Recenzje książki "Szóste dziecko"

Dodaj swoją recenzję

Finał serii z Porterem!

12.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejny wyrzut sumienia za mną. Tym razem to trzeci tom 4MK J. D. Barkera czyli "Szóste dziecko". Poprzednie dwie przeczytałam w booktourze, ale ostatnią część już dzięki współpracy z wydawnictwem Czarna Owca . I co tam się działo… Musiałam sobie przypomnieć jak zakończyła się poprzednia część. Porter został odnaleziony w hotelu przed monitorem, ... {} Recenzja książki Szóste dziecko

Szóste dziecko

20.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Jakiś już czas temu udało mi się w końcu sięgnąć po bardzo popularną trylogią autorstwa J.D. Barkera. Patrząc na nią z perspektywy czasu i faktu, że właśnie skończyłam tom trzeci - oceniam ją naprawdę wysoko. Jednak czy Szóste dziecko również mnie zachwyciło? O tym opowiem w tej recenzji. Po serii brutalnych morderstw wszyscy wciąż poszukują A... {} Recenzja książki Szóste dziecko

Szóste dziecko

15.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Uff... co tutaj się wydarzyło.... Właśnie skończyłam ostatnią część serii i mam totalny mętlik w głowie! Porter i Bishop wzajemnie się ścigają, tyle że teraz nie wiadomo który z nich jest tak naprawdę dobrym, a który złym. Jeden oskarża drugiego, nie wiadomo już kto mówi prawdę, a kto klamie. I choć chciałaby się mieć pewność, że Porter jest czy... {} Recenzja książki Szóste dziecko

Szóste dziecko

25.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hej hej😊 Co czytacie ciekawego? Czytaliście już serie o detektywie Porterze? Mam dla Was kilka słów o ostatnim tomie 4MK „Szóste dziecko” Ojcze, przebacz mi. Taką tajemniczą wiadomość zostawiono przy każdym z ciał odnalezionych w Chicago i Karolinie Południowej. Wszystko wskazuje na to, że za zbrodniami stoi jeden sprawca. Tylko jak wytłumac... {} Recenzja książki Szóste dziecko

"Szóste dziecko"- J.D.Baker

7.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Pierwszą przeczytaną przeze mnie książką w nowym roku jest ostatnia część trylogii #4MK J.D.Baker'a pt. "Szóste dziecko". Jak to zazwyczaj bywa z finałowymi tomami każdego niemal cyklu, stanowią one ich doskonałe zakończenie. Przynajmniej tak być powinno.  Na terenie Chicago oraz Karoliny Południowej policja odnajduje ciała z... {} Recenzja książki Szóste dziecko

⭐RECENZJE⭐

31.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Nie można bawić się w Boga, nie zadając się przy tym z szatanem" Hej, hej 🖐🏻🖐🏻🖐🏻 Seria #4MK mnie porwała! Każda książka ma coś w sobie. Dreszczyk, grozę, popapranie. Czytaliście? Macie w planach? Zapraszam na recenzje całej trylogii! ⭐RECENZJE⭐ "Czwarta małpa" Zabójca #4MK od lat jest poszukiwany przez policję. Pewnego dnia jakiś przechodzie... {} Recenzja książki Szóste dziecko

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 2

Ojcze, przebacz mi...

15.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

W końcu i ja przychodzę do Was z moimi wrażeniami po przeczytaniu trzeciej części.⁣ Polubiliśmy się z Autorem @Link bardzo i tę trylogię zaliczam do jednej z lepszych, jakie miałam okazję do tej pory czytać, co oznacza, że z przyjemnością sięgnę po kolejne książki Autora i jestem ciekawa, czym Nas zaskoczy w przyszłości 😉⁣ ⁣ Finał @Link mocno mies... {} Recenzja książki Szóste dziecko

@czerwonakaja@czerwonakaja {}× 1

Recenzja

7.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Detektywowi Samowi Porterowi słowa „Ojcze, wybacz mi” przywołują dawno zapomniane wspomnienia; celowo pogrzebaną przeszłość. Dla Ansona Bishopa stają się pomostem łączącym dzieciństwo z teraźniejszością i powodem do ujawnienia ukrytej od dawna prawdy. Kilka słów, zapisanych obok każdego ciała, łączy ofiary z nieuchwytnym mordercą, w tym samym mome... {} Recenzja książki Szóste dziecko

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl