Świeże zioła w kuchni

Mit Frischen Krautern Kochen, Harald Schmitt
Świeże zioła w kuchni
Popraw tę książkę | Dodaj inne wydanie

Opis

Dawniej potrawy przyprawiano jedynie pietruszką lub szczypiorkiem. Współczesna kuchnia wykorzystuje różnorodność i bogactwo ziół. Ziołami przyprawiane są potrawy słodkie i pikantne, wykorzystuje się je w daniach głównych, przystawkach, deserach, wypiekach i marynatach. Oprócz przepisów książka zawiera informacje o uprawie i pielęgnacji ziół.
Data wydania: 1999
ISBN: 978-83-7200-408-6, 9788372004086
Wydawnictwo: Muza

Gdzie kupić

Księgarnie internetowe
Sprawdzam dostępność...
Ogłoszenia
Dodaj ogłoszenie
2 osoby szukają tej książki

Moja Biblioteczka

Już przeczytana? Jak ją oceniasz?

Recenzje

Czy ja dobrze widzę, że znasz książkę Świeże zioła w kuchni? Koniecznie daj znać, co o niej myślisz w recenzji!
️ Napisz pierwszą recenzje

Moja opinia o książce

Cytaty z książki

O nie! Książka Świeże zioła w kuchni. czuje się pominięta, bo nikt nie dodał jeszcze do niej cytatu. Może jej pomożesz i dodasz jakiś?
Dodaj cytat
© 2007 - 2024 nakanapie.pl