Recenzje książki "Ukochany pacjent"

Dodaj swoją recenzję

Ukochany pacjent

14.07.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Hejka! Co u was słychać? U mnie totalne lenistwo 🤭 Czytam, czytam i jeszcze raz czytam 🤭 Tylko, że przez to zrobiły mi się zaległości w dodawaniu postów i aż 5 książek czeka aż zrobię im zdjęcia 🙈 no dobra już 4 🤭 Dzisiaj przychodzę do was z książką, która miała swoją premierę 12 maja "Ukochany pacjent" autorstwa J.C. Green od wydawnictwa Muza i... {} Recenzja książki Ukochany pacjent

Ukochany pacjent

20.06.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ostatnio coraz częściej wpadają w moje ręce książki z wątkiem lekarskim. W tym wypadku znajdziemy połączenie wątku medycznego, z wątkiem mafijnym. Główna bohaterka Luzia jest chirurgiem w szpitalu jednak często jeździ pomóc przyjacielowi w nagłych przypadkach. Ma męża Gabriela, który był policjantem jednak podczas nieszczęśliwego wypadku zosta... {} Recenzja książki Ukochany pacjent

Ukochany pacjent

25.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Życie Luizy zarówno prywatne, jak i zawodowe do pewnego czasu było idealne. Jest świetnym chirurgiem, pracuje w szpitalu, a jednocześnie dostaje „zlecenia” od Marka, którego zna od dziecka i chociaż wie, że mężczyzna nie należy do grzecznych, tak jak i jego interesy, ufa mu. Poza tym płaci jej duże pieniądze, a te są jej potrzebne. W życiu prywatn... {} Recenzja książki Ukochany pacjent

Ukochany pacjent

18.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tym razem w moje ręce wpadł debiut J.C. Green. Jest to romans mafijny z iście grzecznymi bohaterami i taką też fabułą. Książka okazała się zaskakująca. Sporo tu zwrotów akcji i niespodzianek. W zasadzie nic nie jest takim, jakim się początkowo wydaje, nie wiadomo kto jest wrogiem, a kto przyjacielem. Tajemnice, kłamstwa, intrygi, spiski, zagadki,... {} Recenzja książki Ukochany pacjent

@iza.81@iza.81 {}× 2

Recenzja

8.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Chciałabym Was dzisiaj przywitać pewną recenzją i to uwaga przedpremierową. Wow?! Ekstra, prawda?! Cieszę się ogromnie, że miałam przyjemność poznać kolejną debiutującą polską autorkę. Serdecznie zapraszam na kilka słów. J.C. Green wprowadziła nas w świat Luizy, młodej pani chirurg, która jest gotowa na bardzo wiele, aby zebrać upragnione fundu... {} Recenzja książki Ukochany pacjent

Ukochany pacjent

7.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dzisiaj mam dla Was recenzję przedpremierową debiutanckiej powieści autorstwa J.C. Green „Ukochany pacjent”. Premiera tej książki będzie 12 maja! Luiza to wykształcona pani chirurg, a jej mąż Gabriel to policjant. Kochająca się para wiedzie spokojne, poukładane życie do czasu wypadku mężczyzny. Zostaje on postrzelony na wskutek czego... {} Recenzja książki Ukochany pacjent

Recenzje

6.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🔥🔥🔥Recenzja przedpremierowa🔥🔥🔥 Premiera 12.05.2021 r. "Ukochany pacjent" - J. C. Green Książka w której namiętność przeplata się z tajemnicami, intrygami, szemranymi interesami oraz miłością. Luiza, młoda i inteligenta Pani doktor, która w życiu nie ma lekko. Cały czas obwinia się za sytuację w której doszło do tragedii. Ma wyrzuty sumienia al... {} Recenzja książki Ukochany pacjent

Ukochany Pacjent

5.05.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

🩺 Recenzja Przedpremierowa 🩺 "Ukochany pacjent" J. C. Green " Czasem jedna chwila, jedna zła lub pochopna decyzja zmienia całe nasze życie. Niewinnie rzucone spojrzenie, przypadkowy dotyk, zauważony na ulicy mężczyzna lub, jak w moim przypadku, niespodziewany pacjent". Luiza jest świetnym lekarzem- chirurgiem. Nie narzeka na nudę w pracy. Jej pa... {} Recenzja książki Ukochany pacjent

O nas Kontakt Pomoc Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl
Zrobione z {} na Pradze Południe