Recenzje książki "Prosty układ"

Dodaj swoją recenzję

Prosty układ

1.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Naczytałam się pozytywnych opinii na temat tej książki. Ochy i achy pań skusiły mnie, aby sięgnąć po ten erotyk. Oczywiście czytam różne treści i romansideł typu harlequin też nie boję się wziąć do ręki. Są dobre, gdy chce się „coś” przeczytać a nie ma nastroju do zbytniego skupiania na nich swojej uwagi, gdy człowiek ma głowę pełną innych kłę... {} Recenzja książki Prosty układ

@mag-tur@mag-tur {}× 2

Prosty układ

5.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Prosty układ to debiut autorki, która pisze pod pseudonimem K.A. Figaro. Jest to pierwsza z trzech części cyklu o Łucji Zarzyckiej i Dymitrze Andrzejewskim. Książka jest zapowiedziana jako lektura pełna erotyzmu i namiętności. Czy tak jest w rzeczywistości? Sprawdziłam. Nie żałuję, że sięgnęłam po tę książkę – była to szybka lektura, więc jakoś s... {} Recenzja książki Prosty układ

To jest zła książka

16.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zazwyczaj nie oceniam książki po okładce i po gwiazdkach na Lubimy Czytać. Tak się jednak złożyło, że z ciekawości zajrzałam na ten portal, by sprawdzić, czy większość czytelników ma podobne zdanie – jeśli nie takie same – o tej akurat książce. I wiecie, co się okazało? Prosty układ wielu moich znajomych oceniło na 10 gwiazdek!!! Ja rozumiem, że m... {} Recenzja książki Prosty układ

"Prosty układ", czy aby napewno?

3.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Prosty układ" K.A Figaro to pierwszy Tom serii "Rozchwiani". Na te książkę trafiłam przypadkiem.. W biedronce :) Opis na okładce mnie zaciekawi,więc postanowiłam ja kupić i tak oto poznałam historie Łucji i Dymitra. *********************************** Łucja to młoda dziewczyna, która właśni... {} Recenzja książki Prosty układ

@madzia176@madzia176 {}× 1

Obrzydliwy, szkodliwy twór

19.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mamy XXI wiek, świadomość w ludziach wciąż wzrasta, jednak my kobiety bardzo często musimy nadal walczyć o swoje prawa. Mimo protestów, nagłaśniania wielu spraw, wciąż mamy w wielu kwestiach pod górkę. Choć temat ten jest niesamowicie delikatny i wciąż budzi wiele emocji, często musimy walczyć o swoje dobre imię, uświadamiać, że założenie krótkie... {} Recenzja książki Prosty układ

Prosty układ

12.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Prosty układ” to wcale nie taka prosta i banalna historia. Łucja Zarzycka jest młodą kobietą, która skończyła studia. Ma swoje zasady, których postanawia się trzymać, zwłaszcza w kontaktach z mężczyznami. Wszystko to jednak burzy jej pewien mężczyzna, który pojawia się w jej życiu niczym huragan, zmieniając jej dotychczasowe zasady, wartości ... {} Recenzja książki Prosty układ

Na układy nie ma rady

15.04.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kilka minut temu skończyłam czytać ,,Prosty układ" i szczerze mówiąc, nie wiem co mam napisać. Spodziewałam się lekkiej, młodzieżowej książki. Tytuł sugerował właśnie taki gatunek z elementami ,,dla dorosłych". Pierwsze strony mnie zaskoczyły. Kreacja Łucji jako głównej bohaterki bardzo mi się podoba, przeciętna dziewczyna,studentka, ale niestety,... {} Recenzja książki Prosty układ

Prosty, bardzo prosty układ

18.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Mężczyźni, gdy wiedzieli, czego chcą, mówili krótko i rzeczowo. Przynajmniej taki mi się wydawało... Czasami nawet uważałam, że bycie mężczyzną jest prostsze. Przede wszystkim nie cierpieli podczas miesiączki, nie rządziły nimi hormony, nie rozmyślali o tym, co by było, gdyby... My zaś, kobiety, użerałyśmy się z własną psychiką każdego dnia i nik... {} Recenzja książki Prosty układ

VI
@violaa92
{}× 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl