Recenzje książki "Tajemnica posiadłości w Zachusach"

Dodaj swoją recenzję

Tajemnica posiadłości w Zachusach

14.01.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Zafascynowana okładką i intrygującym tytułem z zapałem sięgnęłam po Tajemnicę posiadłości w Zachusach Zuzanny Radomskiej. Czy książka sprostała moim oczekiwaniom? Poznajemy dwóch braci bliźniaków Dariusza i Czesława, którzy nieoczekiwanie dziedziczą majątek po wuju, z którym nie utrzymywali kontaktu. Z dnia na dzień z ludzi ubogich, stali się dość... {} Recenzja książki Tajemnica posiadłości w Zachusach

Tajemnicza posiadłość pełna zagadek do rozwiązania

20.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ta krótka (155 stron) książeczka to niewątpliwie pozycja dla młodego czytelnika, który spragniony jest tajemnic, zagadek i intrygujących historii. Mnie książka zaciekawiła zarówno fantastyczną okładką, jak i przyciągającym tytułem i liczyłam naprawdę na ogrom wrażeń. A co otrzymałam ? Historię dwóch braci bliźniaków, którzy żyjąc sobie skromnie ... {} Recenzja książki Tajemnica posiadłości w Zachusach

@kubera_anna@kubera_anna {}× 1

Spadek to dopiero początek

4.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chłopcy wiedli spokojne, skromne życie u boku ciotki, która się nimi zajmowała. Tak było do momentu, aż wuj, który wcześniej nie chciał się nimi zająć, przekazał im w spadku swoją posiadłość w Zachusach. Spadek, który otrzymali okazał się być początkiem mnożących się w następstwie pytań, na które bliźniacy szukali odpowiedzi. Książka jest krótka i... {} Recenzja książki Tajemnica posiadłości w Zachusach

@Gosia@Gosia {}× 2

Najbardziej tajemnicza jest tu sama okładka - kto się na nią złapie ten przepadł

23.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Przyznajcie, kto z was nie skusiłby się na tę tajemniczo wyglądającą okładkę zapowiadającą opowieść zagadkową z nutką grozy? A do tego opis wskazujący, że trzymamy w dłoniach historię pełną skrywanych tajemnic i jeśli dodamy do tego starą posiadłość stojącą na uboczu z dala od drogi, wabik na potencjalnego czytelnika gwarantowany. Niestety w tej k... {} Recenzja książki Tajemnica posiadłości w Zachusach

@ilona_m2@ilona_m2 {}× 3

Zachusy

21.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Lubicie intrygujące, stare domostwa, szyfry, zagadki, zwroty akcji i tajemnicze wydarzenia? Ja wprost uwielbiam! Dlatego z ogromną radością sięgnęłam po książkę Zuzanny Radomskiej... i niestety, bardzo się zawiodłam. Historia dzieje się w 1888r, i dotyczy bliźniaków - Dariusza i Czesława, którzy otrzymują w spadku od wuja ogromną, pełną przepyc... {} Recenzja książki Tajemnica posiadłości w Zachusach

Pamiętnik młodzieńca

26.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Książkę otrzymałem/otrzymałam z Klubu Recenzenta serwisu nakanapie.pl. Lubię kryminały w starym stylu, takie mało krwawe, z akcją toczącą się w starym domu czy nawet zamku, pełnym zakamarków i tajemnic, z narastającym napięciem i podanym na koniec rozwiązaniu zagadki, najlepiej nieoczywistym. Okładka „Tajemnicy posiadłości w Zachusach” pasuje ide... {} Recenzja książki Tajemnica posiadłości w Zachusach

Tajemniczy spadek

20.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

9 marca 2020 roku miała miejsce premiera książki Zuzanny Radomskiej "Tajemnica posiadłości w Zachusach" Klimatyczna okładka zapowiada mroczną przygodę, sama autorka jest tajemniczą osobą, ponieważ wydawnictwo nie zamieściło żadnych informacji o niej na obwolucie książki. Samą książkę czyta się bardzo szybko (155 stron dużym drukiem). Pozwolę sobi... {} Recenzja książki Tajemnica posiadłości w Zachusach

@Wiesia@Wiesia {}× 27

Tajemnica Posiadłości w Zachusach

19.03.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„ TAJEMNICA POSIADŁOŚCI W ZACHUSACH ” autorstwa Zuzanny Radomskiej, to książka skrywającą w sobie wiele niewyjaśnionych zagadek, które dla głównych bohaterów stanowią tajemnicze źródło do poznania prawdy, jaką skrywa owa posiadłość w Zachusach oraz jej okoliczni mieszkańcy, którzy w dość dziwnym i nieoczekiwanym momencie pojawiają się w Zachus, w ... {} Recenzja książki Tajemnica posiadłości w Zachusach

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl