Recenzje książki "Stracona tożsamość"

Dodaj swoją recenzję

Stracona tożsamość

5.08.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Stracona tożsamość " to kontynuacja losów Emily i Igora. Pierwsza część zrobiła na mnie piorunujące wrażenie, wciągnęła mnie niesamowicie i koniecznie chciałam przeczytać drugi tom. Minęły dwa lata od traumatycznych wydarzeń. Nowiccy mają półtorarocznego synka Philipa, od roku są małżeństwem, mieszkają na Manhattanie, Igor prowadzi własną klinikę... {} Recenzja książki Stracona tożsamość

statuetka dla najbardziej wkurwiającej bohaterki książkowej!

6.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tumturumtum! Fanfary! Tytuł najbardziej wkurwiającej żeńskiej bohaterki książkowej otrzymuje Emily! Wybaczcie, ale w tym przypadku słowo denerwująca czy irytująca to naprawdę za mało. Ona po prostu wkurwia z całą mocą. Ja wiem, że ludzie bywają głupi, ale podczas lektury Straconej Tożsamości tyle razy przewracałam oczami i tak bardzo mnie irytowal... {} Recenzja książki Stracona tożsamość

@Angel@Angel {}× 3

Perypetie małżeńskie Emily i Igora

6.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Stracona tożsamość" to druga część przygód Emily i Igora. Zaczynają nowe życie w nowym luksusowym apartamencie,gdzie Igor wraca do swojego wykonywanego zawodu,a Emily stara się prowadzić dom i wychowywać ich syna Philipa. Niestety traumatyczne wydarzenia które miały miejsce w Krakowie, nie pozwalają kobiecie normalnie funkcjonować. Wpada w szał z... {} Recenzja książki Stracona tożsamość

Zbyt pikantne małżeństwo?

23.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Znacie to uczucie, gdy po bardzo długim czasie – pełnym zawirowań i problemów, wreszcie nastały dni spokoju i nareszcie można odpocząć w szczęściu i radości? To jest cudowne uczucie, które niesie ze sobą odpoczynek i ulgę. Ale czas biegnie dalej i nawet w prawie perfekcyjnym życiu pojawi się rutyna, nowe obowiązki, nowe role, a co za tym idzie now... {} Recenzja książki Stracona tożsamość

@Elfik_Book@Elfik_Book {}× 5

Stracona tożsamość

1.10.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Stracona tożsamość" jest drugim tomem, kontynuacją "Nowej tożsamości". I tutaj ostrzegam, będą spojlery pierwszej części bo inaczej się po prostu nie da. Te dwie książki tworzą spójną całość i niestety, według mnie trzeba czytać po kolei bo inaczej wielu rzeczy się nie ogarnie. Dlatego też opowiadając o drugim tomie wiem, że zaspojleruję Wam pier... {} Recenzja książki Stracona tożsamość

recenzja

20.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Emily nie potrafi poradzić sobie z traumatycznymi wspomnieniami sprzed dwóch lat. Ucieka w zakupoholizm, przestaje angażować się w wychowanie syna. Igor namawia żonę na terapię, jednak ona zdecydowanie odmawia. Zaczynają się od siebie oddalać, a ich małżeństwo zostaje wystawione na próbę. Emily przyjmuje pracę w firmie byłego kochanka, natomiast I... {} Recenzja książki Stracona tożsamość

Historia się powtarza

17.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W poprzedniej części dowiadujemy się, że Igor zmienia swoje imię i nazwisko, poznaje Emily, którą po pewnym czasie pokochał. Są mężem i żoną. Mają synka, są szczęśliwi, spędzają ze sobą dużo czasu. Jednak tak jak w prawdziwym życiu i u nich nie może być jak w bajce - w ich relacji rodzi się mnóstwo problemów. Emily jest osobą, która nie umie wpros... {} Recenzja książki Stracona tożsamość

@julcias01@julcias01 {}× 2

⭐RECENZJA⭐

13.09.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐RECENZJA⭐ "Stracona tożsamość" Emily nie radzi sobie ze swoją przeszłością. Popada w depresję. Liczą się dla niej tylko pieniądze, nie rodzina. Igor widząc, co dzieje się z ukochaną próbuje jej pomóc, lecz kobieta odmawia. W pewnym momencie i mężczyzna gubi się w tym wszystkim. Czy ta dwójka będzie ponownie szczęśliwa? Czy jednak problemy z któ... {} Recenzja książki Stracona tożsamość

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl