Recenzje książki "Ostry"

Dodaj swoją recenzję

Dużo papryczki

27.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Będę opowiadała o książce ociekającej przyjemnością. Znajdziecie w niej dużo pysznego jedzenia i dużo seksu. Kiedy bohaterka wikła się w romans z właścicielem sieci ekskluzywnych restauracji, mistrzem afrodyzjaków wiadomo, że będzie ostro. Fabuła Lena to cukierniczka amatorka. Rzuca wszystko i przyjeżdża do Gdańska w pogoni za marzeniami. Aby sam... {} Recenzja książki Ostry

Pełne miłości ciała...

6.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Ostry" to najnowsza książka autorki Angeli Węckiej. Lena od zawsze miała smykałkę do pieczenia słodkości, a w głębi serca właśnie z tym chciała związać swoją przyszłość. Niestety rodzice dziewczyny mieli inne plany względem jej edukacji - studia prawnicze. Życie jednak pisze różne scenariusze i po epizodzie z prawem zostaje tylko niesmak i strac... {} Recenzja książki Ostry

Ostry

27.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Coś ciężkiego spadło mi z serca. Coś na nowo się we mnie odrodziło. I chociaż nadal nie wiedziałam, co będzie z tym konkursem kulinarnym, zyskałam.. coś więcej” Pierwszą rzeczą, jaka rzuca się w oczy, patrząc na książkę „Ostry”, jest jej niesamowita okładka. Już jakiś czas temu, widząc ją w zapowiedziach wydawnictwa, wiedziałam, że będę musiała ... {} Recenzja książki Ostry

Pikantna opowieść, bez jedzenia nie czytaj !

16.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

On, Artur Ostry, jest właścicielem sieci doskonałych restauracji, które słyną z dań podnoszących libido. W dzień występuje jako szef kuchni, nocą zmienia się w mężczyznę, którego nie sposób zapomnieć. Z pozoru jest człowiekiem w pełni zadowolonym z życia, jednak nosi w sobie bolesną tajemnicę. Ona, Lena Kruk, dwudziestopięciolatka, zapalona cukier... {} Recenzja książki Ostry

Ostry

14.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lena Kruk to samotna dwudziestopięciolatka, która potrzebuje gotówki. Skuszona dobrą stawką zatrudnia się w klubie erotycznym, jednak szybko okazuje się, że nie przeczytanie do końca umowy było błędem. Wystraszona stawianymi jej oczekiwaniami rezygnuje w trakcie pracy. Przez przypadek jednak trafia do kuchni owego klubu, gdzie w momencie zabłysn... {} Recenzja książki Ostry

Zawiodło wykonanie.

13.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niebanalna! Właśnie to pomyślałam, kiedy internet został zasypany zapowiedziami książki Angeli Węckiej. Połączenie romansu, erotyku i gastronomii to coś, z czym osobiście się w książkach dla kobiet jeszcze nie spotkałam. Kiedy tylko pojawiła się możliwość zakupienia egzemplarza, od razu ruszyłam na łowy. Paczka przyszła, zaczęłam lekturę i... pisz... {} Recenzja książki Ostry

Pikantnie i słodko!!!

8.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czasem czysty przypadek może nam odmienić życie i cała nadzieja w tym, że będzie to na lepsze, a nie na gorsze. Nic nie dzieje się bez przyczyny i każde zdarzenie ma dla nas jakiś sens imoże być początkiem czegoś nowego. W tejże książce przeczytamy o takim przypadku, gdyż Lena, młoda dziewczyna zatrudniła się w lokalu, jako kelnerka, tylko nie d... {} Recenzja książki Ostry

@Grzechuczyta@Grzechuczyta {}× 16

"Ostry" Angela Węcka - opinia

{} WYBÓR REDAKCJI
28.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po erotyki sięgam od wielkiego dzwonu, a na palcach jednej ręki można policzyć ile ich przeczytałam. Na ogół nie odczuwam wobec tego gatunku żadnego piknięcia w serduszku, nie budzi się we mnie chęć do sięgnięcia po dany tytuł. W przypadku "Ostrego" Angeli Węckiej było inaczej. Po pierwsze okładka: cudowna, przyciągająca wzrok, troszkę ciemna, n... {} Recenzja książki Ostry

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe