Recenzje książki "Porzucona narzeczona"

Dodaj swoją recenzję

Uciekający pan młody

30.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zwykle to panny młode mają tendencje do ucieczek, ale tutaj jest wręcz przeciwnie - pan młody zniknął, a tytułowa narzeczona musi się zmierzyć z poniżeniem, złamanym sercem i widmem długich samotnych wieczorów. Na szczęście wspiera ją rodzina, wierne przyjaciółki i wieloletni przyjaciel, na którego może warto spojrzeć bardziej przychylnym okiem, h... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

@mysilicielka@mysilicielka {}× 1

Porzucona narzeczona

30.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Porzucona narzeczona” Magdaleny Krauze, powieść obyczajowa. Sam tytuł sugeruje nam, o czym może być fabuła, ale to tylko początek, bo tu autorka zadbała o emocje, które są nie mniejsze niż przy ekscytującym kryminale. Często słyszymy lub czytamy, że dzień ślubu był dla kogoś jednym z najważniejszych, najpiękniejszych dni w życiu. Planujemy, orga... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

@ela_r22@ela_r22 {}× 16

Przepiękna historia

29.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Porzucona narzeczona" to przepiękna, wzruszająca książka, która zmieniła moje spojrzenie na życie człowieka. Przejmujemy się drobiazgami, niepowodzeniami, nie myśląc, że może nas dosięgnąć coś znacznie gorszego. Uważam, iż nie należy się poddawać, wiecznie narzekać. Musimy stawiać czoła przeciwnościom i cieszyć się z dobrych i szczęśliwych chwil,... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 2

Porzucona narzeczona

25.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Kobieta potrafi podnieść się po najgorszej traumie, potrafi też czerpać siłę z tragedii i walczyć do ostatniego tchu". Książka zaczyna się nietypowo. Zuzanna ma wyjść za mąż. Wszystko jest dopięte niemalże na ostatni guzik, jednak tuż przed ślubem dostaje od narzeczonego smsa o treści: "ślubu nie będzie". Upokorzenie, wstyd, chaos, złamane serce... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

Porzucona narzeczona

25.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Magdalena Krauze to autorka młodego pokolenia i jak mnie pamięć nie myli to miałam przyjemność przeczytać którąś z książek autorki i po lekturze Porzuconej narzeczonej wiem, że muszę nadrobić braki. Moja lista książek do przeczytania zdaje się nie mieć końca, bo co przeczytam jedną to do listy dopisuję pięć następnych. Też tak macie? Dla najnows... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

@rudemysli71@rudemysli71 {}× 5

Porzucona narzeczona.

19.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To było moje pierwsze spotkanie z panią Magdaleną Krazue. Pytanie do mnie! Gdzie ja byłam wcześniej? Dlaczego nie przeczytałam poprzedniej książki? Teraz bije się w pierś. Z całego serca dziękuję Wydawnictwu Jaguar za egzemplarz do recenzji i ogłaszam, że ta książka jest fenomenalna. Temat ślubów, panny młodej, czy porzucenia był już w kilkunastu ... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

Porzucona narzeczona ♥️♥️

17.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witam, dziś mam dla was recenzję książki Porzucona narzeczona autorki Magdaleny Krauze ♥️♥️ Książka miała swoją premierę 12.05.2021 r. A ja miałam okazję ją dla was zrecenzować dzięki wydawnictwu Jaguar i za to dziękuję ♥️. Każda kobieta marzy o tym, by kiedyś założyć białą suknię i poślubić miłość swojego życia. Piękne kwiaty, wystrojona sala pe... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

Porzucona Narzeczona

14.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo podoba mi się okładka, połączenie czystej bieli i odważnej czerwieni robi świetne wrażenie. "W życiu nie ma dróg na skróty, ale nawet te najtrudniejsze da się przejść, gdy na się kogoś bliskiego." Zuzanna marzyła o życiu jak z bajki, w końcu w dzień ślubu każdą kobietą powinna poczuć się jak księżniczka. Piękna suknia, elegancko upiete wł... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl