Recenzje książki "Pętla kłamstw"

Dodaj swoją recenzję

Pętla kłamstw

15.01.2022
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pętla kłamstw" ~ A. Siepielska "Ludzie mają nieraz tak wiele szczęścia i ile by od życia nie dostali, zawsze będzie im mało" 8.5/10 ⭐ ____________________________ Ave i Mitchell to młode stażem małżeństwo - zaledwie 4 letnie. W codziennym życiu niestety zapominamy o bliskich, i tym aby okazywać te dobre uczucia. Kłopoty, zmartwienia przejmują k... {} Recenzja książki Pętla kłamstw

Pętla kłamstw

22.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ava od czterech lat jest żoną Mitchella, jednak nie jest to szczęśliwe małżeństwo. Kobieta jest tłamszona przez męża, wyżywa się na niej za każdym razem, kiedy coś mu się nie uda, znęca się nad nią psychicznie. Jednak po każdej nieprzyjemnej sytuacji, po każdej awanturze, przeprasza i obiecuje poprawę i jest dobrze aż do następnego razu. Ava wielo... {} Recenzja książki Pętla kłamstw

Twoje życie będzie wyglądać jak ta szachownica.

24.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,,Twoje życie będzie wyglądać jak ta szachownica. Będziesz zmuszona myśleć nad każdym ruchem i niszczyć przeciwnika, choćby wbrew własnej woli. W innym przypadku przegrasz i wszystko pójdzie na marne.” Mam nadzieję, że w swoim życiu nigdy nie spotkaliście się z sytuacją, że wszystko, w co wierzyliście do tej pory, okazało się kłamstwem. Taki los ... {} Recenzja książki Pętla kłamstw

Pętla kłamstw

19.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ava to młoda kobieta, która trochę już w życiu przeszła. Teraz wydawać by się mogło, że nic jej do szczęścia więcej nie potrzeba. Ma męża, pracować nie musi, na nic jej nie brakuje, jest piękna. Jednak w jej małżeństwie coraz częściej pojawiają się kłótnie, a nawet szarpaniny. Główna bohaterka udziela się w fundacji swojego przyjaciela, a brata mę... {} Recenzja książki Pętla kłamstw

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 1

Pętla kłamstw...

2.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,Twoje życie będzie wyglądać jak ta szachownica. Będziesz zmuszona myśleć nad każdym ruchem i niszczyć przeciwnika, choćby wbrew własnej woli. W innym przypadku przegrasz i wszystko pójdzie na marne." Ava to młoda kobieta, która przechodzi kryzys małżeński. Czuje, że powinna wziąć życie we własne ręce, ale jednocześnie odczuwa wdzięczność wobec m... {} Recenzja książki Pętla kłamstw

"Pętla kłamstw"

23.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Potężne poczucie winy przeszło na wskroś moje ciało i z pewnością nie było ono spowodowane tym, że w objęciach męża myślałam o innym mężczyźnie.” Ava i Mitchell to małżeństwo z czteroletnim stażem. Ostatnio dzieje się u nich bardzo źle, przechodzą kryzys. Nie potrafią ze sobą normalnie rozmawiać, kłótnie są na porządku dziennym. Mitchell bywa ag... {} Recenzja książki Pętla kłamstw

Pętla kłamstw

22.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Pętla kłamstw" jest pierwszym tomem cykluDylogia uczuć,która z miejsca porwała mnie w sieć kłamstw, intryg, niedopowiedzeń. Wszystko zostało tak misternie zaplanowane i utkane, że trudno jest domyślić się, gdzie leży prawda, a gdzie kłamstwo. A najlepsze jest to, że kompletnie nie byłam przygotowana na takie rozwiązanie i zakończenie. "Zanim zap... {} Recenzja książki Pętla kłamstw

@iza.81@iza.81 {}× 2

Pętla Kłamstw

22.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co byście zrobili, gdyby się okazało, że wasze dotychczasowe życie jest kłamstwem? "Pętla kłamstw" to pierwsza część dylogii pt. "Dylogia uczuć". Ava to młoda i piękna dziewczyna, zajmująca się domem i pracująca w fundacji swojego szwagra. Żona Mitchella, niestety ich małżeństwo przechodzi poważny kryzys. Kobieta ma dosyć znęcającego się nad nią ... {} Recenzja książki Pętla kłamstw

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl