Recenzje książki "Solista, czyli on, ona i jego żona"

Dodaj swoją recenzję

Kłamstwo ma szczupłe, długie nogi i blond włosy

10.01.2022

Najnowszą książkę Piotra C. udało mi się upolować w konkursie portalu nakanpie.pl oraz wydawnictwa Novae Res. Czekałam na tę nagrodę z niecierpliwością, zacierając ręce z radości, gdyż poprzednie książki Piotra C. wywarły na mnie mocne wrażenie i wiedziałam, że można tu liczyć na coś dobrego. Zachłannie pochłaniałam stronę za stroną, gdyż dzięk... Recenzja książki Solista, czyli on, ona i jego żona

Co Winiemu w duszy gra?

4.01.2022

Wini to ten typ faceta, który uważa, że należy mu się wszystko- nastolatek uwięziony w ciele mężczyzny. I może nikogo nie dziwiłby fakt, że jego codzienność wypełniają romanse z kobietami i zakrapiane imprezy, gdyby nie to, że jest żonaty. I ma syna. Wini jednak skrzętnie ukrywa swoje drugie życie, dzieląc czas między pracę w kancelarii, dom i roz... Recenzja książki Solista, czyli on, ona i jego żona

Solista, czyli on, ona i jego żona

29.12.2021

Z twórczością autorstwa Pana Piotra C. nie miałam wcześniej okazji się zapoznać. Do przeczytania książki pt. '' Solista, czyli on, ona i jego żona'' zachęciło, mnie szczerze powiedziawszy chęć odkrycia nadanego jej ciekawie tytułu oraz tocząca się w niej akcja, która czasami sprawia, że potrafi zmienić ona normalne pełne miłości życie głównego bo... Recenzja książki Solista, czyli on, ona i jego żona

@Anna30@Anna30 × 15

RECENZJA - Solista, czyli on, ona i jego żona

23.12.2021

Po książkę Piotra C. sięgnęłam z ogromną ciekawością, czym tym razem zaskoczy nas autor... Jednak "Solista, czyli on, ona i jego żona" w mojej opinii jest najsłabszą z wydanych przez niego do tej pory książek. Zacznijmy jednak od początku, główny bohater, Wini wychodzi z założenia, że wokół niego kręci się cały świat. Jest właścicielem kancelari... Recenzja książki Solista, czyli on, ona i jego żona

Solista - artysta

18.12.2021

To moje pierwsze spotkanie z Piotrem C., nie czytałam wcześniejszych jego książek a tu zaintrygował mnie tytuł, chociaż okładka również jest przyciągająca wzrok. Myślałam, że prawnik, to taki nudny, dobrze ułożony facet, który jest wiernym małżonkiem, ale po przeczytaniu tej książki muszę zmienić swoje zdanie, bo główny bohater Winicjusz jest lekk... Recenzja książki Solista, czyli on, ona i jego żona

@maciejek7@maciejek7 × 19

Naiwność hedonisty

14.12.2021

Piotra C. znałam już z wcześniejszych książek, więc miałam jako takie pojęcie, czego mogę się spodziewać po kolejnej historii. Cóż, moje przeczucie mnie nie myliło... Główny bohater mecenas Winicjusz, to czterdziestolatek o ugruntowanej pozycji społecznej. Żonaty prawnik, ma właściwie wszystko poukładane. Dobra posada, dobre pieniądze, dobra żona... Recenzja książki Solista, czyli on, ona i jego żona

Gdy śmiech zamiera na ustach

9.12.2021

Wini (Winicjusz Krakowski, lat 41) pracuje w kancy, płaci – dość niechętnie – składki do Ory, kopuluje namiętnie z klientkami (i dziesiątkami innych kobiet), co zdaje się jest nieetyczne, ale w tym fachu, kto by się jakąś durną etyką przejmował, kradnie mleko Matce T., zawsze w aucie wozi trochę ziko, współpracuje z Jaculą Stokila, ale uwaga,, Jac... Recenzja książki Solista, czyli on, ona i jego żona

@Meszuge@Meszuge × 6

Solista, czyli jak wszystko stracić

4.12.2021

Serdecznie dziękuję Wydawnictwu Novae Res za egzemplarz recenzencki. „Solista, czyli on, ona i jego żona” to lekka powieść o trudnych tematach. Mam mieszane uczucia co do tej książki. Z jednej strony całkiem nieźle bawiłam się, czytając o perypetiach bohaterów, z drugiej miałam ciągle taki posmak lekkiego obrzydzenia i zdegustowania. Rozg... Recenzja książki Solista, czyli on, ona i jego żona

@Morella@Morella × 2
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl