Recenzje książki "Oszustka"

Dodaj swoją recenzję

„Nauczmy się pragnąć tego, co mamy, zamiast myśleć, że powinniśmy mieć to, czego pragniemy”

28.11.2022

To moje drugie spotkanie z twórczością Janelle Brown. Za pierwszym razem było intrygująco i emocjonująco, a za drugim zdecydowanie tajemniczość wiodła prym od samego początku. Kim była tytułowa oszustka? Odpowiedź nie jest jednoznaczna i oczywista. Ale może po kolei … Nina to odważna oszustka, która znakomicie wczuwa się w swoją rolę. Wraz ze zna... Recenzja książki Oszustka

Pretty Things

5.11.2022

„Oszustka” Janelle Brown powinna mieć zupełnie inny tytuł. Nie zdradzę Wam jaki, bo tym prostym zabiegiem przemyciłabym część fabuły. Vanessa Liebling pochodzi z bogatego rodu. W krótkim czasie staje się czołową celebrytką Instagrama, a świat postów, relacji, lajków i hasztagów wciąga ją bez reszty. Nie zajmuje jej życie doczesne czy przyziemni... Recenzja książki Oszustka

@justyna_@justyna_ × 9

Oszustka

3.10.2022

Nina Ross już jako dziecko przeżywała wiele, przemoc fizyczna i psychiczna, wiedziała, jak działają używki. Ojciec kat, matka, pracownica kasyna, okradająca graczy. Po matce odziedziczyła spryt i talent, który wraz ze swoim partnerem Lachlanem, wykorzystuje do okradania bogaczy. Pewnego dnia okazuje się, że matka Niny jest poważnie chora, a jej le... Recenzja książki Oszustka

@ela_r22@ela_r22 × 19

"Księżniczka i żebraczka" w wersji thrillerowej? Czemu nie!

1.10.2022

Nina Ross to zawodowa oszustka. Jej plan działania jest prosty: znaleźć na Instagramie kogoś, kto chwali się swoimi osiągnięciami i pieniędzmi. Obserwować go uważnie. Zapoznać się z tym, gdzie bywa. Poznać go i obrabować. A potem ulotnić się bez śladu… Vanessa Liebling to słynna influencerka. Jednak miliony na koncie nie zastąpią jej rodziny, któr... Recenzja książki Oszustka

@gloria11@gloria11 × 6

Siła kłamstwa i obłudy.

27.09.2022

"Gdy przychodzimy na świat, czyż nie mamy w sobie potencjału, możliwości, by stać się dobrymi ludźmi lub złymi albo kimś pomiędzy? Ale okoliczności, w jakich żyjemy, karmią się słabościami wdrukowanymi w nasze geny." "Oszustka" to po prostu rewelacyjna lektura. I chociaż może nieco przerażać jej objętość, to książkę czyta się bardzo szybko. To mo... Recenzja książki Oszustka

@maciejek7@maciejek7 × 25

Oszuści

25.09.2022

Wydaje mi się, że wielu z Was mogło kiedyś, gdzieś zostać oszukanych w pewien sposób. Niektórzy mogli natknąć się na oszustów matrymonialnych, inni mogli zostać oszukani przez nieuczciwych sprzedawców szczególnie tych działających w sieci. Oszustów jest mnóstwo na świecie, Jednak „nie jesteśmy potworami od urodzenia, prawda? Gdy przychodzimy na św... Recenzja książki Oszustka

@mag-tur@mag-tur × 5

Oszustka

19.07.2022

Vanessa Liebling ze słynnego, bogatego rodu Lieblingów, staje się słynną influanserką. W sieci znajdziecie mnóstwo jej zdjęć na full wypasie. Podkreślają, że w grze jest naprawdę duża kasa. Każdy może ją obserwować, komentować- i pozytywnie i tak poniżej wszelkiej godności. Skoro się wystawiła, musi się z tym liczyć. Obserwuje ją, jako jedna z ... Recenzja książki Oszustka

@kimatom@kimatom × 1

Uważaj co udostępniasz w sieci.

16.09.2021

„OSZUSTKA” Janelle Brown Wydawnictwo Agora „Oszustka” to taka powieść, którą musi przeczytać każdy użytkownik portali społecznościowych, który na nich umieszcza całe swoje prywatne życie. Zobacz co się dzieje, gdy pokazujesz obcym cały swój świat. Jedna z głównych bohaterek tej powieści, od około 4 lat non stop dzieliła się swoim życiem na Insta... Recenzja książki Oszustka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl