Recenzje książki "Szeptacz"

Dodaj swoją recenzję

"Jeśli nie zamkniesz drzwi w porę szeptać zacznie ktoś wieczorem..."

19.04.2020

Owdowiały pisarz Thomas Kennedy nie może znaleźć wspólnego języka ze swoim synkiem - Jakiem, który tęskni za matką. Pewnego razu Tom i Jake postanawiają kupić dziwnie wyglądający dom w miasteczku Featherbank, które kilkanaście lat wcześniej zostało sparaliżowane przez mordercę małych chłopców Franka Cartera nazwanego przez lokalne media "Szeptacze... Recenzja książki Szeptacz

Szeptacz

18.04.2020

"Jeśli drzwi nie zamkniesz w porę, szeptać znacznie ktoś wieczorem". Przeważnie to dzieci słyszą owe szepty, nawet jeśli ich pokoje znajdują się na piętrze, to one słyszą szepty za oknem. I tak też było w przypadku Jake. Po przeprowadzce wraz ze swoim tatą, do nowego domu w innym mieście, pierwszej nocy chłopiec słyszy szepty za oknem. Natomiast j... Recenzja książki Szeptacz

"Szeptacz"- Alex North

15.04.2020

Mają go wszyscy, mam i ja! Oczywiście mowa tu o "Szeptaczu" Alexa Northa, jakże popularnym i lubianym thrillerze. Czy po tej lekturze dołączę do grona wielbicieli? Na razie powiem Wam tylko jedno- warto sięgnąć po tę powieść, ale jak bardzo, o tym trochę później. @Obrazek Zagubiony i zdesperowany Tom Kennedy, z zawodu pisarz, obecn... Recenzja książki Szeptacz

„Szeptacz”

22.03.2020

Mężczyzna obserwował chłopca z ukrycia już od jakiegoś czasu. Wiedział wszystko o jego sytuacji rodzinnej, dlatego teraz podążał za Neilem czekając na sprzyjającą okazję, gdy wyczuł odpowiedni moment podszedł do chłopca szepcząc jego imię. Komisarz Pete Willis razem z innymi policjantami przeczesywał rejon w którym Neil zapadał się pod ziemię. Ni... Recenzja książki Szeptacz

Szeptacz

14.03.2020

"Jeśli drzwi nie zamkniesz w porę, szeptać zacznie ktoś wieczorem". Pisarz Tom Kennedy nie potrafi pogodzić się z nagła śmiercią żony. Tęsknota za nią staje się szczególnie dotkliwa w momentach, gdy nie może znaleźć wspólnego języka że swoim synem. Obaj mają nadzieję, że zmiana otoczenia pozwoli im uporać się z traumą. Miasteczko Featherbank wydaj... Recenzja książki Szeptacz

× 2

Szeptacz - Alex North

7.03.2020

W okładkowych blurbach popularni pisarze zachwalają “Szeptacza” jako najbardziej niepokojący i przerażający thriller jaki mieli okazję ostatnio czytać. Czy rzeczywiście mamy do czynienia z wybitnym przedstawicielem tego gatunku czy może znów są to tylko i wyłącznie puste hasła i slogany reklamowe? Prawda (jak zawsze) leży gdzieś pośrodku. Zacznę o... Recenzja książki Szeptacz

Szeptacz

18.02.2020

Mało znany pisarz – Tom Kennedy przeżywa żałobę po swojej ukochanej żonie Rebecce. Chcąc nadać swemu życiu nowy początek, przeprowadza się wraz z synem Jake’m do Featherbank. Mężczyzna nie jest jednak świadomy mrocznej historii miasteczka, w którym 20 lat wcześniej grasował seryjny morderca dzieci o pseudonimie „Szeptacz”. Wkrótce znika kilkuletni... Recenzja książki Szeptacz

Szeptacz

6.02.2020

"Jeśli drzwi nie zamkniesz w porę, szeptać zacznie ktoś wieczorem. Jeśli na dwór wyjdziesz sam, złego pana spotkasz tam. Jeśli okno uchylisz choć trochę, płukanie w szybę usłyszysz przed zmrokiem. Jeśli jesteś sam i miewasz się źle, pan Szeptacz na pewno odwiedzi cię..." Tom wraz z synem Jakiem przeprowadzają się do Featherbank po wydarzeniu z k... Recenzja książki Szeptacz

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl