Recenzje książki "Sposób na Francuza"

Dodaj swoją recenzję

Miłość trwalsza niż tatuaż..

9.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Mama Aureli zmarła gdy ta miała 15 lat, była wychowywana tylko przez ojca. Więc Ari jest córeczką tatusia która zawsze wszystko dostaje ale oprócz tego jest niegrzeczną, niepokorną, piękną diablicą o ciętym języku. Pracuje w firmie z ojcem a oprócz tego wraz z przyjaciółmi otworzyła studio tatuażu. Uwielbia adrenalinę i niebezpieczeństwo, wieczora... {} Recenzja książki Sposób na Francuza

Ach, Ci Francuzi...

15.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, Sposób na Francuza" to książka, którą upolowałam w 🐞🐞🐞 Przyciągnęła mnie okładka, tytuł oraz wydawnictwo, z którego pozycjami się zapoznaje. Aurelia to ukochana córeczka tatusia. Jest odrobinkę niegrzeczna i rozkapryszona, a do tego lubi tatuaże, wyścigi motocyklowe i seks. Pracuje w firmie swojego ojca i dodatkowo ma wspólnie z przyjaciółmi st... {} Recenzja książki Sposób na Francuza

Sposób

13.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Właśnie skończyłam czytać @Link @Link @Link . Ta książka jest genialna ! Komedia erotyczna . Przy tej książce śmiałam się jak głupia do kartek ale też bywały momenty że miałam łzy w oczach . Aurelia główna bohaterka kocham tą kobietę🥰🥰 Pewna siebie osoba mówiąca szczerze zawsze co myśli . A jej rodzinę pokochałam od razu ❤ Thoe biznesmen, poważny ... {} Recenzja książki Sposób na Francuza

Sposób na Francuza

23.08.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Różnią się jak noc i dzień, ale przecież przeciwności lubią się przyciągać. Pierwsze spotkanie Aureli i Theo było jedną wielką katastrofą. Ona po nocnej, intensywnej imprezie, na której nie żałowała sobie alkoholu, jeszcze nie do końca trzeźwa, ubrana wyzywająco. On po długiej podróży, zmęczony, kiedy widzi kobietę, zachowuje się mało taktownie, p... {} Recenzja książki Sposób na Francuza

Miłość trwalsza niż tatuaż

28.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Na Francuza polowałam już od dłuższego czasu. Zachęcona cytatami, samym skrawkiem fabuły czy nietuzinkowymi bohaterami, a przede wszystkim motywem hate-love – stwierdziłam, że jest to coś dla mnie. Jest to moje pierwsze spotkanie z piórem Alicji Skirgajłło i przyznam szczerze, że całkiem udane. Przez pierwsze kilka stron nie mogłam się wczuć z ogó... {} Recenzja książki Sposób na Francuza

Ognista bohaterka, dowcipna fabuła i zaskakująca miłość.

20.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Nie jest to książka z przypadku, lecz sama ją sobie upatrzyłam. Po zapoznaniu się z opiniami chciałam przekonać się osobiście, co wyjątkowego zawiera, tym bardziej że autorka ma w swoim dorobku już kilka publikacji. Najczęściej literatura obyczajowa lub piękna kradnie moje serce, ale lubię czasem odmianę, bo warto być otwartym na wszystkie gatun... {} Recenzja książki Sposób na Francuza

Dobra zabawa gwarantowana. Skoki ciśnienia murowane 😁😁😁

4.07.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Witajcie Kochani. 💚🌹😘 Dzisiaj przychodzę do was z recenzją rewelacyjnej powieści @skialicja #SposóbNaFrancuza . Za egzemplarz dziękuję @editio.red . Kilka słów o autorce. Alicja Skirgajło urodziła się w 1986 roku w Wałbrzychu. Uwielbia czytać dobre książki. Ze swojej strony mogę dodać, że jest to bardzo miła i ciepła osoba. Zawsze szybko odpowia... {} Recenzja książki Sposób na Francuza

@lukrecja84@lukrecja84 {}× 2

POLSKO- FRANCUSKA WOJNA O MIŁOŚĆ

1.05.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Twórczość tej autorki poznałam dzięki jej debiutującej i świetnej powieści pod tytułem „Prawictwo utracone. Biorę cię za żonę”. ( Genialna książka! Polecam!). Teraz przyszedł czas na kolejną perełkę z pod jej pióra, czyli przezabawną, cudną i piękną powieść o miłości Polsko- Francuskiej, „Sposób na Francuza”. Podczas jej lektury, ani na chwilę z m... {} Recenzja książki Sposób na Francuza

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl