Recenzje książki "Srebrne skrzydła"

Dodaj swoją recenzję

Świetna książka

13.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książka wciągająca od samego początku. Powieść napisana dwutorowo w czasie teraźniejszym i przeszłym, opisane jest dzieciństwo Faye, które jest bardzo mroczne, i dzięki temu możemy częściowo zrozumieć jej zachowania i motywy, którymi się kieruje. Autorka bardzo dobrze dopasowała zarówno bohaterów jak i wydarzenia, wszystko w książce ma sens, swoje... {} Recenzja książki Srebrne skrzydła

Srebrne skrzydła

1.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwszy tom serii o Faye bardzo przypadł mi do gustu, choć nie mogłam go za bardzo nazwać thrillerem psychologicznym. Myślałam, że podobnie będzie w przypadku Srebrnych skrzydeł, jednak wielce się pomyliłam. Bo ta część to dreszczowiec z krwi i kości, który trzymał mnie w napięciu do samego końca. Jednak nie będę wyprzedzać faktów, a po prostu za... {} Recenzja książki Srebrne skrzydła

Srebrne skrzydła

27.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jest to drugi tom cyklu Faye. W tej części autorka ujawnia trochę więcej z przeszłości bohaterki. Niestety ta pozycja trochę mnie rozczarowała. Zacznijmy jednak od początku. Faye jest kobietą sukcesu, jej firma Revenge ma wejść na rynek amerykański. Jednak… nie jest jej dane cieszyć się spokojem. Życie przygotowało jej kolejne wyzwania. ktoś organ... {} Recenzja książki Srebrne skrzydła

Żałuję jedynie tego, że w parze z okładką nie idzie jakość fabuły

19.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zakończenie toksycznego związku daje pięknej i inteligentnej Faye możliwość rozpoczęcia życia od nowa. Rozwój kariery jest możliwy dzięki ciężkiej pracy oraz determinacji. Jej firma kosmetyczna prosperuje coraz lepiej i wkrótce ma podbić amerykański rynek. Były mąż kobiety siedzi w więzieniu. Wszystko zaczyna się układać, jednak są to tylko ... {} Recenzja książki Srebrne skrzydła

podobała mi się

16.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jaki macie stosunek do serii książkowych? Czytacie? Omijacie? Ja lubię, gdy dana opowieść ma kilka tomów, ale tylko wtedy, gdy wszystkie trzymają podobny poziom albo są lepsze od pierwszej części. Dzisiaj zapraszam was na ponowne spotkanie z Camillą Läckberg, tym razem w „Srebrnych skrzydłach”, czyli kontynuacji „Złotej klatki”. Faye pokonał... {} Recenzja książki Srebrne skrzydła

Srebrne Skrzydła

6.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

,, Świat może być okrutny i mroczny, ale może być również piękny i jasny" UWAGA, RECENZJA MOŻE ZAWIERAĆ SPOJLERY ,, Srebrne skrzydła" Camilli Läckberg ( autorka od sagi o szwedzkim miasteczku w którym są różne zbrodnie, ale opowiada też o zwyczajnym życiu policjantów i mówi o ich problemach) to druga część nowej sagi o Faye ( pierwsza to ,,... {} Recenzja książki Srebrne skrzydła

Coś więcej niż kryzys

29.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Z twórczością Camilli Lackberg w moim przypadku wiąże się już dłuższa historia. Po świetnej sadze z Fjallbacki pojawienie się historii Faye niezmiernie mnie ucieszyło. Uważam, że ta autorka zasługuje na szczególną uwagę, ponieważ potrafi pisać w sposób, który zapiera dech w piersiach. Po „Złotej klatce” każdy z nas chciał o wiele więcej. Jednak cz... {} Recenzja książki Srebrne skrzydła

@werka751@werka751 {}× 1

Nie tego oczekiwałam...

26.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jak wiecie ja i pani Camilla długo nie mogłyśmy znaleźć do siebie drogi. Później na spróbowanie przeczytałam powieść „Księżniczka z Lodu”, która zainteresowała mnie mocno jedynie ze strony obyczajowej. W sumie po kolejnych dwóch latach uznałam, że jednak Autorka zasługuje na kolejne podejście – wiecie, taka druga szansa. W dłonie wpadła mi „Złota ... {} Recenzja książki Srebrne skrzydła

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl