Recenzje książki "Przepustka do męskości"

Dodaj swoją recenzję

Ciekawa historia

21.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziś chcę przybliżyć wam twórczość znakomitego polskiego pisarza kryminałów, który zrobił na mnie wielkie wrażenie swoimi powieściami. Doceniajmy naszych autorów, bo ich dzieła nie ustępują w niczym tym zagranicznym. Pan Pollak zasługuje na naszą uwagę, gdyż tworzy naprawdę intrygujące i ciekawie przedstawione historie, pełne tajemnic i zagadek, ... {} Recenzja książki Przepustka do męskości

@Izzi.79@Izzi.79 {}× 1

Przepustka do męskości

22.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W zalewie książkopodobnych produktów, które kuszą z księgarskich półek krzykliwymi okładkami i rekomendacjami drugoligowych celebrytów łatwo może umknąć czytelnikowi wartościowa pozycja autora, którego nazwisko nie przebiło się jeszcze do świadomości miłośników literatury. Cieszę się , że dzięki Klubowi Recenzenta, miałam okazję poznać twórczość n... {} Recenzja książki Przepustka do męskości

@nika.mail@nika.mail {}× 9

Przepustka do męskości

20.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Przepustka do męskości" to trzecia część opisująca losy komisarza Marka Przygodnego. Książka powiązana jest z wcześniejszymi częściami, jednak nic nie stoi na przeszkodzie, aby czytać ją osobno. Znajdują się powiązania i odwołania, które za każdym razem są oznaczone i odsyłają do jednej z dwóch poprzednich części. W niewielkim stopniu ma to wpływ... {} Recenzja książki Przepustka do męskości

Czy przepustka do męskości jest warta czyjeś życie?

12.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przepustka do męskości to trzecia część serii przygód komisarza Marka Przygodnego. Tym razem policjant musi zmierzyć się z niecodziennym mordercą, który działa bez wyznaczonego mundus operandi. Najpierw ofiarą pada starsze małżeństwo, później masakra na lotnisku, następnie inne zabójstwa, wydające się być bez związku z poprzednimi. O co chodzi tem... {} Recenzja książki Przepustka do męskości

@izka91201@izka91201 {}× 1

Przygód Przygodnego ciąg dalszy

10.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejny tom serii przygód komisarza nomen omen Przygodnego. Już przy poprzednich książkach Pawła Pollaka kołatała mi myśl, że ten autor bardzo dobrze pisze. Również i tym razem fabuła jest niezwykle wciągająca, a akcja wartko prze do rozwiązania. Nie ma nudy. Jednak są pewne elementy w tej prozie, które mi przeszkadzały i przeszkadzają. Akur... {} Recenzja książki Przepustka do męskości

@daka_portal@daka_portal {}× 6

"Kolejny dzień, kolejne morderstwo, praca gliniarza nigdy się nie kończy"

8.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

To pierwsza książka Pawła Pollaka, którą przeczytałem. Nigdy wcześniej nie miałem przyjemności spotkania się z prozą autora... aż do tego momentu, gdy w Klubie Recenzenta nakanapie.pl pojawiła się książka pt.: Przepustka do męskości. Od razu zdecydowałem się zarezerwować powieść. Za możliwość przeczytania dziękuję. Paweł Pollak jest pisarzem, a t... {} Recenzja książki Przepustka do męskości

Przepustka do męskości

3.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka została otrzymana z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Witajcie! Tym razem do recenzji dostałam książkę Pawła Pollaka, tytułem „Przepustka do męskości”. Jest to trzeci tom z serii o komisarzu Przygodnym. Poprzednich części nie czytałam, jednak nic się nie stało, ponieważ to całkiem inne śledztwo. Owa książka jest kryminałem z krwi i ... {} Recenzja książki Przepustka do męskości

@wiki820@wiki820 {}× 2

Być mężczyzną

2.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przepustka do męskości to trzeci tom przygód Komisarza Przygodnego autorstwa Pawła Pollaka wydana przez wydawnictwo Oficynka. W jednej z dzielnic Wrocławia dochodzi do morderstwa. Ofiarą stało się starsze małżeństwo. Kobieta zginęła na miejscu, ze względu na dość poważne obrażenia ciała - ktoś strzelał do niej pięć razy. Dzięki pomocy sąsiadki z g... {} Recenzja książki Przepustka do męskości

@Iwona_Nocon@Iwona_Nocon {}× 4
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl