Recenzje książki "Ostrze"

Dodaj swoją recenzję

Ostra jak brzytwa, ale jednak... tępa.

20.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Thriller był zawsze dla mnie gatunkiem, który pozwalał mi zapomnieć o świece. Stał się moją ucieczką, oazą. Gdy potrzebowałam książki, która całkowicie mnie pochłonie, niemal zawsze wybierałam ten gatunek literacki. Oczekiwałam emocji, bo to one sprawiają, że nie mogę się oderwać. W przypadku ich niedosytu, męczy mnie czytanie, a największą zbrodn... {} Recenzja książki Ostrze

⭐RECENZJA⭐

28.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej, hej 🖐🏻 Zabierając się za daną książkę macie co do niej jakieś wielkie oczekiwania? Czy raczej staracie się podejść neutralnie? Ja osobiście staram się nie nastawiać na daną powieść, że będzie "wow", ale tym razem tak zrobiłam. Miałam wielkie oczekiwania co do niej i odrobinkę się zawiodłam, lecz nie była najgorsza. W każdym razie zapraszam ... {} Recenzja książki Ostrze

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 1

Ostrze

5.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sierpień 1998 Jack i Joy oraz ich malutka siostrzyczka Merry, siedzieli w samochodzie na poboczu drogi, czekając na matkę, która poszła szukać telefonu. Nie było jej już dłuższy czas i Jack, jako starszy brat próbował uspokoić dwa lata młodszą siostrę. Po długim oczekiwaniu postanawiają ruszyć w tym samym kierunku co matka, aby wyjść jej naprzec... {} Recenzja książki Ostrze

@ReniBook@ReniBook {}× 1

Nic nie jest tym, czym się wydaje

7.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

FABUŁA: Trójka dzieci zostawionych w samochodzie na uboczu, wszystkie czekające na matkę, która obiecała, że za chwilę wróci. Obiecała ta parę godzin temu… W końcu 11 letni Jack nie wytrzymuje, zabiera najmłodszą siostrą na ręce, starsza z niechęcią rusza za nimi i wyruszają w poszukiwaniu matki wzdłuż drogi. Po trzech latach widzimy to samo ro... {} Recenzja książki Ostrze

Kapitalna rozrywka!

29.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W codziennej bieganinie nie zastanawiamy się jaki wpływ na życie nasze i naszych najbliższych może mieć jeden nieodpowiedni wybór. Jego następstwa, niczym schodząca lawina, mogą roztrzaskać nasze poukładane życie i ponieść nas w nieznanym kierunku. Historia zaczyna się od tajemniczej śmierci ciężarnej kobiety na autostradzie, która pozostawia t... {} Recenzja książki Ostrze

„Złość uszła z niego jak z przebitego balonu i mimo łez czuł się tak oszołomiony radością, że...

28.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostrze to kolejna książka autorki, która w Polsce zasłynęła powieścią Martwa jesteś piękna. Belinda Bauer jest autorką siedmiu nagradzanych powieści przełożonych na dwadzieścia jeden języków. Ostrze jest moim pierwszym spotkaniem z jej twórczością literacką. Martwa jesteś piękna podbiła polski bookstagram czy z Ostrzem będzie podobnie? Książka, k... {} Recenzja książki Ostrze

Lekcje utraty

11.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Belinda Bauer jest autorką siedmiu nagradzanych powieści. W Polsce ukazały się dwie jej książki: "Szczątki" oraz "Martwa jesteś piękna". " Zostańcie w samochodzie. Zaraz wrócę. " To ostatnie słowa, które wypowiedziała do nich matka, nim wyruszyła szukać pomocy. 11-letni Jack i jego dwie siostry czekają na poboczu autostrady w zepsutym, nagrzanym ... {} Recenzja książki Ostrze

@coolturka104@coolturka104 {}× 11

recenzja

10.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jedna szybka decyzja… może być jej ostatnią. Minęła już prawie godzina od chwili, gdy samochód się zepsuł. Kilka minut później matka Jacka i jego dwóch sióstr poszła szukać jakiegoś telefonu, by zadzwonić po pomoc. Odchodząc, powiedziała: „Zostańcie tu. Wrócę szybko!”. Ale nie wróciła… Trzy lata później 14-letni Jack wciąż opiekuje się siostrami. ... {} Recenzja książki Ostrze

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl