Recenzje książki "Przeklęty kontrakt"

Dodaj swoją recenzję

Lektura przekazująca niesamowite wartości oraz poruszająca trudne tematy.

8.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Tych, którzy umieją czekać, nie ominie nic dobrego”. ** ** Myślę, iż każdy z nas chociaż raz miał w pracy szefa, którego szczerze nie lubił i to z wzajemnością. 🤭 Lecz jestem ciekawa, co byście zrobili, gdyby ów szef pewnego dnia złożył Wam co najmniej dziwną propozycję. Co musiałoby się stać, abyście się na nią zgodzili? 🤔 „Przeklęty kontrakt” ... {} Recenzja książki Przeklęty kontrakt

Ależ mi się podobało!

1.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Przeklęty kontrakt" to moje pierwsze spotkanie z twórczością Melanie Moreland, więc nie miałam zbyt wielkich oczekiwań. Podchodziłam do tej pozycji z otwartą głową i... O matko, przepadłam. Przeczytałam ją w kilka godzin, nie mogąc się nawet na chwilę oderwać, a dla mnie to jest właśnie najlepszy wyznacznik tego czy dana pozycja jest dobra czy wr... {} Recenzja książki Przeklęty kontrakt

Przeklęty kontrakt

18.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Co sprawia, że sięgacie po książki? Co musi mieć w sobie książka, żebyście chcieli ja przeczytać? Ja zdecydowanie sięgam po romanse, a ostatnio spodobały mi się z wątkiem hate-love i biurowe. Z twórczością tej autorki miałam styczność po raz pierwszy i cieszę się, że stało się to dzięki wydawnictwu editio i książce ,,Przeklęty kontrakt”. Histori... {} Recenzja książki Przeklęty kontrakt

"Przeklęty kontrakt"

16.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Katherine Elliot pracuje jako sekretarka Richarda VanRayana. Tylko przez wzgląd na to, że desperacko potrzebowała dużych pieniędzy, znosiła jego zachowanie. Poniżana, obrzucana szyderstwami czy odprawiana z nieprzyjemnymi komentarzami to była jej codzienność. Mimo wszystko, unosiła wysoko głowę i nie dawała się sprowokować. Miała zbyt wiele do st... {} Recenzja książki Przeklęty kontrakt

Czy Ty podpisałabyś taki kontrakt?

17.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🖊 Recenzja 🖊 "Przeklęty kontrakt" Melanie Moreland Myślicie, że to kolejny banalny biurowy romans? Gdzie Sekretarka z Prezesem rzucają się sobie w ramiona, a gorące pożądanie wybucha jak pożar? Otóż nie... Akurat tutaj Sekretarka, którą jest Katharine Elliot, szczerze nie cierpi swojego Szefa, Richarda VanRayana, zresztą z wzajemnością... Każda z... {} Recenzja książki Przeklęty kontrakt

Przeklęty kontrakt

16.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ile jesteś w stanie poświęcić dla ukochanej pracy? Richard bez zastanowienia odpowiedziałby z całą pewnością, że wszystko. Praca jest dla niego najważniejszym elementem życia i zdominowała je w całości. Kiedy odmówiono mu awansu na partnera, postanawia zrobić wszystko, aby tylko odegrać się na swoim szefie. Nie ma znaczenia, że potrzebuje do pomoc... {} Recenzja książki Przeklęty kontrakt

O bohaterze, który był makaronem…

8.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Kiedy się starzejesz, Richard, uświadamiasz sobie, że życie składa się z chwil. Wszystkich ich rodzajów. Smutnych, dobrych i wielkich. Tworzą gobelin, który jest twoim życiem. Chwytajcie się ich wszystkich — zwłaszcza tych wspaniałych. One czynią inne łatwiejszymi do przejścia”. Cała historia jest jak z bajki. Richarda i Katie śmiało mogę porów... {} Recenzja książki Przeklęty kontrakt

Przeklęty Kontrakt

3.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Richard VanRyan to bezwzględny, twardy i żądny władzy człowiek. Jego biznes odnosi sukcesy bez względu na to, kogo musi zniszczyć po drodze. Ludzie są dla niego tylko marionetkami, lub jak kobiety, zabawkami na kilka nocy. Nie liczy się z nikim poza sobą samym. Katherine Elliot to sekretarka Richarda. Nie znosi szefa, jednak pracować trzeba, zwła... {} Recenzja książki Przeklęty kontrakt

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl