Recenzje książki "Porzucona narzeczona"

Dodaj swoją recenzję

Porzucona narzeczona

11.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Poszukujecie książki, która Was oczaruje i która trafi wprost do Waszych serc? Po lekturze, której powiecie: "to ja"? Powieści, która pokaże Wam, co w życiu najważniejsze? Sięgnijcie zatem po "Porzuconą narzeczoną", a nie pożałujecie. Magdalena Krauze doskonale wywarzyła uczucia, jakie odczuwają bohaterowie, jak i sam czytelnik. Skrajnych emocji ... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

@iza.81@iza.81 {}× 3

Doskonała

4.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Niech Was nie zmyli ta urocza, niepozorna okładka, która mogłaby zwiastować romantyczną, wręcz ckliwą i banalną opowiastkę. Magdalena Krauze zgotowała swoim bohaterom silne życiowe turbulencje, z jakich otrząsnąć się nie będzie łatwo nawet czytelnikowi. Nim czytający zdąży ostudzić nerwy i skołatane serce, pisarka ponownie uderza ze zdwojoną mocą,... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

Porzucona z problemami

3.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Serdecznie dziękuję Wydawnictwu Jaguar za egzemplarz recenzencki książki. Ta książka ma duże plusy, ale też i spore minusy. O wszystkim postaram się opowiedzieć, nie tworząc jednocześnie kilometrowego wywodu. „Porzucona narzeczona” to opowieść o Zuzie, która w dniu ślubu została zostawiona przed ołtarzem na chwilę przed samą ceremonią. Już sam spo... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

@Morella@Morella {}× 3

Porzucona narzeczona

2.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z Kamilem znali się już długo, mieszkali razem, mieli wspólne plany, kochali się. Zdecydowali się na krok do przodu, na ślub, który miał być początkiem dalszej drogi. Kiedy nadszedł ten upragniony dzień, Zuza z uśmiechem na twarzy, w białej sukni oczekiwała moment, w który powiedzą sobie „tak”. Jeden SMS, kilka słów, które zmieniły ten dzień z naj... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

Ślepa miłość pozostawia nie tylko ból i rozczarowanie, ale również naukę na przyszłość.

2.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Każdy był kiedyś pod wpływem miłości i wyobrażeniu o szczęściu, które go czeka. Dla niektórych zakończyło się to happy endem, a dla innych rozczarowaniem. Miłość jest ślepa w tym przypadku, to powiedzenie pasuje doskonale do historii, którą znalazłam na kartach książki „Porzucona narzeczona”. Zuzanna ubrana w piękną białą suknię z uśmiechem ocz... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

Cierpliwość popłaca

2.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Życie polega na tym, że się potykamy, robimy błędy, upadamy, a potem się podnosimy." (str.199) Jest to słodko- gorzka historia młodej kobiety mocno doświadczonej przez los, której świat się zawalił, kiedy dowiaduje się, że jej wymarzony ślub się nie odbędzie. Musiała stawić czoła wielu sprawom, na nowo zorganizować swoje życie, uporządkować je, ... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

@asach1@asach1 {}× 5

Słodycz przeplatana goryczą

31.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie miałam wcześniej okazji zapoznać się z twórczością Magdaleny Krauze, ale czytałam wiele pozytywnych opinii na temat jej książek. Gdy tylko Wydawnictwo Jaguar zaproponowało zrecenzowanie jej najnowszej powieści obyczajowej, stwierdziłam, że takiej okazji nie można zmarnować. Zuza główna bohaterka i tytułowa porzucona narzeczona jest młodą ko... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

@jorja@jorja {}× 15

⭐RECENZJA⭐

30.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Siemka 🖐🏻 Znacie twórczość @Link? Co myślicie o książkach pisarki? Ja miałam przyjemność czytać jej dopiero drugą powieść i znów jestem kupiona 😃 Troszkę ogarnę swój stosik lektur do recenzji i wtedy obiecałam sobie, że nadrobię pozostałe książki autorki. A tymczasem zapraszam Was moi mili na recenzję świetnej lektury! 😃 ⭐RECENZJA⭐ Zuza zostaj... {} Recenzja książki Porzucona narzeczona

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl