Recenzje książki "W cieniu terapeutki. Zazdrość"

Dodaj swoją recenzję

W cieniu dobrego thrillera

31.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Po tej pozycji liczyłam na coś naprawdę dobrego, w pełni doszlifowanego. Fikcja literacka powinna imitować lub choć sprawiać wrażenie autentycznej. Wierzyłam, że jak ktoś się bierze za przedstawienie pracy psychoterapeutów, to zrobi to w sposób dogłębny i w miarę rzetelny. Nie do końca tak się stało. Sześć lat temu Mag­da­le­na Ró­życ­ka przeżyła... {} Recenzja książki W cieniu terapeutki. Zazdrość

@Logana@Logana {}× 27

⭐RECENZJA⭐

27.12.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

⭐RECENZJA⭐ Kamila została dźgnięta nożem na służbie policyjnej. Rozpoznaje sprawcę, ale nie ma jak przekazać informację komukolwiek, kto za tym wszystkim stoi. Gdy jej partner dociera na miejsce, jest już za późno. Również dochodzi do wypadku, w którym ginie mąż i syn pewnej psychoterapeutki, Magdy. Kobieta nadal nie wie, co się wtedy wydarzyło. ... {} Recenzja książki W cieniu terapeutki. Zazdrość

Ciekawy debiut

28.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

„W cieniu terapeutki” to udany debiut, aczkolwiek nie bez wad. Początek tej książki jest nudny, ale i jednocześnie coś w nim jest takiego, że nie zniechęca do dalszego czytania. Wręcz przeciwnie ta wolna, nieco obyczajowa część z intrygującymi momentami, sprawiła, że chciałam czytać dalej. Przyznam szczerze, że nie rozumiałam do połowy, o co w tu... {} Recenzja książki W cieniu terapeutki. Zazdrość

Udany debiut

6.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

"W cieniu terapeutki" to bardzo udany debiut autorki. Przedstawia realistyczną, trzymająca w napięciu historię, która intryguje i zaskakuje. Mimo, iż rozwiązania zagadki domyśliłam się niezwykle szybko, bo już w momencie, gdy w historii pojawił się morderca, od razu moje przypuszczenia i wszelkie podejrzenia padły na jego osobę, to książkę czytała... {} Recenzja książki W cieniu terapeutki. Zazdrość

@Gosia@Gosia {}× 2

Mordercza zazdrość

2.11.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sześć lat temu świat Magdy, psychoterapeutki, runął. W wypadku samochodowym giną bowiem jej mąż i syn, a sprawcy nigdy nie ujęto. Kobieta nie zamierza już o nic walczyć, pogrążając się w żałobie. Tylko jedna policjantka uważa, że prawdopodobnie to nie wypadek, lecz morderstwo. Niestety, ona również ginie, dźgnięta nożem na służbie. Jej zabójcy tak... {} Recenzja książki W cieniu terapeutki. Zazdrość

@fankath135@fankath135 {}× 1

Debiut? To co będzie następne?

28.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Gdy książka opatrzona jest napisem o wytłuszczonym druku DEBIUT POWIEŚCIOWY, to człowiek nigdy nie wie, czego się spodziewać. Czy super odkrycia, czy dennej publikacji, która zjadła i naszą gotówkę i zeżarła nasz CENNY czas. Nie inaczej podchodziłam do "W cieniu terapeutki" Anny Krystaszek, bo nie dość, że nie znam autorki ani tego, jaki ma styl, ... {} Recenzja książki W cieniu terapeutki. Zazdrość

Zazdrość

27.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Kto lepiej przedstawi blaski i cienie zawodu terapeutki niż ona sama? Anna Krystaszek, z wykształcenia pedagog i socjoterapeutka, debiutuje w roli pisarki. Jej „W cieniu terapeutki. Zazdrość” to thriller łączący trzy sprawy - niewyjaśnione zabójstwo sprzed sześciu lat, w którym ginie policjantka na służbie, tragiczny wypadek samochodowy, w którym ... {} Recenzja książki W cieniu terapeutki. Zazdrość

@justyna_@justyna_ {}× 3

Świetny debiut od którego się nie oderwiecie. ❤️

25.10.2021
{}{}{}{}{}{}{}{}{}{}

Sięgajcie po debiuty czy wolicie czytać książki dobrze Wam znanych pisarzy? 🤔 Powiem szczerze, że dla mnie nie ma to jakiegoś większego znaczenia. Jeśli okładka bądź opinia innych do danej pozycji mnie przyciąga, to sięgam po nią bez względu na to, czy to kogoś debiut, czy któraś powieść z kolei. ❤️ A muszę przyznać, iż ten tutaj był świetny! ... {} Recenzja książki W cieniu terapeutki. Zazdrość

O nas Kontakt Pomoc
Polityka prywatności Regulamin
© 2022 nakanapie.pl