Recenzje książki "Porzucona narzeczona"

Dodaj swoją recenzję

Od miłości do nienawiści jeden krok...

16.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Porzucona narzeczona" to najnowsza powieść od Magdaleny Krauze. Ten dzień miał być najszczęśliwszy dniem jej życia i był do momentu otrzymania sms-a od ukochanego z wiadomością, że ślubu nie będzie. Właśnie to spotkało Zuzannę, która nie spodziewała się zupełnie, że jej wybranek zostawi ją w dniu ślubu. Kobieta przeżywa swoją małą tragedie, jedn... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

"Porzucona narzeczona"

1.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Życie polega na tym, że się potykamy, robimy błędy, upadamy, a potem się podnosimy.” Zuzanna w pięknej białej sukni czeka na wybranka swojego serca. Za chwilę mają powiedzieć sobie sakramentalne tak. Jednak zamiast narzeczonego, dziewczyna dostaje SMS: „Ślubu nie będzie”. Początkowo nie dowierza, jest zaskoczona, później przychodzi upokorzen... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

Kiedy książę przemienia się w żabę..

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zacznę od tego, że nie jestem fanką zbyt cukierkowych opowieści, ale lubię czasem wzruszyć się przy ciekawej historii. Nie spodziewałam się jednak, że ta wywoła we mnie tyle emocji.. To miał być najpiękniejszy dzień w życiu Zuzanny.. Piękna suknia, długi welon, romantyczny ślub i ten jedyny, wymarzony, książę z bajki obok. Tylko co zrobić kiedy ... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

W życiu nie ma dróg na skróty.

28.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

A miało być tak pięknie… Wreszcie nadszedł ten wymarzony dla Zuzanny dzień. Biała suknia, goście czekają i jeden sms burzy pełnię szczęścia. Wszystkie plany i marzenia o nowej drodze życia, zastępuje upokorzenie, gorycz i smutek. Niedoszły mąż nie dość, że nie odbiera telefonu, to zostawia tylko jedną lakoniczną wiadomość “ślubu nie będzie”. Zrozp... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

„Porzucona narzeczona” Magdalena Krauze

17.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Muszę przyznać, że sięgając po Porzuconą narzeczoną, liczyłam na przyjemną i lekką komedię romantyczną. W pewnym sensie tak było, jednak ta historia ma w sobie dużo więcej. Czym zaskoczyła mnie Magdalena Krauze i czy się nie zawiodłam? Zuzannę poznajemy w dniu jej ślubu, gdy w białej sukni oczekuje na swojego narzeczonego. Niestety ukochany za pom... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

Porzucona narzeczona

16.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Porzucona narzeczona " "W życiu nie ma dróg na skróty, ale nawet te najtrudniejsze da się przejść, gdy ma się u boku kogoś bliskiego." Sięgając po tę książkę pomyślałam, że mimo goryczy i tragedii wspomnianej w opisie to będzie dość lekka i niezobowiązująca lektura, a największą tragedią będzie to, iż Zuza zostanie postawiona na pastwę losu prze... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

@bookostrada@bookostrada {}× 2

Porzucona narzeczona

16.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W sobotę rano jak wstałam zrobiłam sobie kawę, wzięłam książkę do ręki i przez 3 godz ciągiem czytałam książkę Magdaleny Krauze "Porzucona narzeczona". I to była cudowna decyzja, bo wsiąknęłam kompletnie w fabułę. I muszę tutaj od razu się trochę pokajać, bo twierdziłam, że książki obyczajowe już na mnie nie działają. Są zbyt stateczne i nic się w... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

Świetna, emocjonująca powieść

13.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Teraz z tych cudownych perspektyw została już mi tylko suknia ślubna, której nigdy nie włożę, złamane serce i rozdeptana godność" "Mam nadzieję, że niebawem spotkasz człowieka, który będzie wiedział o tobie więcej, niż ty sama dostrzegasz, będzie patrzył na ciebie i wychwyci to, czego ty sama nigdy nie zauważyłaś. Pokocha cię taką, jaka jesteś"... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl