Recenzje książki "Rywalka"

Dodaj swoją recenzję

Nowe życie, stare problemy

17.02.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nowe życie, stare problemy. Mniej więcej tak można by opisać życie Karly, która pozornie ma wszystko - dobrą pracę, perspektywę awansu, ukochanego chłopaka i święty spokój. Spokój, który zostaje zakłócony tajemniczymi wiadomościami. Karla dobrze zna ich nadawcę - przyjaciółka z dawnych lat przypomina o swoim istnieniu i ewidentnie jest gotowa do t... {} Recenzja książki Rywalka

⭐RECENZJA⭐

12.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Cześć, cześć 🖐🏻 Czytacie czasem książki obyczajowe? Może jest jakaś godna polecenia? Ja po ten gatunek sięgam rzadko, a jak już sięgnę, to mam wielkie obawy 🙈 Tak było i tym razem, jednak zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona! I postanowiłam się z Wami tym podzielić 😜 ⭐RECENZJA⭐ "Gdy robisz wszystko, by zapomnieć o Tamtym Dniu, ale przeszłość ... {} Recenzja książki Rywalka

Chcę być nią!

12.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznaję, że moją uwagę najpierw zwróciła mroczna okładka i tytuł, który wywołuje mieszane konotacje, bo nigdy nie lubiłam rywalizacji.Nie kojarzy mi się ona absolutnie z niczym pozytywnym. Za to zupełnie nieznajoma autorka to "tabula rasa". Czas na zapoznanie... Karla z pozoru wiedzie idealne życie w wielkim mieście, wymarzona praca i udany zwi... {} Recenzja książki Rywalka

@coolturka104@coolturka104 {}× 10

Przeszłość dosięgnie każdego.

8.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Przyszła pora aby zmierzyć się z przeszłością" Karla chce zapomnieć o przeszłości. Teraz ma pracę, którą lubi, żyje z mężczyzną, którego kocha. Z pozoru wydaje się, że nic nie może zniszczyć jej życia - do czasu kiedy po powrocie z pracy, w domu czeka na nią list od dawnej przyjaciółki. Chyba przeszłość właśnie ją dogoniła... W "Rywalce" czeka na... {} Recenzja książki Rywalka

"Rywalka" - niezwykle zaskakująca historia!

4.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Maxime Parker - autorka, o której słyszę pierwszy raz w życiu. Tym większe było moje zdziwienie, że jest to pseudonim artystyczny polskiej twórczyni. Ja, jako że ostatnio coraz częściej sięgam po dzieła Naszych rodowitych autorów byłam miło zaskoczona tym faktem i zwiększyło to moją ochotę na przeczytanie "Rywalki". *** Karla, dziewczyna pochodz... {} Recenzja książki Rywalka

Rywalki

27.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Akcja dzieje się w miasteczku Sharneyville. Mamy tu dwie przyjaciółki Karle i Lily. Obie bardzo się ze sobą kiedyś przyjaźniły, a nawet traktowały się jak siostry. Prawdopodobnie było coś tak strasznego, że los rozdzielił dziewczyny na długi okres. Karla postanawia wyjechać i układa sobie życie, znajduje pracę w banku, zaczyna studia, znajduje chł... {} Recenzja książki Rywalka

Rywalka

27.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z twórczością autorki Maxime Parker miałam styczność po raz pierwszy i muszę przyznać, że spędziłam przyjemnie czas z jej książką. „Rywalka” okazała się świetnym, intrygującym thrillerem psychologicznym. Jestem fanką tego gatunku, więc fabuła bardzo mi odpowiadała. Główne bohaterki powieści Karla i Lily to najlepsze przyjaciółki, które są dla si... {} Recenzja książki Rywalka

@basia1982r@basia1982r {}× 1

Kiedy przeszłość miesza się z teraźniejszością

22.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wiecie zapewne, że moim ulubionym gatunkiem literackim są thrillery, horrory, czy kryminały. Książka, którą ostatnio czytałam należy do pierwszej kategorii - jest to thriller psychologiczny - przynajmniej moim zdaniem, ponieważ napis na książce mówi nam, że jest to powieść obyczajowa. Nie wiem skąd taki wniosek, ale widocznie tak miało być. Opowi... {} Recenzja książki Rywalka

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl