Recenzje książki "Underground"

Dodaj swoją recenzję

Underground .

9.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dość intrygująca książka, z dość intrygującą okładką, która to szczerze mówiąc właśnie mnie zachęciła do przeczytania tej pozycji ... I biorąc pod uwagę, że po raz pierwszy zdecydowałam się na tak ... awangardową oraz oryginalną powieść to sama do końca nie wiem co o niej mam myśleć. A czy się podobała? Czy godna polecenia? Ciężko to stwierdzić. ... {} Recenzja książki Underground

Underground

8.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Wieczory i noce w świecie underground, gdzie zatracają się zagubione osobowości. W dzień przykładni, sumienni pracownicy, uczniowie, synowie, córki. Wieczorami zrzucają z siebie pancerz normalności i przywdziewają groteskowe skóry, lateksy, ćwieki. Odurzeni alkoholem i narkotykami, spragnieni wrażeń, pragnący seksu i przyjemności. Tego czego nie m... {} Recenzja książki Underground

,,Underground" Agata Suchocka

1.04.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

❗❗ RECENZJA❗❗ Tytuł: Underground Autor: Agata Suchocka Wydawnictwo Akurat Agata Suchocka - pisarka Wydawnictwo MUZA SA Grzeszne książki Marla to 30-letnia kobieta prowadząca dość specyficzny tryb życia. Inteligentna, i wykształcona. Za dnia pracuje jako tłumaczka w firmie translatorskiej. Schludnie się ubiera w garsonki i szpilki. Nie wyr... {} Recenzja książki Underground

Piekło na ziemi!!!

23.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Ciemność, nicość, bród, depresja i zdegenerowanie już od najmłodszych lat, spotkało wielu młodych ludzi i nie wszyscy się z tego podnieśli. Tak było jest i będzie, tylko z latami formy tego przybierają inne znamiona. Powodowy tego stanu rzeczy można, by mnożyć od najbardziej prozaicznych po dość bulwersujące, a nawet polityczne, tylko dlaczego nik... {} Recenzja książki Underground

@Grzechuczyta@Grzechuczyta {}× 15

Seks, narkotyki i życie uliczne.

18.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Odrażający, brudni, źli. Piękni, ponętni, szaleni. Zagubieni, załamani, straceni. Tacy właśnie są bywalcy undergroundu. Za dnia studenci, pracownicy korporacji, dzieci z dobrych domów, dziedzice majątków, nocami w sekretnych klubach otwartych tylko dla wtajemniczonych, odziani w skóry, lateks i ćwieki, upojeni alkoholem i narkotykami, tańczą swoje... {} Recenzja książki Underground

Underground

15.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Jej życie zaczynało przypominać groteskowy spektakl pełen dziwacznych postaci, które zaczynały funkcjonować po swojemu, choć łudziła się, że to ona pisze scenariusz". Do sięgnięcia po książkę "Underground" skusiła mnie przede wszystkim okładka. Patrząc na nią, byłam pewna, że dostanę historię pewnej siebie bohaterki, która robi, co chce, i nie ... {} Recenzja książki Underground

"Underground"

15.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Założyła maskę, która przywarła do jej twarzy tak mocno, że już niemal w nią wrosła". Przenosimy się do świata, w którym wszystko jest dozwolenie, gdzie nikt nie ma zahamowań, a wstyd i zażenowanie są całkowicie obce. Ludzie, którzy są zagubieni, nie odnajdują się w rzeczywistości, zatracają się w brudzie, mroku, dzikości, zepsuciu, własnym up... {} Recenzja książki Underground

To trzeba przeczytać!!

8.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Czym jest Underground? To zdecydowanie złe miejsce. To miejsce, gdzie ludzie dają upust swoim najgorszym, najbardziej zwierzęcym instynktom. To miejsce, w którym nie trudno znaleźć tych, którzy potrzebują odreagować gdzieś swoje traumy, problemy, dysfunkcje. Główna bohaterka książki Marla, to dość częsta bywalczyni Undergroundu, to współczesna ... {} Recenzja książki Underground

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl