Recenzje książki "Noc, kiedy umarła"

Dodaj swoją recenzję

Noc kiedy umarła

9.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejna wciągająca lektura tej autorki. Polecam wszystkie. To trzecia z kolei, którą przeczytałam z takim samym zainteresowaniem jak po przednie. Akcja rozpoczyna się w momencie, kiedy tytułowa bohaterka, Evie skacze z klifu do morza w dniu swojego własnego ślubu. Po takiej tragedii najbardziej zrozpaczony jest mąż Evie, Richard. Autorka opisuj... {} Recenzja książki Noc, kiedy umarła

Noc , kiedy umarła

1.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Autor : Jenny Blackhurst Rok wydania : 2019 Wydawnictwo : Albatros Ilość stron : 416 Podczas przyjęcia weselnego panna młoda znika w dziwnych okolicznościach. Z zeznań pary kochanków , którzy byli na wieczornym spacerze wynika , że Evelyn -tak miała na imię zaginiona - skoczyła z klifu w morskie głębiny. Skoczyła z klifu w białej sukni w najpięk... {} Recenzja książki Noc, kiedy umarła

Zbyt przewidywalna.

3.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Noc, kiedy umarła” to kolejna książka przeczytana w ramach booktour, kolejna z gatunku thriller oraz kolejna , którą mogłam przeczytać dzięki @dwor_ksiazek_i_slow. Dzięki kochana, lecz tym razem książka mnie nie porwała. Jak dla mnie była bardzo przewidywalna. Zakończenie nie było emocjonujące ani wstrząsające, po prostu nudne , bo już w 1/3 ksią... {} Recenzja książki Noc, kiedy umarła

Trzyma w napięciu!

13.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historię otwiera scena samobójstwa Evie i to ona stanowi trzon fabuły. Szybko jednak czytelnik dostrzega, że śmierć kobiety to jedynie wierzchołek góry lodowej. Prawda natomiast skryta jest pod grubą warstwą niedopowiedzeń, kłamstw, rodzinnych zawirowań oraz błędów młodości. Aby do niej dotrzeć, trzeba skruszyć tę skorupę i uważnie zbadać każdy od... {} Recenzja książki Noc, kiedy umarła

Noc, kiedy umarła

12.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z twórczością Jenny Blackhaust nie miałam niestety styczności. To był mój pierwszy raz i to dzieki booktourowi organizowanemu na Instagramie. Mam tej Pani jeszcze dwie ksiązki, ale narazie czekają na swoją kolej na regale. Książka bardzo mnie wciagnęła od pierwszych stron - przeczytałam ją w 3 dni co przy moim braku czasu coś znaczy. Autorka wie j... {} Recenzja książki Noc, kiedy umarła

@justus228@justus228 {}× 1

Jenny Blackhurst "Noc, kiedy umarła"

11.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Evie Bradley, młoda kobieta, która właściwie zaczęła nowy etap w swym życiu jakim jest małżeństwo. Ale gdy teoretycznie powinna być najszczęśliwszą kobietą na swoim weselu, praktycznie skacze z klifu do morza. A jej ciała nie odnaleziono. Tylko jej najlepsza przyjaciółka, Rebecca Thompson, wie dlaczego skoczyła i do tego w dzień ślubu. I wie ró... {} Recenzja książki Noc, kiedy umarła

{}× 2

Jaki miała powód kobieta, aby zabić się w dniu swojego ślubu?

4.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W dzień swojego ślubu Evie White skacze z klifu do morza. Zwłoki nie zostają odnalezione. Samobójstwo? Policja ma wątpliwości. Morderstwo? Pierwsze podejrzenie pada na świeżo poślubionego męża, który po śmierci Evie dziedziczy ogromny spadek. Nikt nic nie wie, nikt nic nie widział. Policja nie ma żadnego punktu zaczepienia. Jedyną osobą, która zn... {} Recenzja książki Noc, kiedy umarła

@anetakul92@anetakul92 {}× 2

Noc, kiedy umarła

8.10.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z nutką ciekawości sięgnęłam po twórczość @Link. Nie miałam wcześniej okazji na lekturę żadnej powieści autorki. I jak pierwsze wrażenie? Pozytywne. Ciekawe i interesujące spotkanie, obfitujące w nadmiar emocji i napięcia. Zabrakło stanowczego tąpnięcia mną i nagłego wstrząsu, ale odkrywane po kolei karty tajemnicy wciągały mnie coraz bardziej. Ci... {} Recenzja książki Noc, kiedy umarła

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe