Recenzje książki "Święta w Port Moody"

Dodaj swoją recenzję

Święta inne niż wszystkie

13.03.2022

To chyba moja nowa tradycja, że świąteczne historie kończę długo po świętach, w marcu. Ostatnio przeczytałam "Święta w Port Moody" duetu autorek: Falkowskiej Małgorzaty i Nawary Eweliny. Zarazem było to moje pierwsze spotkanie z prozą tych pań. I jak mi się podobało? Podobała mi się rodzinna atmosfera miasteczka, do którego po latach przyjeżdża g... Recenzja książki Święta w Port Moody

Bajkowe święta...

6.01.2022

🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄 Port Moody... bajkowe i małe miasteczko, w którym każdy każdego zna, a informacje i plotki podawane są z ust do ust. Rodzinne miasteczko Abigail, dziennikarki przed trzydziestką, która po 10 latach nieobecności wraca, by zająć się schorowanym dziadkiem. W mieście czeka na nią przedświąteczna gorączka, której nie znosi oraz dawna mił... Recenzja książki Święta w Port Moody

@paulinkaw@paulinkaw × 1

Święta w Port Moody

6.01.2022

Abigail, jest dziennikarką a na horyzoncie widzi awans. Wydawać by się mogło, że związek z szefem tylko to ułatwi, jednak by awansować musi napisać rewelacyjny artykuł o świętach Bożego Narodzenia. Wydaje się banalnie proste, lecz jest jeden problem główna bohaterka nienawidzi świąt, a dodatkowo musi wyjechać by zająć się chorym dziadkiem. Obawia ... Recenzja książki Święta w Port Moody

Recenzja książki "Święta w Port Moody"

2.01.2022

RECENZJA Witajcie Moi Mili. Jak tam Wasze postanowienia noworoczne? Macie jedno postanowienie a może kilka? A może uważacie, że te całe postanowienia to pic na wodę? Ja w tym roku stawiam na rozwój osobisty. Korzystając jeszcze ze świątecznego klimatu, przychodzę do Was z recenzją książki Małgorzaty Falkowskiej i Eweliny Nawary „Święta w Port Mood... Recenzja książki Święta w Port Moody

Święta w Port Moody

28.12.2021

Święta, święta i po świętach 😁 Jak Wam minął ten czas? Mieliście chwilę na relaks z książką? Dzisiaj przychodzę do Was z moją opinią na temat książki autorstwa Eweliny Nawary i Małgorzaty Falkowskiej „ Święta w Port Moody”. Książka o której czytałam mnóstwo pozytywnych recenzji, a która niestety mnie rozczarowała. Abigail Sharpe jest dziennikarką... Recenzja książki Święta w Port Moody

Mania.ksiazkowaniaa

14.12.2021

Ding dong, Ding dong spadł już śnieg. Pierwsza gwiazdka z nami jest. ❄️ Czy jest ktoś, kto czytając ten wers nie nuci sobie dalszej części piosenki? Ja oczywiście już próbuję śpiewać dalej. Swoim wysokim sopranem, nie wpadając w rytm i dodatkowo strasząc kota, jakby co najmniej ogłaszali alarm bombowy. Tak to taki żart, ale wróćmy do tematu. Jako,... Recenzja książki Święta w Port Moody

Niestety to było rozczarowanie...

12.12.2021

I pierwsza książka świąteczna za mną. Mianowicie powieść duetu Nawara i Falkowska "Święta w Port Moody". Niestety, muszę przyznać, że była dla mnie rozczarowaniem.. Abigail Sharp jest pewną siebie dziennikarką. Ostro pracuje na swój awans. I jak się okazuje nie tylko w pracy, ale także w łóżku swojego szefa. Ma swoje życie pod kontrolą, co bardzo... Recenzja książki Święta w Port Moody

ŚWIĘTA

10.12.2021

" Podziękujesz mi, dbając o Abi. Skrzywdź ją raz jeszcze, a popamiętasz. Mogę być stary, ale strzelać potrafię." 🎄🎄🎄 "ŚWIĘTA W PORT MOODY" @Link @Link @Link 🎄 Bajkowe Święta w małym miasteczku w magicznym Port Moody większość z nas chciałby poczuć taką magię: gwiazdy lśniące na niebie, śnieg, choinki z migającymi lampkami, czas spotkań oraz miłośc... Recenzja książki Święta w Port Moody

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl