Recenzje książki "Sklepik z niespodzianką. Adela"

Dodaj swoją recenzję

Adela

9.11.2019
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W drugiej części pięknej historii o mieszkańcach Pogodnej bliżej poznajemy Adele ale oczywiście nie rozstajemy się z Bogusią. Adela postanawia wpaść do sklepiku a tam spotyka Annę, zaginioną kilka lat temu żonę Wiktora który jest miłością Bogusi, Niwska wyczuwa że chce ona wrócić do Potockiego i postanawia zrobić wszystko żeby tak się nie stało. N... {} Recenzja książki Sklepik z niespodzianką. Adela

Sklepik z niespodzianką Adela

26.03.2013

Każdy kto czytał pierwszą część serii z kokardką Sklepiku z niespodzianką Bogusię znanej nam autorki Kasi Michalak czekał zapewne z niecierpliwością na kontynuację . Jako,że Bogusia została zakończona w bardzo ale to bardzo interesującym momencie wręcz odliczałam miesiące, następni dni a potem... nie pamiętam. I nagle .. jest !! W końcu śliczna ... {} Recenzja książki Sklepik z niespodzianką. Adela

@Aga25@Aga25 {}

Adela

23.03.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Sklepik z Niespodzianką. Adela” to drugi tom, cieszącej się ogromną popularnością, Serii z Kokardką. To magiczne miejsce jak magnes przyciąga do siebie kolejne czytelniczki, a zachwytów nad Pogodną i jej mieszkańcami nie ma końca. Druga część przybliża nam sylwetkę radnej miasteczka - Adeli. W pierwszym tomie przypadła jej rola starej panny, fe... {} Recenzja książki Sklepik z niespodzianką. Adela

@malaM@malaM {}

Sklepik z niespodzianką. Adela

9.03.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Zniosę każdy cios przeznaczenia, Bezsilność, łzy, strach i ból, Tylko bądź obok, przyjacielu, Po prostu przy mnie stój" Adela na moją wizytę długo czekać nie musiała. Poznanie historii mojej ukochanej mieszkanki Pogodnej kusiło mnie z każdą chwilą coraz bardziej. Nie wiem czy to zasługa jej natury Femme Fatale, czy posiadanie cudownego kota zbl... {} Recenzja książki Sklepik z niespodzianką. Adela

Sklepik z niespodzianką. Adela

19.02.2013
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta seria podoba mi się chyba tak samo jak seria owocowa i poczekajkowa. Tutaj jest styl Katarzyny Michalak, za jakim przepadam, ten język, wrażliwość, autentyczność, niesamowita wyobraźnia, a może umiejętność obserwacji i słuchania ludzi? Nie wiem, jednego jestem pewna, że taką pisarkę lubię i cenię. K. Michalak ma dwoje dzieci, dwóch chłopców, dor... {} Recenzja książki Sklepik z niespodzianką. Adela

Sklepik z Niespodzianką. Adela

8.01.2013

Długo zwlekałam z przeczytaniem tej części Sklepiku z Niespodzianką. Mimo, że poprzednia część zakończyła się tak, że jak najszybciej chciałam dowiedzieć się co dalej, to z drugiej strony wiedziałam, że i tak Lidka (tom 3 Serii z kokardką) jeszcze nie jest wydana. W końcu sięgnęłam... i jak ja wytrzymam teraz do premiery ciągu dalszego?? Jako, że... {} Recenzja książki Sklepik z niespodzianką. Adela

@ejotek@ejotek {}

Sklepik z niespodzianką. Adela - Katarzyna Michalak

5.10.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W ubiegłym roku niespodziewanie przyszła do mnie książka "Sklepik z niespodzianką. Bogusia" Katarzyny Michalak. Była to wygrana w konkursie, o którym dawno zapomniałam. Ba, nawet nie dostałam informacji, że udało mi się wygrać, więc radość była tym większa. Wtedy też za sprawą "Sklepiku..." po raz pierwszy miałam okazję spotkać się z twórczością pa... {} Recenzja książki Sklepik z niespodzianką. Adela

"Sklepik z Niespodzianką. Adela" - Katarzyna Michalak

6.09.2012
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

O Katarzynie Michalak jest i wciąż będzie głośno. Obecnie autorka jest u szczytu popularności - jej książki podbijają zestawienia najlepiej sprzedających się tytułów, ale przede wszystkim serca czytelniczek, które wprost uwielbiają jej twórczość. Katarzyna Michalak z jednej strony zdobywa szczyty i ciągle prze do przodu, z drugiej zaś krytykowana ... {} Recenzja książki Sklepik z niespodzianką. Adela

@Tenshi@Tenshi {}
  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe