Recenzje książki "Upiorne święta"

Dodaj swoją recenzję

Upiornie zła książka

21.03.2021

„Upiorne święta” to antologia gromadząca zbiór opowiadań grozy. W formacie, gdzie autor ma zaledwie kilkanaście stron na zawarcie całej fabuły niezwykle trudno jest stworzyć historię, która ma ręce i nogi. Idąc tym tokiem myślenia, muszę przyznać, że większość opowieści tutaj zawartych jest kalekich. Niektórym brakuje kilku elementów, a jeszcze in... Recenzja książki Upiorne święta

„Lepiej, żeby Święty Mikołaj nigdy nie zapukał do waszych drzwi...”, czyli antologia, która m...

23.12.2020

Upiorne święta to antologia, która będzie próbowała wprowadzić nas w świąteczny klimat, który w tym roku może nie być zbyt wesoły. Dziesięciu autorów przedstawia na swój sposób, jak upiorne mogą być święta. Jak im to wyszło? Najpopularniejsi autorzy i autorki polskiej literatury grozy połączyli siły, aby oddać w ręce czytelników zbiór najbardziej... Recenzja książki Upiorne święta

CZY UPIORNE ŚWIĘTA SĄ UPIORNE?

20.12.2020

UPIORNE ŚWIĘTA. GRAHAM MASTERTON, ARTUR URBANOWICZ, JAKUB ĆWIEK, ADAM PRZECHRZTA, TOMASZ HILDEBRANDT, MAREK ZYCHLA, HANNA GREŃ, ROBERT CICHOWLAS, JAKUB BIELAWSKI, PRZEMYSŁAW WILCZYŃSKI. Upiorny klimat w Święta wydał mi się ciekawym i kuszącym pomysłem. Takich Świąt jeszcze nie było? 10 autorów, 9 mężczyzn i 1 kobieta, motyw jeden – upiorne świę... Recenzja książki Upiorne święta

❄️RECENZJA❄️

14.12.2020

"Upiorne Święta" to kolejna antologia, którą miałam przyjemność czytać 😃 Tym razem czytałam ją wspólnie z @czytelnia_magdaleny 😁 Naprawdę jest to świetna sprawa, gdy czyta się razem dane opowiadanie, a potem można je obgadać! 😁 Dziękuję Ci za towarzystwo podczas tych krótkich historii 😘 ❄️RECENZJA❄️ Tomasz Hildebrandt - "Opowieść wigilijna" Prz... Recenzja książki Upiorne święta

Upiorne święta

8.12.2020

Tytuł: "Upiorne święta" Autor: Graham Masterton; Artur Urbanowicz; Jakub Ćwiek; Adam Przechrzta; Tomasz Hildebrandt; Marek Zychla; Hanna Greń; Robert Cichowlas; Jakub Bielawski; Przemysław Wilczyński Wydawnictwo: Akurat Data wydania: 14 października 2020 Ilość stron: 382 strony Cena: 39,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐✩✩✩✩✩✩✩ Kompletnie nie mam pojęcia, c... Recenzja książki Upiorne święta

Czy faktycznie takie upiorne?

7.12.2020

Kolejny zbiór opowiadań po który zdecydowałam się sięgnąć nastraja przed zbliżającymi się świętami! A że jeszcze mamy tu zbiór samych najlepszych autorów to tym bardziej takiej pozycji nie mogłam sobie odmówić. A czy naprawdę tak warto było? Radosne oczekiwanie, uśmiechy na twarzach dzieci, rodzinne ciepło, życzliwość i miłość. Blask choinkowych ... Recenzja książki Upiorne święta

To nie były udane święta

12.11.2020

Dziesięć mrocznych opowieści, autorstwa dziesięciorga pisarzy, z których znam tylko dwoje, kilku ze słyszenia, ale są i tacy, o których zupełnie nic nie wiem! Więc zaczynam lekturę od końca, gdzie mamy kilka słów o autorach 🙃 Bogatsza o tych kilka faktów zanurzam się w magii świąt... Muszę się Wam przyznać, że osobiście nie przepadam za zbiorami ... Recenzja książki Upiorne święta

Nie jest upiornie...

2.11.2020

Bardzo rzadko sięgam do opowiadań, szczególnie antologii, ale lubię grozę i pomyślałam, czemu nie?⁣ Niestety nadal nie jestem do nich przekonana... ⁣ "Upiorne święta", to zbiór dziesięciu opowiadań, ale mnie spodobały się jedynie trzy 🤷‍♀️⁣ Przy części z nich nie czułam niestety nawet dreszczyku...⁣ Nie było też upiornie, przynajmniej nie dla mnie... Recenzja książki Upiorne święta

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2023 nakanapie.pl