Recenzje książki "Srebrna łyżeczka"

Dodaj swoją recenzję

Kintsugi

27.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Życie nigdy nie jest czarno-białe. Nigdy nie jest proste. Każdy z nas ma jakieś tajemnice, o których nie chce mówić [...]" Czasem jedno zdarzenie, pozwala spojrzeć na problemy z odpowiedniej perspektywy, zobaczyć szansę na zmianę, chociaż wcześniej wydawało się, że nie ma już innego wyjścia, że trzeba przyzwyczaić się, zaakceptować i dopasować... {} Recenzja książki Srebrna łyżeczka

@gala26@gala26 {}× 18

"Srebrna łyżyczka" - powieść o życiu - prawdziwym..

15.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Srebrna łyżeczka” – Magdalena Witkiewicz „[..] Poza tym w życiu pewnych czynów nie da się wymazać, nikt jeszcze nie wymyślił takiej gumki. Choćbyśmy próbowali wszystkiego.” Lidia musi zmierzyć się z chorobą alkoholową swojej mamy. Ta młodziutka dziewczyna jest nad wyraz dzielna i stara się zmierzyć z problemem, z którym została sama. Lidia pomi... {} Recenzja książki Srebrna łyżeczka

Piękna i poruszająca historia...

3.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj opowiem Wam o książce, którą ostatnio przeczytałam. O pięknej powieści, która skradła moje serce. "Srebrna łyżeczka" to moje pierwsze spotkanie z twórczością Magdaleny Witkiewicz i z pewnością nie ostatnie! Co prawda czytałam wcześniej krótkie opowiadania autorki, ale całej powieści nie miałam okazji przeczytać, aż do teraz. Przyznam, że... {} Recenzja książki Srebrna łyżeczka

"Srebrna łyżeczka"

2.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj zapraszam was do zapoznania się z wyjątkowo urokliwą i niezwykle wzruszającą "życiową historią". Pomimo tego, że jest to fikcja literacka, uważam, że taką opowieść napisało samo życie. Według mnie opisane wydarzenia jak i cała historia mogłaby wydarzyć się naprawdę. Odrazu upominam!Niech nie zwiedzie was tutaj piękna cukierkowa okładka, gd... {} Recenzja książki Srebrna łyżeczka

Srebrna łyżeczka

1.09.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnie tygodnie poświęciłam na lekturę kryminałów i w końcu nastała pora na jakaś lżejsza lekturę i stanęło na czekającą od lipca powieść Magdaleny Witkiewicz „Srebrna łyżeczka”. Pierwszy raz spotkałam się z tą autorka niecały rok temu, kiedy dzięki wydawnictwu filia mogłam przeczytać „Listy pełne marzeń”, których lekturę do tej pory bardzo ... {} Recenzja książki Srebrna łyżeczka

Polecam!

25.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uwielbiam pióro Magdaleny Witkiewicz, dlatego z ogromnym entuzjazmem sięgnęłam po najnowszą książkę pisarki. To niebywałe, że można pisać o zdarzeniach przeszywających duszę na wskroś z taką lekkością, subtelnością i ekspresyjnością. "Srebrna łyżeczka" to niewiarygodnie przejmująca i przemawiająca historia, obok której nikt nie będzie w stanie prz... {} Recenzja książki Srebrna łyżeczka

⭐RECENZJA⭐

19.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzień dobry! 🖐🏻 Książka, która spowodowała u Was "pęknięcie" serca? ⭐RECENZJA⭐ "W życiu pewnych czynów nie da się wymazać, nikt jeszcze nie wymyślił takiej gumki. Choć byśmy próbowali wszystkiego." 🥄 Lidia dostaje list od pewnej kobiety. Kompletnie nie rozumie o co chodzi. Jednak z czasem podczas rozmów z nią zaczyna pojmować wiele spraw i taje... {} Recenzja książki Srebrna łyżeczka

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 3

Czasami takiej książki potrzebujemy...

14.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czasami człowiek potrzebuje poczytać coś co jest spokojne, lekkie, życiowe. Coś z czym mógłby się utożsamiać. Ja wybrałam historię Lidii aby trochę uspokoić czytelnicze wrażenia po innych książkach pełnych magi i czarów. I wyszło mi to świetnie. Cieszę się z mojej decyzji, iż wybrałam tę lekturę ponieważ... historia Lidii nie zaczyna się tak jak k... {} Recenzja książki Srebrna łyżeczka

  • O nas
  • Kontakt
  • Pomoc
  • Polityka prywatności
  • Regulamin
  • © 2021 nakanapie.pl
    Zrobione z {} na Pradze Południe