Recenzje książki "Schronisko, które przestało istnieć"

Dodaj swoją recenzję

Tajemnice Śnieżnych Kotłów

24.09.2022

Powiem szczerze. Karkonosze to góry, które rodzinnie uwielbiamy. W Szklarskiej Porębie, Przesiece, Karpaczu i okolicach byliśmy kilka razy i to przeważnie za każdym razem na dwa tygodnie. Klimat, piękno gór, wspaniałe szlaki, dla mnie też półmaratony górskie. To wszystko misie lubią najbardziej. Ten widok każdy zapamięta na długo. @Obrazek Schr... Recenzja książki Schronisko, które przestało istnieć

Fantastyczna, czekam na kolejne części

24.08.2022

Zastawiałeś się kiedyś czego świadkiem w przeszłości były góry, po których teraz beztrosko wędrujesz i stare zapomniane schroniska? Lubisz górskie kryminały? Jeśli tak, szczerze polecam Ci najnowszą książkę Sławka Gortycha „ Schronisko, które przestało istnieć”. Autor zabierze Cię w tajemniczą podróż po Karkonoszach. Dzięki niemu przetrzesz sz... Recenzja książki Schronisko, które przestało istnieć

Doskonały górski kryminał doprawiony dawką historii

7.08.2022

W "Schronisku, które przestało istnieć" od pierwszych stron przede wszystkim zachwycił mnie kunszt pisarski autora! Aż musiałam sprawdzić, czy dobrze przeczytałam za pierwszym razem, że książka jest debiutem literackim. Wszystko tu jest spójne, logiczne i stylistycznie super - taka lektura to prawdziwa przyjemność ❤️. Do tego dochodzi świetna fabu... Recenzja książki Schronisko, które przestało istnieć

Tajemnice karkonoskiego schroniska.

6.08.2022

O książce "Schronisko, które przestało istnieć" Sławka Gortycha na portalu Lubimy Czytać, jakiś czas temu było bardzo głośno. Wszyscy chwalili debiutancką powieść młodego pisarza. Zachęcona tymi rekomendacjami postanowiłam i ja po nią sięgnąć. Spodziewałam się kryminału, którego akcja toczy się w górach, konkretnie w Karkonoszach. Liczyłam na dyn... Recenzja książki Schronisko, które przestało istnieć

@Malwi@Malwi × 28

Schronisko, które przestało istnieć

4.08.2022

"Duch gór już na ciebie czeka (...) jak go zmusisz, to popłynie krwi rzeka. (...) Stary bóg Słowian intruza stąd wykurzy, Kto sieje wiatr, doczeka się burzy..." Maksymilian Rajczakowski wyjeżdża do nieczynnego schroniska Nad Śnieżnymi Kotłami. Właścicielem do niedawna był jego wuj, który zginął w nieszczęśliwym wypadku. Z czasem Rajczakowski nabi... Recenzja książki Schronisko, które przestało istnieć

⭐RECENZJA PRZEDPREMIEROWA⭐

30.07.2022

⭐RECENZJA PRZEDPREMIEROWA⭐ Sławek Gortych zagubinywkarkonoszach to początkujący pisarz, który bardzo pozytywnie zaskoczył mnie swoją powieścią. Jakbym nie wiedziała, że to debiut, to uwierzcie mi, moi Mili, że nie uwierzyłabym w to, jakby mi to ktoś powiedział. Autor ma bardzo dojrzały język oraz styl, które są lekkie, przyjemne i dzięki nim prze... Recenzja książki Schronisko, które przestało istnieć

OD SASA DO LASA

WYBÓR REDAKCJI
18.09.2022

Tym razem naraziło mi się Wydawnictwo Dolnośląskie, to samo, które odkryło Marka Krajewskiego. Naprawdę, już nie macie czego wydawać?! Może przeszukajcie maile z nadesłanymi propozycjami, a nuż znajdzie się tam perełka w rodzaju „Żadnych bogów, żadnych panów” Stanisława Dziedzica (Nagroda Wielkiego Kalibru 2022), który prawdopodobnie i wam również... Recenzja książki Schronisko, które przestało istnieć

@Rudolfina@Rudolfina × 32

Zła mgła

WYBÓR REDAKCJI
8.08.2022

„Czasami wracanie do starych spraw przynosi więcej szkód niż korzyści”. Co wolicie góry, czy morze? Kocham jedno i drugie, ale chyba jednak wygrywają góry. Jeździmy w nie głównie, po to, by podziwiać niesamowite widoki, poczuć klimat jedyny w swoim rodzaju, zachwycić się potęgą masywów górskich i naładować swoje akumulatory pozytywną energią. Ter... Recenzja książki Schronisko, które przestało istnieć

@gala26@gala26 × 39
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl