Recenzje książki "Pocałunek gwiazdy"

Dodaj swoją recenzję

Pocałunek gwiazdy

10.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Czasami cierpienie jest nam milsze niż emocjonalna pustka”. Już dawno nie miałam tak dużego problemu z oceną książki. Twórczości autorki nie znam, choć wiem, że znana i lubiana jest za serię „Muzyka gwiazd” i to z niej, z tego, co udało mi się zorientować, pochodzą postacie drugoplanowe, jakie poznajemy w „Pocałunku gwiazdy”. Jako że było to moj... {} Recenzja książki Pocałunek gwiazdy

Pocałunek gwiazdy

17.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy zobaczyłam okładkę i przeczytałam opis oczekiwałam czegoś świetnego, z wielkim wow. NIestety ta książka mnie rozczarowała, nie tego się po niej spodziewałam. Sam pomysł na fabułę jest bardzo dobry. Przez pierwszą część książki mocno się nudziłam, już miałam ją porzucić i skończyć innym razem. Na szczęście końcówka okazała się o wiele ciekawsz... {} Recenzja książki Pocałunek gwiazdy

Pocałunek gwiazdy

25.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„POCAŁUNEK GWIAZDY” A.L. Jackson Wydawnictwo MUZA Ona – Mia West – samotna matka dwójki cudownych dzieci. Ma córkę i małego, zabawnego synka. Dzięki niemu możecie się pośmiać. Mały was rozbawi. Wszystko byłoby ok, gdyby nie tragiczna zbrodnia. Na oczach Mii zginęła jej przyjaciółka. Sprawcy tego okrutnego mordu nie odnaleziono. Morderca śledzi M... {} Recenzja książki Pocałunek gwiazdy

Pocałunek gwiazdy

18.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mia West to samotna matka, która wychowuje dwoje dzieci. Po traumatycznych przeżyciach brat postanawia jej pomóc i zaprasza ją na wakacje do swojej willi. Jednak nie uprzedza jej, że poza nią i chłopakami z zespołu będzie jeszcze jeden gość. Leif Godwin jest perkusistą i został poproszony o pomoc by zagrał w zespole, w którym gra brat Mii. Główny ... {} Recenzja książki Pocałunek gwiazdy

@mrsbookbook@mrsbookbook {}× 3

Spadająca gwiazda

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pocałunek gwiazdy - A. L. Jackson Mia ... Matka dwójki dzieci. Po tramatycznym przeżyciu jakie miała w swoim życiu, postanawia przyjąć propozycje swojego brata i zamieszkać jakiś czas w jego rezydencji w savanah. Nie tylko ona spędzi lato w rezydencji... Leif... Zagubiony w przeszłości perkusista, chce wziąć odwet za to co wydarzyło się kilka l... {} Recenzja książki Pocałunek gwiazdy

Historia do kochania!

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

“ Miłość ma to do siebie, że potrafi wziąć nas w niewolę, a my nie będziemy nawet świadomi tego, co się dzieje. “ Znacie to uczucie, kiedy nie wiecie nawet od czego zacząć pisanie recenzji? Ja własnie mam ten problem w przypadku “Pocałunek gwiazdy”, ponieważ było w niej tak wiele rzeczy, które pokochałam czytając tę historię. Postacie były nie... {} Recenzja książki Pocałunek gwiazdy

"Pocałunek gwiazdy"

17.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry we wtorek! Dzisiaj przychodzę do was z recenzją książki „Pocałunek gwiazdy” autorstwa A.L. Jackson, która swoją premierę miała 17 lipca. Ten tytuł jest pierwsza częścią serii Falling Stars i zarazem pierwszą książką tej autorki, którą miałam okazje czytać. Widzę, że zdania są bardzo podzielone na temat tego tytułu, ale ile ludzi, tyle... {} Recenzja książki Pocałunek gwiazdy

Recenzja

15.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zgodzicie się chyba ze mną, że czasami zdarzają się takie książki, które przyciągają niczym magnes i wabią czytelnika na pokuszenie, nie znając nawet skrawka opisu? Po prostu taką książkę chce się mieć bez względu na wszystko, tak też było w moim przypadku i „Pocałunku gwiazdy”. A gdybym dodatkowo zdradziła, że głównym bohaterem jest seksowny muzy... {} Recenzja książki Pocałunek gwiazdy

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl