. ... {} Recenzja książki Nikt nie musi wiedzieć

Hubert Meyer w akcji.

10.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hubert Meyer od zawsze pracował jak szalony- zdawał sobie sprawę z podejścia policji do profilerów. Z drugiej strony chciał "wyrobić sobie nazwisko" i zupełnie prozaicznie- zarobić na życie. Dlatego z westchnieniem ulgi po tak intensywnym okresie postanawia pójść na dwutygodniowy urlop (w końcu sam jest sobie szefem) i nieco zmniejszyć zapas alkoh... {} Recenzja książki Nikt nie musi wiedzieć

@fankath135@fankath135 {}× 2

„Nikt nie musi wiedzieć” Katarzyna Bonda

6.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nikt nie musi wiedzieć to moje pierwsze spotkanie z twórczością Katarzyny Bondy. Biorąc pod uwagę jej popularność i całe morze pozytywnych opinii, miałam ogromne oczekiwania. Czy autorce udało się mnie oczarować? Hubert Meyer zostaje poproszony o pomoc przyjaciołom z policji oraz znajomej pani prokurator. Parę miesięcy wcześniej jeden z nich zastr... {} Recenzja książki Nikt nie musi wiedzieć

Nikt nie musi wiedzieć

25.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hubert Meyer powraca! Profiler chce wykorzystać swój urlop, jednak nie jest mu to dane. Najpierw zaczynają się dziwne telefony od jakiejś Bożeny, która prosi o pomoc w rozwiązaniu sprawy zabójstwa jej syna. A następnie zjawiają się dawni znajomi Huberta, którzy również mają sprawę. Jeden z policjantów jakiś czas temu zastrzelił przestępcę i tr... {} Recenzja książki Nikt nie musi wiedzieć

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl