Recenzje książki "Numery. Chaos"

Dodaj swoją recenzję

Mniej niż zero

2.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Brawo Pani Ward, bravissimo. O ile pierwsza część dzięki pomysłowi „daru” Jam unosiła się jeszcze w mętnej wodzie, to tą częścią zaryła pani w dno. Gdyby sterowała Pani okrętem podwodnym, nie byłoby kogo ratować. Książkę można określić jednym słowem „CHAOS”. Gmatwanina w której totalna bzdura jaką jest finał książki i clou całego powieścidła, prz... {} Recenzja książki Numery. Chaos

Numery

9.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Numery Chaos" to druga część "Numerów". Pierwszą wspominam bardzo miło i tak samo jest z drugą częścią. Ale uważam, że druga jest jeszcze lepsza. Adam jest synem Jem. Jak ona widzi daty śmierci ludzi, kiedy spojrzy im w oczy. Jem poznałam w pierwszej części i przeżywałam razem z nią i Pająkiem przygodę ich życia. Niestety w drugiej części już ic... {} Recenzja książki Numery. Chaos

Chaos myśli

27.05.2012

Liczby towarzyszą nam wszędzie. Na każdym kroku widzimy numery. W sklepie, na ulicy, a nawet w domach przewijają nam się przed oczami szeregi liczb. Zwykle nie zwracamy na nie uwagi, ale Adam tak nie może. W każdym miejscu i o każdej porze jego umysł prześladują Numery. W oczach każdej napotkanej osoby widzi jej śmierć. A wystarczy jeden rzut oka..... {} Recenzja książki Numery. Chaos

{}

Numerowy chaos

5.05.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kończy się rok 2026. Świat uległ zmianie. Cześć lądu znalazła się pod wodą. Ludzie mają wstrzykiwane pod skórę chipy, dzięki którym bez trudu można ich namierzyć. Do tego wszystkiego wiele osób na całym świecie wierzy, że nowy rok przyniesie ze sobą ogromny kataklizm, jednak Brytyjski Rząd stara się odciąć społeczeństwo od tych informacji. W pie... {} Recenzja książki Numery. Chaos

Numery. Chaos

18.02.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak to jest znać numery? Znać daty śmierci przyjaciół, rodziny, ale także wszystkich napotkanych ludzi? Czy można tak żyć? Zmagać się z tym przez całe życie? Jednym sposobem jest chyba unikanie kontaktu z ludźmi. Jednak czy to pomaga? Ból jakim patrzy się śmierci w oczy. Przeżywanie razem z poszczególnymi osobami ich przyszłej śmierci. Czy takie ży... {} Recenzja książki Numery. Chaos

“W numerach nie ma odpowiedzi. Są, czym są."

18.02.2012

Czy dałbyś radę patrzeć na ludzi, jeśli spojrzenie w ich oczy równałoby się z poznaniem ich daty śmierci? Chciałbyś rozmawiać z rodzicami czy przyjaciółmi, wiedząc, kiedy umrą? Jakbyś się czuł, gdyby każda twarz przypominała Ci o tym, że żadne życie nie trwa wiecznie? A co byś zrobił, gdyby numery milionów ludzi były identyczne? Próbowałbyś ich ... {} Recenzja książki Numery. Chaos

@Deline@Deline {}

Numery. Chaos =Ola123

1.12.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie tak dawno miałam okazję zapoznania się z pierwszym tomem serii, który mną wstrząsnął tak ,że byłam zachwycona i zaczarowana jednocześnie. Dzięki uprzejmości wydawnictwa mogłam kontynuować przygodę z tą niesamowitą serią. Ale czy druga część również mnie urzekła? Co takiego Rachel Ward mogła nam zaserwować w drugim tomie? Przeczytajcie dalszy ci... {} Recenzja książki Numery. Chaos

"Numery. Chaos"

16.11.2011

Książka "Numery: Chaos", to kontynuacja bestseleru Rachel Ward "Numery: Czas uciekać". Opowiada ona o Adamie, który potrafi zobaczyć datę śmierci każdego człowieka. Pewnego dnia podczas rejestrowania się w nowej szkole zaczyna się niepokoić, bo wiele osób ma datę 112027. Boi się, ponieważ wszyscy dookoła posiadają ten numer. Co się stanie w Nowy Ro... {} Recenzja książki Numery. Chaos

@Heyday@Heyday {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe