Recenzje książki "Paranormalność - Kiersten White"

Dodaj swoją recenzję

Wciągająca, z poczuciem humoru i mnóstwem osobliwych bohaterów książka... Polecam!!

4.06.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kiedy mam sporo pracy i czuję się zmęczona, lubię sięgnąć po coś lekkiego i niezobowiązującego. Tym razem był to romans z elementami fantastyki, czyli „Paranormalność” autorstwa Kiersten White. Bohaterką jest nastoletnia Evie, która ma wyjątkowy dar. Potrafi bowiem rozpoznawać wampiry, wilkołaki, syreny i inne magiczne istoty, które ukrywają się po... {} Recenzja książki Paranormalność - Kiersten White

@kasandra @kasandra

Dla Ciebie nie ma iluzji

31.01.2013

Evie to zwykła nastolatka, która znajduje się w niezwykłym miejscu. Mianowicie, dziewczyna, która w dzieciństwie przewija się przez mnóstwo rodzin zastępczych trafia do Międzynarodowej Agencji Nadzoru nad Istotami Paranormalnymi (MANIP). Dziewczyna, widzi coś czego nikt inny nie potrafi dostrzec, nie dostrzega ona iluzji i jest w stanie przejrzeć k... {} Recenzja książki Paranormalność - Kiersten White

@shoko @shoko

Jestem inna!

26.10.2012

Powiem tak: WOW !!! Nie spodziewałam się czegoś tak nienormalnego, a zarazem wciągającego. Po przeczytaniu jedyną myślą jaka siedziała mi w głowie było: trzeba mnieć niezłą wyobraźnię, żeby coś takiego wymyślić. :D:D:D:D Książka super!!!!! Strasznie się cieszę, że ją kupiłam. I przeczytałam. Spodobała mi się już od pierwszej strony. Dobra ma kilka... {} Recenzja książki Paranormalność - Kiersten White

Paranormalność

20.04.2012

Książka odrazu mnie wciągnęła. Evie wzbudzi chyba w każdym sympatie. Zabawna i uwielbiająca kolor różowy dziewczyna. Wiele razy śmiałam się czytając i to wszystko przez humor jej i Lenda. Lend jest za to cudownym, uroczym i w niektórych momentach dość wstydliwym chłopakiem. Poprostu zakochałam się w tej książce. Jedyne co mnie denerwowało to Reth- ... {} Recenzja książki Paranormalność - Kiersten White

@Gumciobook @Gumciobook

Wolna chwila

15.03.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Strąceni to jedna z tych książek, które można wziąć w rękę a idąc zahaczyć o łóżko, i tym sposobem przeleżeć cały dzień. Ale musi to być dość nieciekawie zapowiadający się dzień, a książka akurat taka, bo lepszej nie ma w zasięgu. Jednym słowem: plusy, a jeszcze więcej minusów Małe miasteczko. Tutaj, siedemnastoletnia Theia nie może być w niebezpi... {} Recenzja książki Paranormalność - Kiersten White

@scorpius @scorpius

"Paranormalność"

16.11.2011

Powieść "Paranormalność" opowiada o Evie, szesnastoletniej dziewczynie, która neutralizuje paranormalnych. Są to istoty takie jak wilkołaki, wampiry, wiedźmy. Evelyn posiada unikatową zdolność. Potrafi przejrzeć iluzję, którą nakładają na siebie te potwory, aby wtopić się w tłum. Później okazuje się, że to nie specjalna umiejętność, tylko cecha wro... {} Recenzja książki Paranormalność - Kiersten White

@Heyday @Heyday

Paranormalność

2.09.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czy wyobrażając sobie życie nastolatki, braliście kiedykolwiek pod uwagę zatrudnienie w Międzynarodowej Agencji Nadzoru nad Istotami Paranormalnymi? Niebezpieczne misje, mające na celu zyskanie kontroli nad jak największą ilością paranormalnych? Ciężkie treningi czy domowe nauczanie z wilkołakami? Najlepszą przyjaciółkę – syrenę? Taser zamiast błys... {} Recenzja książki Paranormalność - Kiersten White

@ven_detta @ven_detta

W krainie Paranormali

13.08.2011
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Główną bohaterką i zarazem narratorką książki jest Evie - nastolatka pracująca dla Międzynarodowej Agencji Nadzoru nad Istotami Paranormalnymi (MANIP). Pewnie zastanawiacie się, po co Agencji o zasięgu międzynarodowym jest nastolatka? Otóż Evie jest obdarzona pewną zdolnością, która pozwala jej widzieć paranormalnych pod wytwarzaną przez nich iluzj... {} Recenzja książki Paranormalność - Kiersten White

@Gosiarella @Gosiarella
{}