Recenzje książki "Upiorne święta"

Dodaj swoją recenzję

Upiornie zła książka

21.03.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„Upiorne święta” to antologia gromadząca zbiór opowiadań grozy. W formacie, gdzie autor ma zaledwie kilkanaście stron na zawarcie całej fabuły niezwykle trudno jest stworzyć historię, która ma ręce i nogi. Idąc tym tokiem myślenia, muszę przyznać, że większość opowieści tutaj zawartych jest kalekich. Niektórym brakuje kilku elementów, a jeszcze in... {} Recenzja książki Upiorne święta

„Lepiej, żeby Święty Mikołaj nigdy nie zapukał do waszych drzwi...”, czyli antologia, która m...

23.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Upiorne święta to antologia, która będzie próbowała wprowadzić nas w świąteczny klimat, który w tym roku może nie być zbyt wesoły. Dziesięciu autorów przedstawia na swój sposób, jak upiorne mogą być święta. Jak im to wyszło? Najpopularniejsi autorzy i autorki polskiej literatury grozy połączyli siły, aby oddać w ręce czytelników zbiór najbardziej... {} Recenzja książki Upiorne święta

CZY UPIORNE ŚWIĘTA SĄ UPIORNE?

20.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

UPIORNE ŚWIĘTA. GRAHAM MASTERTON, ARTUR URBANOWICZ, JAKUB ĆWIEK, ADAM PRZECHRZTA, TOMASZ HILDEBRANDT, MAREK ZYCHLA, HANNA GREŃ, ROBERT CICHOWLAS, JAKUB BIELAWSKI, PRZEMYSŁAW WILCZYŃSKI. Upiorny klimat w Święta wydał mi się ciekawym i kuszącym pomysłem. Takich Świąt jeszcze nie było? 10 autorów, 9 mężczyzn i 1 kobieta, motyw jeden – upiorne świę... {} Recenzja książki Upiorne święta

@jagodabuch@jagodabuch {}× 2

❄️RECENZJA❄️

14.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"Upiorne Święta" to kolejna antologia, którą miałam przyjemność czytać 😃 Tym razem czytałam ją wspólnie z @czytelnia_magdaleny 😁 Naprawdę jest to świetna sprawa, gdy czyta się razem dane opowiadanie, a potem można je obgadać! 😁 Dziękuję Ci za towarzystwo podczas tych krótkich historii 😘 ❄️RECENZJA❄️ Tomasz Hildebrandt - "Opowieść wigilijna" Prz... {} Recenzja książki Upiorne święta

@szpaczek444@szpaczek444 {}× 1

Upiorne święta

8.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Tytuł: "Upiorne święta" Autor: Graham Masterton; Artur Urbanowicz; Jakub Ćwiek; Adam Przechrzta; Tomasz Hildebrandt; Marek Zychla; Hanna Greń; Robert Cichowlas; Jakub Bielawski; Przemysław Wilczyński Wydawnictwo: Akurat Data wydania: 14 października 2020 Ilość stron: 382 strony Cena: 39,90 zł Ocena: ⭐⭐⭐✩✩✩✩✩✩✩ Kompletnie nie mam pojęcia, c... {} Recenzja książki Upiorne święta

Czy faktycznie takie upiorne?

7.12.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kolejny zbiór opowiadań po który zdecydowałam się sięgnąć nastraja przed zbliżającymi się świętami! A że jeszcze mamy tu zbiór samych najlepszych autorów to tym bardziej takiej pozycji nie mogłam sobie odmówić. A czy naprawdę tak warto było? Radosne oczekiwanie, uśmiechy na twarzach dzieci, rodzinne ciepło, życzliwość i miłość. Blask choinkowych ... {} Recenzja książki Upiorne święta

To nie były udane święta

12.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Dziesięć mrocznych opowieści, autorstwa dziesięciorga pisarzy, z których znam tylko dwoje, kilku ze słyszenia, ale są i tacy, o których zupełnie nic nie wiem! Więc zaczynam lekturę od końca, gdzie mamy kilka słów o autorach 🙃 Bogatsza o tych kilka faktów zanurzam się w magii świąt... Muszę się Wam przyznać, że osobiście nie przepadam za zbiorami ... {} Recenzja książki Upiorne święta

@coolturka104@coolturka104 {}× 12

Nie jest upiornie...

2.11.2020
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Bardzo rzadko sięgam do opowiadań, szczególnie antologii, ale lubię grozę i pomyślałam, czemu nie?⁣ Niestety nadal nie jestem do nich przekonana... ⁣ "Upiorne święta", to zbiór dziesięciu opowiadań, ale mnie spodobały się jedynie trzy 🤷‍♀️⁣ Przy części z nich nie czułam niestety nawet dreszczyku...⁣ Nie było też upiornie, przynajmniej nie dla mnie... {} Recenzja książki Upiorne święta

@czerwonakaja@czerwonakaja {}× 1
O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2021 nakanapie.pl