Recenzje książki "Pięćdziesiąt twarzy Greya"

Dodaj swoją recenzję

O co tyle szumu...

31.07.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wyzwanie czytelnicze @Link Wyzwanie lipcowe: "Przeczytam książkę z gatunku, po który zwykle nie sięgam." Miałam problem, bo czytam różne gatunki, ale przeglądając półki natknęłam się na Greya. Dostałam go w prezencie tuż po premierze, czyli jakieś siedem lat temu. Skoro do tej pory leżał nietknięty to chyba jest z gatunku, po który zwykle nie się... {} Recenzja książki Pięćdziesiąt twarzy Greya

"Chcę, aby twój świat zaczynał się i kończył na mnie."

18.03.2015

Anastasia Steele to młoda, niewinna studentka literatury, która w zastępstwie za chorą przyjaciółkę jedzie przeprowadzić wywiad dla studenckiej gazety z 'rekinem biznesu', przystojnym i zamożnym Christianem Greyem. Mężczyzna od samego początku onieśmiela ją i fascynuje. W powietrzu jednak wisi coś elektryzującego, czego dziewczyna nie potrafi nazwa... {} Recenzja książki Pięćdziesiąt twarzy Greya

50 twrazy Greya

22.08.2014

Dzisiaj przychodzę do was z książką którą jedni uwielbiają a drudzy nienawidzą . Ja będę tej książki bronić. Rozumiem że każdy może mieć inny gust i swoje zdanie , szanuje to … ale denerwuje mnie opinia osób która nigdy nie miała tej książki w ręce , tej ani żadnej innej. Długo wzbraniałam się przed przeczytaniem tej książki , wiele osób opowiedzia... {} Recenzja książki Pięćdziesiąt twarzy Greya

Pięćdziesiąt twarzy Greya

18.08.2014
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Do tej pozycji podchodziłam dwa razy. Za pierwszym razem w połowie zrezygnowałam z dalszego czytania tej książki. Za drugim razem zaczęłam od momentu w którym skończyłam, a to tylko dlatego, że cały dział w mojej pracy zaczął to czytać i się śmiać z fragmentów książki. Przyznam, że naprawdę, w niektórych momentach trudno było nie wybuchnąć śmiechem... {} Recenzja książki Pięćdziesiąt twarzy Greya

Światowy hit?

8.07.2014

Są takie książki, o których słyszał chyba każdy. Okrzyknięto je bestsellerami, liczba sprzedanych egzemplarzy sięgnęła milionów a wytwórnie filmowe wykupiły prawa do ekranizacji od razu po premierze. Takie “światowe hity” bardzo szybko zyskują swoich zagorzałych fanów, jednak równie szybko spotykają się z niszczącą opinią krytyków. Niektóre dzieła ... {} Recenzja książki Pięćdziesiąt twarzy Greya

Jedyna twarz Greya

5.03.2014

GREY, GREJ, GRAY… cokolwiek i jakkolwiek bym nie ujęła, wyszukiwarka i tak doprowadzi mnie do "Pięćdziesięciu twarzy Greya". Książka ta, choć wywołuje skrajne emocje, wciąż pnie się na listach książkowych debestów. Nawet jeżeli nam się ona nie spodoba, i tak chcemy mieć ją ‘odhaczoną’. Kupujemy, pożyczamy czy wypożyczamy i tym samym zwiększamy jej ... {} Recenzja książki Pięćdziesiąt twarzy Greya

Rozpadam się na milion kawałków

17.12.2013

Oj tak, kiedyś musiało do tego dojść :) Szczerze mówiąc troszkę się wzbraniałam z wyrażeniem swojej opinii na temat tej i pozostałych części "Pięćdziesięciu Odcieni"... Wiem, że jest tego ... co by nie powiedzieć - dużo. Niemniej jednak, nie wiem czemu, ale nie mogłam sobie tego odpuścić. W końcu, jakby nie było, "Pięćdziesiąt twarzy Greya" - lub... {} Recenzja książki Pięćdziesiąt twarzy Greya

Samotna wyspa

27.10.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nikt nie jest samotną wyspą, rozmyślam, no może z wyjątkiem Christiana Greya". Dość długo wzbraniałam się przed przeczytaniem jednego z największych bestsellerów ostatnich lat. Zróżnicowane recenzje jakie zdarzyło mi się czytać, ukazywały różne obraz tej prowokacyjnej książki. "Pięćdziesiąt twarzy Greya" to bowiem najbardziej znienawidzona i za... {} Recenzja książki Pięćdziesiąt twarzy Greya

nakanapie.pl
{} {} {}
O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2020 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe
{}