Recenzje książki "Ocean uczuć Tom 1"

Dodaj swoją recenzję

"Ocean uczuć" Mariola Sternahl

11.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry, zapraszam na recenzję debiutu pod tytułem "Ocean Uczuć" autorstwa Marioli Sternahl. Dzieciństwo Anny zamieniło się w piekło, kiedy jej mama za namową dziadków zrzekła się wszystkich praw rodzicielskich wobec córki. Wszystkie dotychczasowe marzenia dziewczynki o życiu z mamą, z dala od awantur i libacji alkoholowych legły w gruzach, n... {} Recenzja książki Ocean uczuć Tom 1

Ocean uczuć

20.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dlaczego mnie zostawiłaś? Czy zastanawiałaś się, co wtedy czułam? Czy kiedykolwiek pomyślałaś o mnie choć przez chwilę? O moich potrzebach? Czy pamiętałaś, że ja wciąż istnieję? Tyle miałam pytań... Anna niemal każdego dnia jest mocno doświadczana przez los. Strata najbliższych osób jest dla niej traumatyczna. Sadystyczna babcia, dziadek alkoholi... {} Recenzja książki Ocean uczuć Tom 1

"Ocean Uczuć"

13.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historia Anny, która jest opowiedziana w tej książce bardzo mnie wzruszyła. Czytając tą trudną powieść analizowałam swoje szczęśliwe życie. Intrygująca, budzącą współczucie pozycja, która porusza niezwykle trudny temat, jakim jest dorastanie w domu bez miłości. Spodobało mi się, iż całość była opowiedziana przez trzecią osobę. Z czym spotkałam się... {} Recenzja książki Ocean uczuć Tom 1

Historia o tym jak znowu dałam się nabrać

11.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Historia o tym jak znowu dałam się nabrać. Jeśli mieliście okazję czytać moje opinie o przeczytanych książkach pewnie wiecie, że rzadko sięgam po literaturę obyczajową. Dzięki „Oceanowi uczuć” Marioli Sternahl przypomniałam sobie dlaczego. Miało być lekko, ale i intrygująco, nie nudno. Dobra lektura na ten letni czas. Tymczasem okazało się prze... {} Recenzja książki Ocean uczuć Tom 1

@justyna_@justyna_ {}× 3

"Ocean uczuć"

10.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Każdy człowiek jest jedyny i wyjątkowy w swoim rodzaju. Każdy jest niczym wielka księga, w której zapisano wyjątkową historię, bo tę jedną jedyną. Naszą." Anna od najmłodszych lat była doświadczana przez los. Wychowywana jedynie przez dziadków nie miała okazji zaznać beztroskiego dzieciństwa. Babcia na każdym kroku kontrolowała ją i kierowała je... {} Recenzja książki Ocean uczuć Tom 1

Najdziwniejsza forma narracji

6.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Każdy człowiek jest jedyny i wyjątkowy w swoim rodzaju. Każdy jest niczym wielka księga, w której zapisano wyjątkową historię, bo tę jedną jedyną. Naszą.” Mariola Sternahl sprawiła taki mętlik w mojej głowie, że jest to pierwsza książka, którą nie wiem ani jak opisać ani jak ocenić. Ocean uczuć opisywałabym prędzej jako najdziwniejszą formę nar... {} Recenzja książki Ocean uczuć Tom 1

"Ocean uczuć"

28.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Każdy człowiek jest jedyny i wyjątkowy w swoim rodzaju. Każdy jest niczym księga, w której zapisano wyjątkową historię, bo tę jedną jedyną. Naszą”. Anna jest kobietą w średnim wieku, matką czworga dzieci, kochaną i kochającą żoną, spełnia się zawodowo. Zwykłe życie, codzienność, patrząc z boku wydawać by się mogło pełnia szczęścia, harmonia i sp... {} Recenzja książki Ocean uczuć Tom 1

Ocean uczuć

26.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"...Starajmy się tak żyć, aby nie żałować ani jednej minuty, abyśmy mieli pewność, że bez względu na to, jaką decyzję podjęliśmy, była ona przemyślana i rozsądna. Dobra dla nas samych i wszystkich innych włączonych w tę sytuację lub wycinek naszego życia..." Annę, główną bohaterkę powieści poznajemy, gdy zapada na poważną chorobę, którą le... {} Recenzja książki Ocean uczuć Tom 1

@Lirith@Lirith {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl